Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

2.6.2010

Uusiin ulottuvuuksiin muutamalla eurolla!!!

Almut jakoon nyt!!

Ystäväni Saul (blogista Journey towards enlightment) on julkaisemassa pian e-bookkia aiheesta "Tietoisuuden laajentaminen". Olen tutustunut jonkin verran kirjaan ja se on loistava, ennennäkemätön (samoin kuin oma kirjani), ja ehdottoman tarpeellinen ihmisille JUURI NYT, kun he ovat hämmentyneitä tämän uuden ja vanhan ajan murrosvaiheessa.

Kirja on loistavaa jatkoa oman kirjani tietoisuutta ja meditaatiota käsittelevälle osiolle. Tämä kirja menee itse asiaan ja käsittelee aihetta todella jäsennellysti ja selkeästi. Kirja on ennennäkemätön Suomessa! Saul menee blogissaan jo aika pitkällä, mutta tämä kirja on loistava etenkin "aloittelijoille", mutta miksei kaikille muillekkin.

Saul sai toissapäivänä erittäin mielenkiintoisen tulkinnan elämäntehtävästään ja selvitystä rankalle menneisyydelleen tässä elämässä. Kaikkien kokemusten jälkeen hänellä näyttäisi olevan juuri tässä ajassa tärkeä tehtävä (kuin myös). Lukekaapa tästä Saulille tehty analyysi ja miettikää, onko tämä keksittyä!

Yksi omista tehtävistäni on ainakin yhdistää ihmisiä ja motivoida, kannustaa ja herätellä. Meissä kaikissa on ihan älytön potentiaali, jos sen vaan saa kaivettua! Tehtäväni oli ja on auttaa myös Saulia  - viime ajat ovat olleet lievästi sanottuna enemmän kuin mielenkiintoisia!

Saul tarvitsee nyt tilanteestaan johtuen hieman rahallista avustusta kirjan julkaisemisessa. Lahjoita muutama kymppi tai euro, niin saamme tämän loistavan kirjan jakoon!!!

Tämä anomustemppu ei takuulla jää viimeisekseni, NYT ON MAHDOLLISUUS OLLA MUKANA TEKEMÄSSÄ ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ VAIKUTTAMISTA! TÄSSÄ BLOGGAUKSESSA ON USKOMATON POTENTIAALI TEHDÄ HYVIÄ ASIOITA - ja annetaan SUOMEN näyttää mallia asiassa!

AUTA SAULIA

ps. muut bloggarit: Asiaa saa mainostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...