Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

13.7.2010

Varmistuneita Raw iltoja

Raw illoista on tullut kovasti kyselyä! Haluan edelleen pitää sen levon ja työn tasapainon tärkeimpänä itselleni ja joudun sanomaan joihinkin kyselyihin toistaiseksi ei. Pohjoisen suuntaan iltoja saattaa tulla syksymmällä ja myös Lappeenrantaan ja Pohjanmaalle on kaavailtu iltamaa, ehkäpä jopa kesällä, katsotaan.

Kolme iltaa on varmoja:

19.7. Padasjoki
3.8. Petäjävesi (luomutila Kumpunen) - Jyväskylästä vain 30 km!!!
7.8 Turku
25.8 Ilmajoki
11.9 Lappeenranta

Illan ohjelmaan kuuluu siis raakaravinnon ja superfoodien kokkailua ja esittelyä. Mukana illassa ovat ainakin Vitamix-superblenderi sekä Nikken -vedensuodatinlaite + magneettituotteita. Ainakin jo pidettyjen iltojen perusteella ravintojutut saattavat olla väylä myös hieman syvemmille keskusteluille joten kaikki mistä vain näistä asioista kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu iltoihin pian. Osa alkaa olemaan jo aika täynnäkin: heidi@navadina.net

Jos sinua kiinnostaa ayurvedinen kehotyyppianalyysi, niin tulen ajoissa tekemään niitä ennen illan alkua halukkaille.

ps. Sponsorit ottakaa yhteyttä yhteistyön merkeissä!

6 kommenttia:

 1. jos vaan oon turussa tuolloin ees jokseenkin rahoissa, yritän tulla paikalle.

  VastaaPoista
 2. Paljonkos tarvis saada porukkaa kasaan, että illassa ois järkeä? Vois syksymmällä tuollaista vaikka järjestelläkin tänne Säkylään (n. 100km Tampereelta).

  VastaaPoista
 3. Annimaria: Heip! Syksyllä onnistuu hyvin, n. 10 hlöä olisi hyvä määrä, aika hyvin saa täältä blogin kauttakin osallistujia mutta toki parempi jos on jo alustavasti jokin porukka. Laita meiliä myöhemmin :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tällainen ilta saadaan järkättyä jossain vaiheessa pääkaupunkiseudullekin! Harmi että mulla itselläni ei ole tällä hetkellä omaa asuntoa missä tällaisen voisi järjestää. Löytyiskö täältä blogisi lukijoista halukasta kurssipaikan tarjoajaa? Anyone?

  VastaaPoista
 5. Vantaalle olen tulossa ainakin lokakuussa mitä todennäköisemmin (kauhiaa suunnitella näin pitkälle..)

  VastaaPoista
 6. JIPPII!! Onneksi sentään "jo" silloin! :D

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...