Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

28.7.2010

Mehukonefilmiä

Integraali/postmodernit mökkeilijät ottavat aurinkoa, bloggailevat, opiskelevat tietoista evoluutiota, kuutamouivat, joogaavat, meditoivat, juoksevat, soutavat, bilettävät kiistellyn Taio Cruzin tahdissa kuumalla laiturilla, pitävät mehupäivää (eilen myös viikunapäivää) ja tässä esittelevät Heidin uutta mehukonetta:

Part 1:ssä kävi heti köpelösti: Onnistuin heti alkuun saamaan mehukoneeni jökkiin laittamalla sinne liikaa siankärsämöä! Tästä pitänee oppia:)Onneksi se jatkoi pelittämistä, onneksi on 15 vuoden takuu!
Mehuihin menee vaihtelevasti erilaisia yrttejä (luonnosta), porkkanaa, omenaa, kesäkurpitsaa, kaalia, parsakaalia, päärynää, inkivääriä..reseptejä tulossa enemmän kunhan kokemusta kertyy!

7 kommenttia:

 1. Hip hei, pian tännekin tulee mehupuristin! :D Kiva nähdä vinkkiä siitä mitä kaikkea koneeseen alkaisi tunkea... Mukavan rennon oloiset fiilikset siellä! :)))

  VastaaPoista
 2. Hei alkoi kiinnostaa tuo "Kräkkeritaikina". Puristan usein porkkanamehua ja oon miettinyt, miten sen valtavan ylijäämäkuidun voisi hyödyntää. Minkälaiset nuo kräkkerit on? Onko sulla ohjetta niihin?

  VastaaPoista
 3. Kyllä kräkkeriohje löytyy esim tästä:

  http://quinoaa.blogspot.com/2009/07/suolaista-ja-makeampaa-evasta.html

  Sovella siihen, ihan huippuja on!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Paras ja helpoin mehulinkoresepti, jonka olen saanut, on lisätä "ylijäämäkuitu" takaisin mehuun. Mahtavia, pehmeitä puuroja ja pateita, joista saa maustamalla ja eri kasviksia yhdistelemällä aikaa mitä vain. En siksi itse raaski juuri koskaan tehdä "vain" mehua. :)

  VastaaPoista
 5. Vähän on ehkä muunkin, kun mehukoneen esittelyn makua tossa jälkimmäisessä videossa ;).

  VastaaPoista
 6. mites on ton kuidun laita, onko sitä siis liikaa eikä se hajoa jos noi aineet laittaa muusiks esim vitamixilla? Tai jos sen blenderi smoothien sitten vetäsee vaikka siivilän ja harson läpi vielä, onko lopputulos samanlainen kuin tolla mehustimella? En siis viitsis ostaa kovin paljona noita eri laitteita keittiöönkään...

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuo mehustinkin ne erottelee, kun ei tunge ihan hulluja määriä kerralla. Voi tehdä blenderillä myös mehua kun siivilöi mutta ei ole täysin sama lopputulos ja on paljon hitaampaa (mielestäni).

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...