Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

26.7.2010

Raw illat Turku ja Ilmajoki=Seinäjoki

Ilmajoen 25.8. Raw Ilta siirtyi Seinäjoelle, joten tervetuloa astetta isompaan cityyn! Ilmoittautumisia otetaan vastaan. Kaavailen alustavasti myös yhtä tai kahta Raw Iltaa Oulun suunnalla syys- tai lokakuussa.

Turun iltaan on tullut muutamia peruutuksia joten sinne mahtuu vielä. Tervetuloa 7.8. ihan huippua kesäiltaa viettämään!

Tässä vielä hieman uudistettu kuvaus Raw Illoista palautteineen.

Tässä tulevaa Raw illan musaa (ehkä?):

13 kommenttia:

 1. Oulun iltaa odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 2. Yksinkertaisesti: Paskaa musaa!!

  VastaaPoista
 3. Joo hauska kontrasti kun blogissa puhutaan henkisyydestä yms, ja sitten laitetaan sitä muovisinta kertakäyttödiskohuttua musiikiksi.

  VastaaPoista
 4. Tänne Kalajoellekin voisit tulla yhden illan pitämään:)

  Itselläni ainakin tuo biisi meni mukavasti jalan alle..taidanpa lisätä sen treenimusaksi kahvakuulan kanssa heiluessani.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kyselyistä! Pikkupaikoillekkin tulen jos porukkaa on tarpeeksi, jengiä kasaan ja tarkempaa pyyntöä vaan meilitse :)

  Henkisyys ei sulje pois eri musiikkityylejä, henkisyyden rajoittaminen ja jonkun asian kieltäminen on tietynlaista egokiinnitteistä henkistä materialismiä.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, mutta mm tuollaiset musiikkivideot jättävät tietynlaisia arvoja ja käytösmalleja yms ihmisen alitajuntaan (varsinkin lasten/nuorten), vaikka kuinka henkilö sitä yrittäisi kieltää. :)

  VastaaPoista
 7. "henkisyyden rajoittaminen ja jonkun asian kieltäminen on tietynlaista egokiinnitteistä henkistä materialismiä"

  nomites ne lehdet ja leffat??? ;)

  VastaaPoista
 8. teemukissa hukkumassaheinäkuuta 28, 2010

  Taas meni yöunet, kun jäin lukemaan näitä tämän blogin kommentteja. :D
  Henkisyys sitä ja tätä, sitten seuraavassa lauseessa puhutaan ihan täyttä skepokieltä tutkimuksista ja kaiken maailman argumentointivirheistä(debunkingskeptics.com)...
  Vielä punaista lihaa syövänä puoli-hippinä osallistuisin mieluusti johonkin näistä RAW-illoista, mutta nämä maailmankaikkeutta tieteen keinoin perustelevat egoistit karkottavat tämän muovishamaanin halut edes harkita tulemista. Kun en pystyisi olemaan loukkaamatta skepomieltään palvovien pyhiä uskonnollisia dogmeja, eikä se tietenkään olisi ollenkaan soveliasta tai tarkoituksen mukaista siellä kinastella...

  Viihdyttäväähän näitä skepoilujanne näissä kommenteissa on ollut lukea, mutta nyt en enää voinut jättää tästä mainitsematta ja naureskella sivussa kuten tähän asti. Alkoi omatunto huutamaan liikaa...
  Toivottavasti vihjeeni menee edes yhteen oikeaan osoitteeseen...
  Jos ei mene niin vielä parempi. :) Pieni argumummumsota kunnon skepon kanssa piristää aina mukavasti päivääni. Tosin en minä pragmaattisena ihmisenä skeptikoiden elitistisäännöillä jaksa leikkiä. :D

  Heidi: Henkisyys ei itsessään suljekaan pois eri musiikkityylejä, mutta niiden taustoissa käytetyt alitajuisesti toimivat aivopesutaajuudet kyllä sulkevat kun niistä tulee tietoiseksi(vigilantcitizen.com niin sieltä alkuun tämän asian selvittelyssä). Kuparifoliohattua sinäkin tarvitsisit, että alkaisi henkisyys laskeutumaan kunnolla päähäsi läpi chemtrail:eillä saastutetun ilmakehämme. ;)

  VastaaPoista
 9. Mutta henkisyys sulkee facebookin käyttämisen pois?

  VastaaPoista
 10. Niin minä kirjoitin jo eilen, mutta ei tullut perille - mä diggaan death metallista ja meditoin. Repikää siitä!

  VastaaPoista
 11. teemukissa: Kiitos hyvästä kommentista

  Henkisyydestä on jokaisella omat määritelmät ja jokainen luo oman mielikuvansa siitä, mitä tarkoitan henkisyydellä. Minun henkisyys ei takuulla tarkoita samaa kuin sinun.

  Kuten olen sanonut kaikkia ulkoisia asioita voi käyttää (tv, musa, leffat, face) jos osaa suodattaa niitä/jos kokee niiden oikeasti kehittävinä. Itse esim. laitoin tuon musavideon johtuen sen hyvästä fiiliksestä musiikin osalta, itse musavideota en edes katsonut. Ehkä laitan jatkossa varoitustekstin ennen näitä jossa on vaara mennä shaibaa alitajuntaan.

  Tarkoitus ei ole aiheuttaa ristiriitaisuuksia ja kumota omia sanomisia vaan näyttää, että kaikki on mahdollista kun ensin päästää irti. Kerron edelleen omia näkemyksiä ja kokemuksia ja jos joku ottaa minut totuutena ja auktoriteettina, se on harmi.

  VastaaPoista
 12. sä-sä-sä-särjen sun sydämen.

  nice music.

  VastaaPoista
 13. Älä Heidi kulta soita tätä raw-illassa! Moni ahdistuu tällaisesta. Itse tietenkin kuuntelet mitä huvittaa :)

  Enna

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...