Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

4.6.2010

Raw Food Retriitti Ruotsissa kesällä!

- Lisää energiaa?
- Kauniimpi keho?
- Puhtaampi mieli?
- Toimivia, herkullisia raakaruokia?
- Pysyvästi laadukkaampi elämä?


Kuulostaa taas kirjamainokseltani, mutta luvassa on nyt ihan muu huippumahdollisuus. Kaikista guruista olen ehkä eniten tutustunut Gabriel Cousensen kirjoituksiin. Miehellä on vuosikymmenten kokemus henkisyyden opettamisesta, ayurvedasta, raakaravinnosta, tietoisuudesta ja ihan kaikesta muusta asiaan liittyvästä, katso listaus sivuilta. Hänen "Tree of Life" keskuksessa parannetaan mm. diabeetikkoja raakaravinnon avulla. Cousens on tulossa nyt kesällä Ruotsiin Värmlandiin pitämään raw - retriittiä! Toinen kurssin pitäjä, Shanti on myös hyvin perillä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 

Kurssin aika on 11-15.7.2010 ja hinta on 6500 kruunua eli n. 676 € (telttapaikka 5900 kruunua eli n. 614 €)

Ohessa kurssin sisältö:

Course Content:
• Raw Food Nutrition & Lifestyle
• Food preparation demonstration
• Body constitution and individualizing you diet
• Yoga and Meditation
• How to have more energy
• Decadent recipes Raw chocolate and other treats!
• Transitioning to Raw Foods 


Tämä on siis ainutlaatuinen mahdollisuus saada apua juuri sinun, yksilölliseen ruokavalion koostamiseen alan huippugurulta!

Jos retriitti kiinnostaa, niin kurssille voit ilmoittautua tästä. Mainitse mielellään lisätietoa -kohdassa quinoaa! - blogini, niin jos tarpeeksi monta ilmoittautuu tätä kautta, saatan päästä mukaan retriitille :) Jos yksin lähteminen arvelluttaa, olen mielelläni taas yhdistämässä samanhenkistä jengiä kasaan (including me)
<3

4 kommenttia:

 1. Hö, eikö edellinen kommentti jäänytkään... miksi kaikki hyvä maksaa noin paljon? Valitettavasti kolme lastani vievät rahani, harmi kun en pääse mukaan..

  VastaaPoista
 2. Oi, kuinka ihanalta kuulostaa! Harmi vain ettei ole varaa lähteä mukaan, mutta ehkä joskus toiste!:)

  VastaaPoista
 3. Samaa harmittelen minäkin kuin edelliset kommentoijat, eli eipä opiskelijan kesäbudjetilla tuonne lähdetä. Mutta erittäin kiinnostavan oloinen homma joka tapauksessa! Jotain samantyyppistä kun olisi tarjolla täällä susirajan lähelläkin, niin johan olisi hienoa. Taitaa olla kuitenkin turha toive. :( No, onneksi on blogit!

  VastaaPoista
 4. Hienoa että Gabriel tulee myös Pohjoismaihin;täällähän hänellä on ollut retriitti jo vuosia.Ja kuten Ruotsissakin,kallista touhua.....

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...