Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

28.8.2010

Luonnollinen kauneus ja ravinto samassa paketissa! Kiinnostaako yhteistyö?

Syksy on saapunut nopeammin kuin ikinä! Parhaita fiiliksiä juuri nyt ovat herättäneet trampoliinilla hyppiminen ja hengittely parvekkeella viileänä aamuvarhaisena (ohikulkijoiden ihmetellessä hyperaktiivista toimintaa), autolla ajo fiilistellen ja kuunnellen Spin Fm:ää ja muuta bilemusiikkia, kynttilöiden poltto pimenevänä iltana, villasukat ja lämmittävä, mausteinen keitto sekä lämmittävä Yogi tee (ei pussi) Raw illoista ja siellä vallitsevasta energiasta puhumattakaan. Eilinen Raw Ilta Kangasalla sai innostukseni ja energiavärähtelyni kohoamaan vielä ylemmäs pilviin, jos se nyt vielä voi kohota. Vaikka hetken aikaa emmin, mahtuvatko kaikki halukkaat pieneen hoitolaan, kaikki meni niin nappiin kun voi mennä ja tila oli mitä tunnelmallisin paikka! Muutama kuva Facebookissa.


Minulla on tullut Raw illoista (tai päivistä) kyselyä mm. koulun henkilöstön puolesta. Eiköhän tehdä tästä samalla kuule ihan uusi oppiaine normi köksän sijaan! Pientä tavoitetta pitää olla - eikä se ole kovinkaan utopistinen näillä leveleillä. Eilisen Raw illan eräs tyttö paljasti toteuttaneensa unelmansa ja perustaneensa vastikään luomukaupan Kangasalle. Ihan mahtavaa kerrassaan - ja mikä ajoitus - sai heti huipun tilaisuuden mainostaa! Itsehän olin tasan kaksi vuotta sitten samassa pisteessä - viittä vaille perustamassa omaa liikettä. Sitten iski pelko. Tarkoitukseni olikin tehdä jotain muuta...<3

Tämä tomera luomukauppias (ja parturi, ei tosin ihan luomu - vielä) ehdotti, että tulisin pitämään vastaavan illan juuri avattuun kauppaan. Loppusyksystä tämä takuulla toteutuu ja samalla porukka saisi tankata kaappejaan ja tutustua paikan päällä kaupan tuotteisiin. Ihan LOISTOIDEA PITÄÄ RAW ILTA LUOMUKAUPASSA! Siis ottakaa yhteyttä muutkin asiasta kiinnostuneet! Tarvitsen kohta managerin hoitamaan näitä yhteyksiä...

Vaikka illat näyttävät täyttyvän ja järjestyvän ihan itsestään, olen todella avoin kaikille yhteistyö- ja markkinointikuvioille, jotka liittyvät ekologisuuteen, luomuun, puhtaaseen ravintoon jne. Näitä asioita voi ihan loistavasti yhdistää Raw Illan konseptiini, eikä mielikuvituksella tarvitse olla rajoja! Eilinen ilta pidettiin Piian Fiinifiilis - hoitolassa, joka oli todella tunnelmallinen paikka ihanine tuoksuineeen, kynttilöineen ja musiikkineen. Samalla hoitola sai uusia asiakkaita...easy biisiä.

Kun tämä ei vielä riitä, illassa "sattumalta" tarjoontui myös mahdollisuus erääseen selkeään yhteistyökonseptiin ja nyt HUOMIO YRITTÄJÄHENKINEN, AKTIIVINEN, KAUNEUDESTA JA LUOMUSTA KIINNOSTUNUT NAINEN: Pidän 6.9 kotonani illan, jossa on mahdollisuus kuulla tästä asiasta lisää. Kyseessä on Marja Entrich -kotimaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden esittelytilaisuus ja tilaisuudessa on mahdollisuus saada pienimuotoinen kasvohoito ja iho-analyysi, testata tuotteita ja tutustua tähän yhteistyöasiaan. Mikäli sopiva tekijä löytyy, niin tämän ME-konseptin voisi yhdistää ihan loistavasti Raw Iltaani  -eli varsinaiseen hemmottelupäivään kuuluisi;

-päivällä ME-tuotteiden esittely, kasvohoito, tuotteiden myynti (kesto n. 2 tuntia)
-illalla Raw ilta, superlaadukkaat kokkailut ja vapaamuotoinen illanvietto (vapaa kesto)

Kysyntää on takuulla! Tätä konseptia voisi markkinoida ihan kaikille naisille, työporukoille, polttariporukoille (terveellisempi vaihtoehto)...ei ole oikeasti mitään rajoja tämän markkinoinnissa. Ja parasta on se, että markkiointi on älyttömän helppoa - se tapahtuu itsestään silloin, kun ollaan hyvällä asialla.

Jos olet kiinnostunut kyseisestä asiasta, ole yhteydessä minuun (heidi@navadina.net/044 3091828). Iltaan kestää 2 tuntia ja siihen mahtuu max 10 ihmistä, eikä se maksa mitään. Ota askel kohti unelmia:)

18 kommenttia:

 1. Onko Heidillä tai muilla kokemusta noista ME-tuotteista? Voitteko suositella / mitkä ME-tuotteista toimivat teillä?

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että nämä kuviot laajenevat entisestään :)

  VastaaPoista
 3. Ainakaan oma pintakuiva/herkkä/akneen taipuvaiselle iholle tuotteet eivät sopineet. Mutta jos ei ole finneihin taipumusta niin voisin kuvitella, että ihmiset tykkäisi kovasti esim. sarjan päivävoiteesta ja porkkanaöljystä.

  VastaaPoista
 4. Moi Heidi!
  Mulla oli myynnissä omassa liikkeessä myös ME-tuotteita. Ovat kyllä suomessa valmistettuja ja osin myös luomuja, mutta eivät valitettavatsi ole saaneet luomusertifikaatteja kuin muutamaan tuotteeseen! En tiedä miksi. Mutta ihmettelen miksei varakas yhtiö (vaikkakin perheyritys tai yhden ruotsalais-suomalaisen pariskunnan omistuksessa) ole hoitanut koko valikoimalle luomusertifikaatteja tai selkeästi ilmoita missä tuotteessa luomukriteerit täytetään ja missä ei. Tuotteissa ei sinänsä ole mitään vikaa. Itse olen testannut vain puhdistavaa valkosavinaamiota joka on kyllä hyvä.

  Mutta ota Heidi selvää tarkemmin et kannattaako ME:tä liittää tähän luomujuttuusi kunnolla kun ei ne ihan luomuja kai ole! :)Kun hyvä yhteistyötaho löytyy niin ajatus on kyllä ihan paras!Minäkin haluan luomu make uppia!

  VastaaPoista
 5. Siis jos löydät varmaa infoa että ne onkin luomua kaikki niin siittä vaan. Ota homma haltuun! :D Mä kun en missään nimessä halua dissata tätä ideaa!

  VastaaPoista
 6. Huippuhyvä yhdistelmä, kauneutta sisältä ja ulkoa. Onko muuten ideoita, millä finnit saisi luomusti häädettyä?

  VastaaPoista
 7. Mulle on tepsinyt finneihin hyvin Logonan Minttu-sarjan puhdistusvaahto ja finnistikki, niitä on myynnissä tuolla Biodellyssäkin (josta koodilla -5%). Lisäksi Logonan savet on ollu tosi hyviä naamiona. ME ei tietääkseni ihan täytä luonnonkosmetiikan kriteereitä, mutta voi se hyvä sarja silti olla, omaa kokemusta ei ole..

  VastaaPoista
 8. Eivät ME-tuotteet missään tapauksessa luonnonmukaisia ole, tuotteissahan käytetään lukuisia synteettisiä ainesosia (luonnollisten lisänä). Tuo pitkä synteettisten ainesosien lista oli minullekin aikoinaan yllätys, mutta näinhän se lopulta on "luomuina" tai luonnonkosmeetiikkana myytävien sarjojen kohdalla. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 9. En itse lähtisi mainostamaan ikinä ME-tuotteita.

  Syynä se, että useat tuotteet sisältävät esim. parabeeneja, synteettisiä öljyjä, kemiallisia UV-suodattimia sekä muita ihoa ärsyttäviä ainesosia.

  Näin laaduttomaksi sarjaksi ihan ylihinnoiteltu. Inhottavaa, että ME:tä markkinoidaan muka puhtaana ja luonnonmukaisena sarjana, vaikka tuotteiden INCI on hyvin samantapainen kuin marketeissa/kemppareissa myynnissä olevissa kasvojenhoitotuotteissa.

  VastaaPoista
 10. KIITOS VALISTAJILLE!!!!Itse en ehtinyt vielä tarkemmin perehtymään kys. sarjaan ja nyt harkitsen uudelleen asiaa, harmi kyllä että ei voi olla TÄYSIN luonnonmukainen ja sertifioitu. Muita ehdotuksia otetaan vastaan, vaikka sitten ulkomainen tuotesarja.

  Omassa ihossa on edelleen hieman detox-näppyjä. Uskon, että lähtee ajan kanssa. Tosi vähän pyrin käyttämään mitään aineita.

  VastaaPoista
 11. Korjausta!

  Puhuin juuri ME:n aluepäällikön kanssa ja sain tietoa että täällä kommenttiosiossa sarjasta esitetyt väitteet ovat virheellisiä (kuten että se sisältää parabeeneja jne. synteettisiä aineita). ME sarja on täysin luonnonmukainen, eikä sisällä synteettisiä aineita. Ks. lisää sivustolta: http://www.marjaentrich.fi/sumuCMS/sivu/etusivu

  Luomusertifikointi saadaan n. 3 vuoden päästä, koska tuotteita on niin paljon ja sen saaminen kestää pitkään. Ohessa INCI-lista: http://www.marjaentrich.fi/sumuCMS/sivu/inci

  Ja vielä lisätietoa saa aluejohtajilta.

  Esittelyillassa kuulemme lisää sarjasta ja mietimme yhteistyökuvioita. Kerron omia kokemuksia sarjasta, kun pääsen tutustumaan :)

  VastaaPoista
 12. Meillähän on iki- ihana Frantsila,joka on taattua luonnonkosmetiikkaa, olen hurahtanut Frantsilan Midsummer Rose- sarjaan, ihan loistotuotteita!
  Ja sittenhän on vielä ainakin tämä Natuc.
  -Seija-

  VastaaPoista
 13. Tutustumalla Frantsilan tuotteiden INCI-luetteloihin huomaa, että ainakaan osaa niistä ei voisi sertifioida.

  Voisitko Heidi tarkentaa, mitä tarkemmin ottaen tarkoitat sillä, että ME-sarja on "täysin luonnonmukainen"? Ja minkä luomusertifioinnin tuotteet saavat 3 vuoden päästä?

  Kannattaa huomata, että Ecocertillä on "löysimmät" kriteerit näistä luonnonkosmetiikan sertifioijista. Tuotteet saavat esim. sisältää synteettisiä raaka-aineita 5 % ja luonnollisista raaka-aineista vain 5 % pitää olla luonnonmukaisesti tuotettuja. Vaikka he siis mainitsevat, että ei sisällä synteettisiä säilöntä- ja väriaineita, käsittääkseni tuotteet voivat sisältää tuon 5 % muita synteettisiä raaka-aineita...

  VastaaPoista
 14. Hmm. Voin lähettää vaikka kuvamateriaalia siitä, että parabeeneja on käytössä ME-tuotteissa. Olen töissä paikassa, jossa myydään ko. tuotteita ja esim. ME:n hammastahnassa on parabeeneja. Meriruohosaippuassa on ihoa ärsyttäviä aineita jne...

  Hämmästyttää tämä tiedon eriäväisyys Me:n johdon puolelta :)

  VastaaPoista
 15. Sen verran tiedän, että Frantsilan tuotteet ei ole luomua, paitsi se yksi sarja (olikohan nimeltä Kaste). En kommentoi enää ME tuotteita, koska emme aloitakaan ainakan toistaiseksi yhteistyötä. Ristiriitaista tietoa näköjään, hieman mielenkiintoista että näkemykset eroavat näinkin paljon. Kiitos tiedoista ja olen tosiaan avoin muille yhteistyöehdotuksille...

  VastaaPoista
 16. Koulukiusaaja-Heidi tuhoaa terveytesi ja sanoo, sitten vain,ettei enää kommentoi...

  VastaaPoista
 17. Toivon, Heidi, että et usko myyntimiesten ja -naisten väitteitä sinisilmäisesti myös esim. ravintopuolella. :/
  -Anni

  VastaaPoista
 18. Anni: Juu en todellakaan usko sinisilmäisesti ketään. Olen ollut itse myyntialalla ja osaan kyllä tunnistaa kaikki mahdolliset myyntikikat :) Yhteistyökuvioiden suhteen olen myös erittäin tarkka. Toistaiseksi promoan vain niitä tuotteita/juttuja mihin uskon 1000%:sti. Saisikohan meditaatiota jotenkin tuotteistettua ;)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...