Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

29.6.2010

Raw illoistani- ja kesämusaa!

Huomio Tampereen 7.7. raw iltaan ilmoittautuneet!!! Olen jättänyt vahingossa kaupunkiin kalenterini (aika vapauttavaa tosin), johon olin merkannut raw iltaan osallistuneet. Nyt toivoisinkin, että jo ilmoittautuneet laittaisivat meiliä (vaikka osan muistankin), mutta myös infoa siitä, sopisiko sinulle yhtä lailla/paremmin seuraava päivä 8.7? Ilmoittautumisia on tullut sen verran, että pidän samanlaiset setit molempina iltoina. Kaikki kyllä mahtuvat paikalle, oli päivä kumpi tahansa.

Lisäsin vasemmalle palkkiin myös 19.7 pidettävän Raw illan Padasjoella. Jos asut lähialueella ja asia kiinnostaa, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan! Tästä todennäköisesti lisätietoa vielä lähempänä!

Mutta asiasta viidenteen...nyt on kesä btw!!!!!! Musiikki kuulostaa kesällä ihan erilaiselta, ootteko huomanneet? Unohdin värähtelykyselystä (vasen palkki ylhäällä) totaalisesti musiikin! Sorry, se on hyvin olennainen juttu! Tässä omaa fiilistä ja värähtelyjä nostattavia kesähittejä juuri nyt! Kertokaa omat suosikkinne kommentteihin (genrestä riippumatta). Itselle uppoaa tällä hetkellä tietoisuus-audioiden kuunteluiden/lukemisen vastapainoksi juuri dance- ja trance - osasto, joita kuuntelen lenkki- sekä t.tanssimusana.


Suvaitsen myös ihan pikkasen kotimaista (kiitos Ollille joskus vinkistä koska en kuuntele radiota):Slovariosastoa vielä:


(tästä vinkistä kiitos serkulleni Juusolle, wow mikä video)ja tästä kiitos ChillOut -radion:
ja tietenkin virallinen kesäbiisimme 2010 (tutustukaa loistosanoituksiin!)Lisää musaa olen pikkasen koonnut YouTube-channeliini

Tutustukaa myös leveleillä olevan Kirsi Rannon uutuuksiin

ps. Mikäköhän juttu tämä on, että päivä pitää aloittaa jälleen suklaamösööllä? Smoothie ei tuntunut riittävän :) Enjoy the day!

10 kommenttia:

 1. Mun ehdottomat kesähitit tälle kesälle on Tehosekoittimen Valonkantaja sekä Sian Clap your hands, joka on jo ihan orkkutason kamaa :D <3 <3 Musa on kyllä elämässäni vahvasti ympäri vuoden, mutta kesällä sen merkitys todellakin kasvaa! Kuuntelen täällä töissäkin koko ajan musaa hiljaisella, kuluu päivät leppoisasti fiilistellen :)

  VastaaPoista
 2. Aika jännä miten musa maku voi erota aikalailla samoista asioista pitävillä ihmisillä. Ite pidän kaamean raskaasta musiikista (Amorphis, Metalica, Children of Bodom jne.) ja oonkin miettinyt että miten tietoisuus ja henkiset asiat ja mun musiikki maku sulautuu yhteen. Ihan hyvin mielestäni, eivät sulje tosiaankaan toisiaan pois. Kun näen noita bändejä esim. livenä niin se on uskomatonta miten paljon niistä saa energiaa ja mun kohdalla ainakin positiivista sellasta=) Kesä on ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Piti kanssa sanoa, että tämän prosessin myötä musamaku on muuttunut tai suhde musiikkiin. Viime kesän vietin täysin hiljaisuudessa. Tykkäsin muutama vuosi sitten rankemmasta mätöstä, mutta nyt olen palannut takaisin kepeämpään meininkiin :) Love ym. syvempää sanomaa (oikeasti) sisältävät ysäribiisit kanssa taitaa kuulua vaiheeseen. Sen sijaan lady gagat, rihannat jne. ovat "pahaa sakkia".

  VastaaPoista
 4. Moi Heidi! Käytätkö Spotifyä? Olisi mahtavaa kuunnella sun kokoamia playlistejä :)

  VastaaPoista
 5. Ei henkisyys mun nähdäkseni sulje rankempaakaan musaa pois. Tiedän esim. yhden aika kovan tason joogaopettajan, joka tykkää tehdä oman harjoituksensa AC/DC:n tahtiin. Tykkään välillä itekin kuunnella rankempaa mättöä, niistä saa hyvin energiaa. Ehkä pointti on vaan siinä, että ei mene mukaan siihen negatiiviseen energiaan, mikä jossakin musiikissa on mukana. Siis ottaa itelleen siitä vaan hyvät fibat. :)

  VastaaPoista
 6. Mitä mieltä Heidi ja muut ovat musiikin markkinoinnista seksillä...mm. sexyt musa videot, jollainen tästäkin postauksesta löytyy (sexy Bitch). Itseäni ainakin häiritsee, että nykyään kaikissa videoissa keikistelee vähäpukeisia naisia ja videoiden juonet pyörii seksin ympärillä. Erityisesti dancevideot ovat poikkeuksetta tällaisia.

  VastaaPoista
 7. isaiinaglosoli: Käytän harvoin, laitan heti jos alan käyttämään enemmän :) Tarvisin tähän macciin paremmat kajarit. Anyone?

  Liisa: Hehee:) näinpä!

  Wilma: Joo, se on vähän niin että miten sen ottaa. Sen voi ottaa juuri kahdella tapaa; ahdistua tai huumorilla.

  VastaaPoista
 8. Millainen ompi Heidin "normipäivä" mökillä ollessasi? Siitä kaipaisin postausta :)

  VastaaPoista
 9. jep. Tuo sexy fish on kyllä ällöttävää musiikkia. Tulee mieleen turkkilaiset naistenmiehet viime lomallani.. :P

  VastaaPoista
 10. Heli: Kiitos ehdotuksesta, ihan mielelläni teen postauksen :)

  hippu: Hehe, sexy fish! Se on niin asenteesta kiinni miten sen ottaa, aika huumorisanat mun mielestä! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...