Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

29.8.2010

Kymatica

Sain vinkin sähköpostilla tästä Kymatica-dokkarista. Katsokaa ihmeessä (ja levittäkää muille) tätä independent dokkaria, joka kertoo todella tärkeää ja mielenkiintoista tietoa universumista, ihmiskunnan historiasta, elämästä, tietoisuudesta ja ykseydestä, egon ja vapauden harhasta jne. Dokkarissa on suomenkieliset tekstit, mikä on harvinaista vastaavalle materiaalille! Dokkarissa on PALJON asiaa, mutta katso sen verran kun resonoi tällä hetkellä. Itselleni dokkari on jo "perussettiä". Yhtä asiaa haluan erityisesti jälleen painottaa: Emme voi kasvaa, jos samalla koitamme selviytyä elämästä ja stressaamme...Stressi pois! Se estää kehityksemme...

"Läpi ihmisen evoluution ja sivilisaation historian olemme ymmärtäneet, että luontomme on kasvaa. Puolustuminen on tarkoitettu vain, jotta pääsisimme uhkaavasta tilanteesta. Nykymaailmassa pelko on päällä 24/7. Hormoneita tippuu jatkuvasti pitäen meidät valmiina juoksemaan tai taistelemaan joka hetki. Käytämme suurimman osan energiastamme puolustumiseen. Tämä estää meitä kasvamasta"
Huom. Pieni varoitus, että viimeinen pätkä (osa 12) oli aika brutaalia katsottavaa, herättelevää tosin (eläinten kidutusta). Tämä kaikki viha, julmuus ja tuska muita ihmisiä, luontoa ja eläimiä kohtaan ovat heijastusta omasta erillisyyden tunteestamme.

Tässä muutama muu mielestäni mielenkiintoinen lainaus (ja samalla tiivistelmää dokkarista):

"Psykologinen skismamme on sulkenut meiltä kyvyn kommunikoida suoraan sisäisen minämme kanssa. Emme enää tunne itseämme. Meillä on töitä 9-17, meillä on talo, lapsia, laskuja, tv, harrastuksia ja askareita, joita toimitamme joka päivä ja lopulta alamme uskoa, että se on se, kuka olemme. Mitä tapahtuu, kun koko maailma kieltäytyy näkemästä sen, mitä se todella on syvällä sisimmissään. Olemme luoneet kollektiivisessamme kielimuurin ihmisyyden ja kaiken muun luonnon välille, minkä vuoksi käyttäydymme planetaarisena syöpänä"

"Uskonnossa ja politiikassa ihmisten uskomukset ja vakaumukset ovat melkein jokaisessa tapauksessa toisen käden tietoa, ja ne ovat peräisin auktoriteeteiltä, jotka eivät ole itse tarkastelleet kyseessä olevia kysymyksiä, vaan jotka ovat ottaneet ne annettuina muilta ihmisiltä..." (Mark Twain)

"Valheellisella egolla on vain yksi tarve; tulla suuremmaksi ja vahvemmaksi kuin todellinen itse. Tauti saa meidät uskomaan, että olemme luonnosta erillisiä. Tämän vuoksi näemme, miten riippuvuutemme teknologiasta kasvaa, tuhoamme ympäristöä, lietsomme pelkoa jne"

"Olemme vuosituhansien aikana pyrkineet ainoastaan taistelemaan oireita vastaan sen sijaan, että olisimme paneutuneet itse ongelman ytimeen. Jokaista alistetun kansan käsissä vallankumouksellisesti kaatunutta korruptoitunutta hallitusta kohden nousee kaksi uutta tilalle joka kerta. Ydinsyy tähän ei ole hallitusta johtavat yksilöt vaan syy korruptiolle on jokaisen yksilön henkilökohtaisessa psyykkeessä"

"Tuhansien vuosien jälkeen varustettuna teknologialla, joka voi kloonata DNA:n, välineillä, jotka voivat rikkoa äänivallin ja tutkia avaruuden syvyyksiä ja tieteellä, joka voi parantaa lähes minkä tahansa sairauden, emme silti ota huomioon ajatustemme ja tietoisuuden merkitystä. Tämä on mielisairauden määritelmä. Jokainen meistä on vastuussa tästä psyykkisestä epidemiasta"

"Ihmiset etsivät pyyteettömästi jotain uutta, henkisyyttä tai tapaa parantaa itsensä, mutta tämä kaikki on kaapattu ja he ainoastaan ohjaavat ihmisiä toisenlaiseen ryhmämentaliteettiin, New Ageen tai uskontoon...eivätkä he täten kulje omaa polkuaan"

"Ihmisen sivilisaatio tulee menestymään yhteistyöllä ja tuhoutumaan kilpailusta"

"Ihmiset, joiden kanssa riitelemme , joita kadehdimme tai joita vihaamme heijastavat niitä piirteitä, joita vihaamme itsessämme...Lievitämme näitä kipujamme, emmekä kohtaa demoneitamme"

"Sydän lähettää enemmän signaaleja aivoihin, kuin toisin päin ja nämä signaalit voivat vaikuttaa korkeampiin älyllisiin toimintoihin""Ihmiset tekevät mitä tahansa ollakseen kohtaamatta omaa sieluaan"

"Olemme nyt siinä vaiheessa evoluutiota, että voimme parantua tai antaa tautimme kasvaa. Valinta on sinun"

Ps. Otan vinkkejä vastaavista hyvistä dokkareista (YouTube)Dokkarin kääntäjän blogi

1 kommentti:

  1. Täytyypä tutustua tähän, kommentteja kunhan saan katsottua. Muista dokkareista puheenollen jos haluaa vähän viihdettä, mutta kuitenkin asiaa hieman toiselta kantilta kannattaa katsoa Stephen Hawkingin Into The Universe. Siinä kohtaa missä Hawking sanoo onnekkaan sattuman tapahtuneen, voidaan me vaikka puhua universal spiritistä tai vastaavasta ;)

    http://dsc.discovery.com/tv/stephen-hawking/

    Youtubesta löytyy myös valitettavan lyhyinä pätkinä.

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...