Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

3.7.2010

Energiavärähtelyitäni kohottaa parhaiten...

Kuumuutta havaittavissa? Kesäkö sen tekee vai? Energiavärähtelykyselyni vasemmalla palkissa on päättynyt ja voittajaksi selvisi - tadaa - aurinko! Blogini ja ehkäpä sen pitäjäkin sai muutamia ääniä ja peittosin jopa kristallit! Wow! Quinoaa-Heidi taitaa tämän iloisen yllätyksen vuoksi paljastaa jotain erittäin henkilökohtaista itsestään ja viedä kirjoitukset jälleen to the next level :) Paljastan nimittäin tässä, mikä kohottaa parhaiten omia energiavärähtelyitäni...

Kohta se tulee :)

Kun foodit (pahoittelen, jos joku ei tykkää sanasta) ovat kunnossa, keho-mieli-sielu tasapainossa (ei kuitenkaan liian leimi eikä överit), ego on "erotettu", elämä on parasta joka hetki ja jokaikinen päivä on kuin flowta, aurinko paistaa, suklaamösööt sulavat vatsassa ja jopa kristallitkin hankittu. Mitä tästä voisi puuttua? Ei mitään, koska minulta ei puutu mitään. Kaikki on hyvin juuri nyt tässä ja nyt ilman mitään erityistä. On vain tämä hetki, tiedostus elämän jatkuvasta muutoksesta, hyvä ja varma tunne sisällä siitä, että tekee juuri oikeita asioita, on juuri oikeassa paikassa ja kaikki menee juuri niinkuin pitää. Tunnen, että jokin suurempi voima on ohjannut minua jo pidemmän aikaa, ei vain itseni, vaan hieman suuremman kokonaisuuden hyväksi (evolutionary impulse). Tämä on pysyvä olotilani, ollut jo jonkin aikaa ja jonka soisin hyvin monelle muullekkin. 

Kun tämä hetki ja päivä on paras, niin elämä jaksaa kuitenkin yllättää sillä, että se seuraava päivä on ihan käsittämättömän yliparas- ja sitä seuraava ja sitä seuraava. En todellakaan enää pahoittele hehkutustani ja hehkutan jatkossakin kaikkeni ja uhmaan (anonyymeja) kommentoijia, jotka eivät pysty iloitsemaan mukanani. Niille joille aito iloni välittyy välitän entistä kovempia buusteja elämän kaikilla osa-alueilla! Se positiivisen energian voima on suurin! Kovaa ja ylös - hoplaa siis!

Mutta asiaan. Minulta ei siis puutu mitään, mutta jos joku "ulkoisen maailman juttu" pitäisi nostaa esiin ylitse muiden, niin mikä olisi itselleni? Oman kokemukseni myötä EHDOTTOMASTI paras keino nostaa leveleitäsi on a) Nostaa ensin omaa leveliäsi, päästämään irti kaikista riippuvuuksista ja saavuttaa tasapaino b) Törmätä "sattumalta" vastakkaiseen sukupuoleen, joka on samalla tasolla  (ja toki muutenkin yhteensopiva) ja nostaa leveleitänne yhdessä.

Asiat eivät tapahdu sattumalta, eivätkä ihmiset tapaa toisiaan sattumalta ja tajuat ja huomaat sen, varsinkin kun alat pääsemään alkuun omalla matkallasi. Vapaa, pyyteetön rakkaus/suhde on jotain sanoinkuvaamatonta. Vaikka jo viimeisimmässä suhteessani luulin olevani tasapainoinen, olin kuitenkin kaikkea muuta kuin vapaa ja tiukasti kiinni mielen riippuvuuksissa ja odotuksissa. Nyt nämä uudehkot tuntemukset liittyen vastakkaiseen sukupuoleen muistuttavat minua jatkuvasti siitä, että kyllä, tämä on se juttu; olla kokonainen yksin, mutta toinen ihminen tuo extraa. Parhainta on yhdessä eläminen Nyt-hetkessä. Se, kun ei ole minkäänlaisia odotuksia toistemme tai tulevaisuuden suhteen. Ei omistamista, riippuvuutta jne. Meillä on hyvä olla tässä ja nyt, huomisesta ei tietoa eikä tarvikaan. Se jos mikä on vapautta! Nämä kaikki asiat ja ihmiset ympärilläni täällä näkyvässä maailmassa ovat peilejä sisäiselle olotilalleni. Mitä enemmän rakastat itseäsi (ehdottomasti aidosti), sitä enemmän pystyt jakamaan ja näkemään rakkautta myös muualla. Rakkauden kohteet voivat olla lähes mitä vaan, tosin tietyt ovat eri tavalla parempia kuin toiset:)

Ehdottomasti parasta toisen, vetoavan sukupuolen kanssa on uusi aktiviteetti minkä olemassaolosta en ollut tietoinen (chakrat tukossa ennen): energioiden fiilistely! Selitän ehkä tarkemmin termiä myöhemmin, mutta voin sanoa että tämä kyseinen "akti" voittaa mennen tulleen parhaimmatkin foodit, meditaation ja etenkin s***:n  ja tämä toteamus on molempien vahvasti allekirjoittama. Enegioiden fiilistelyä voisi jatkaa loputtomiin ja se todellakin pitää läsnä hetkessä ja nostaa värähtelyjä. Hetkessä elämisen taito on ehkä vaikein taito parisuhteessa ja fyysisessä kanssakäymisessä.

Meillä kaikilla on mahdollisuus päästä nauttimaan radikaalista NYT-hetkessä elämisestä ja etenkin sen liittäminen parisuhteisiin ovat Kuumia topicceja juuri NYT, joten haastan kaikkia bloggaamaan aiheesta omia näkemyksiä ja kokemuksia, erityisesti ystäväni Mirvan (joka on myös Raw-iltojeni "assistentti") kertomaan omia näkemyksiään tietoisesta parisuhteesta. Toinen "tuttavani" (toivottavasti pian enemmänkin) on menossa todella hyvään suuntaan. Hyvä Minni, juuri näin sitä pitää! Keep going:)

Ja selventääkseni: en ole parisuhteessa, en seurustele jne. koska se on yhteiskuntamme/maailmankuvamme luoma käsite, joka on täynnä odotuksia ja mielleyhtymiä. Tämä eniten "hengailua ja fiilistelyä" kuvaava oleminen saattaa loppua joko hyvinkin pian tai ei koskaan. - ja ehkäpä kerron siitä lisää täällä - ehkäpä en :) Ayurvedaakin tungen tähän sen verran, että semmoinen kokemus on, että vastakkaiset elementit vetävät toisiaan enemmän puoleensa :)

Kesän (tähän asti) kirjaimellisesti kuumimpien päivien aktiviteetteihin on jo mainittujen lisäksi kuulunut metsämansikan poimintaa ja niiden nauttimista cashew-kermavaahdon kanssa "elävältä" tarjoittimelta. Not baaadd...Kuvia tulossa (ainakin tarjoiluista). Jatkan avointa ja rehellistä linjaa - tai se joku sisälläni jatkaa :)

Kesäistä musakkia taas:

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! Fiilistelkää siis yhdessä ja nauttikaa tästä mahtavasta kesästä :) Kuinka vapauttavaa ja rentoa onkaan kun ei edes yritä omistaa toista. Tippuu iso taakka harteilta.

  VastaaPoista
 2. Hih, olipa hauska teksti! Tuli mielettömän hyvät energiavibat :) eikö olekin siistiä kun olemista ja ihmissuhteita ei enää hallitse "wanting needs" vaan "being needs". Voi vaan olla ja fiilistellä :)

  Toi energioiden fiilistely on tuttua, siinä vaan tarvitsee myös sen toisen ihmisen olla tietoinen itsestään niin paljon, että ymmärtää omat chakransa ja energiansa.

  Mä kirjoittelin tänään aamuauringon energian voimin suhteista ja olemassaolosta.
  http://ollisintegrallife.com/2010/07/03/existence-and-relationship/

  Hauskaa että sä oot kirjoittanut aika lailla samasta asiasta just tänään toki omaan tyyyliisi :)

  VastaaPoista
 3. Heidi, kyllä sanan 'seksi' voi kirjoittaa ihan kirjaimin. Asteriskeihin piilottelu tuo mieleen kirosanat, teinien hihittelyt tai pikkutuhmat vitsit. Eikä kyse ole mistään niistä, eihän? :)

  VastaaPoista
 4. Moi Heidi! Muistelen, että tilasit joskus Ecodeal- luontaiskosmetiikkaa ja joukossa oli jotain mineraalimeikkejä...nyt en kuitenkaan löydä heidän sivuiltaan yhtäkään mineraalimeikkiä ja olisi tosiaan ollut tarvetta.

  Mistäköhän muualta suomesta saisi kohtuu edullisesti mineraalimeikkejä?

  Toki jos joku muukin tietää, niin saa vinkata ;)

  VastaaPoista
 5. Heli: Kiitos :) <3

  Olli S: Hih joo. lukaisin sun tekstin myös :) Being needs on aika kovia! Juuri Barbara HUbbardin kirjaa lukiessani äsken osui hyvä osuva lausahdus: "Heaven" or Joy is our natural state at this next level of evolution.. taidampa laittaa sen ihan tuonne näkyvillekkin ;)

  Kaima: Jep. Kirjoitustyylini ei muutenkaan noudata mitään oppeja, kuten olette huomanneet :) eli mitenkä milloin vaan!

  wilma: Suosittelen lämpimästi tätä: www.biodelly.com (koodilla quinoaa -5%) :) On mineraalimeikkejäkin1

  VastaaPoista
 6. Very happy for you!! Ehdottomasti jatkat hehkutusta vastaisuudessakin, se on just parasta luettavaa! Just näistä saa muutkin lisää virtaa elämäänsä (minä ainakin)! :)

  VastaaPoista
 7. On tosiaan kuuma topicci tämä, aivan samoilla leveleillä ollaan! Muut on niin leimejä eikä tajua edes foodien päälle. Yliparasta fiilistellä tätä flowta.

  VastaaPoista
 8. Mahtava kuulla että on ollu taas kivaa ja fiilistely kaveria on löytynyt ja että mitään ei puutu!
  Minusta erityisen hienoa on se että jatkat luukutusta..niin pitääkin. On hienoa lukea ja tuntea tekstistä läpi se into ja onni mitä koet tehdessäsi milloin mitäkin.
  Jos jotain ei se miellytä tai joku on kade tai katkera sun hehkustas niin anna olla. Miksi lie itseään kiusaavat ja lukevat blogias jos ei miellytä. Ja elä sie suotta pyyä anteeksi jos et ole kelleen vääryyttä tehny! :D

  Ilo on minullakin olla onnellinen ja fiilistellä kullan kainalossa. Vaikka energiasta en tiedä mutta hyvä on olla..se kai se pääasia! <3

  Muita muutoksia tulee kun on aika..lisää sysäystä varmaan tulee kun huomenna tavataan! :)

  VastaaPoista
 9. PJ: HEHEHEHEHEEE yli-ihquu kommentointii

  There: Luukutus ja jyske jatkuu! C U soon :)

  VastaaPoista
 10. Löysin blogisi luettuani jutun Me naiset lehdestä. Olen kahlannut läpi alusta tähän päivään saakka tekstejä (en sentään ihan kaikkia, mutta ei kaukaa hae ;) ja on ollut ilo "elää mukana" muutoksessasi.Olet saanut minutkin innostumaan ravintoasioista (tai itseasiassa kiinnostus on herännyt muutamia kuukausia sitten ja olen kahlannut läpi nettisivuja etsien tietoa eri ruokavalioista ja niiden vaikutuksista ja ristiriitaisista tiedoista. Sitten törmäsin "sattumalta" juttuun ja blogiisi ja se on auttanut suuresti muiden lähteiden ohella.) Oma henkinen kehitykseni on mielestäni tässä vuoden aikana kohonnut mysö huimasti ja sen seurauksena on tämä ravintopuolikin tullut tärkeäksi. Tavallaan siis toisin päin kuin sinulla. Olen iloinnut "hehkutuksistasi" ja muutoksista joita olet käynyt läpi, kiitos kaikista teksteistä! Monet kirjoituksesi ovat auttaneet kovasti minua ja varmasti useita muitakin ihmisiä.

  Tänään sitten huomasin sen minkä olen kyllä tiedostnut, mutta en sisäistänyt kunnolla. Eli mistä ne imisten negatiiviset kommentit ja tunteet kumpuavat; omasta sisäisestä ongelmasta ja ristiriidoista. Koin sen nimittäin itse henkilökohtaisesti kun luin tekstisi. Eli sen negatiivisuuden tekstiäsi kohtaan; tyyliin "miten on mahdollista elää hetkessä perisuhteessa??" "Hyvähän se on sanoa kun ei ole lapsia" ja "mitäs sitten jos tulisit raskaaksi"... Anteeksi... Eniten kyllä olen pahoillani itseni puolesta, että ajatukseni ovat tällä tasolla. Mutta kuten arvata saattaa tunteeni johtuvat omassa parisuhteestani olevista ongelmista. Kun osaan itse tässä suhteessa elää tätä päivää, voin tämänkin päivän tekstisi lukea ihan uusin ajatuksin...

  Kiitos ihanasta blogistasi! Rakkautta ja auringonpaistetta!

  VastaaPoista
 11. Jokainen on oman onnensa seppä.
  Jokainen saa käyttää elämänsä juuri niinkuin haluaa ja tahtoo.
  Vain itse voi omaa elämäänsä muuttaa, kukaan toinen ei sitä voi tehdä puolestasi.

  VastaaPoista
 12. Jep, varmasti ilkeilyt johtuvat sen ihmisen huonosta olosta. Sen huomaa itsekin siten, että kun on huonolla päällä tai murheita niin toisten hehkutusta ei oikein jaksa. Mutta onneksi ei mitään kroonista murhetta elämässä ole ja on positiivinen luonne. Satunnaiset huonot päivät eivät siis venettä kaada :) Olisivatpa ihmiset enemmänkin iloisia ja energisiä kuin sinä.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...