Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

15.6.2010

Muistutus Torstain Brian Clementin luennosta

Muistutan vielä torstaisesta huippuluennosta jonne olen itse menossa Tampereelta autolla ja kyytiini mahtuu, mutta lähden jo aamulla ja menen Hämeenlinnan kautta. Ole yhteydessä, jos kyyti kiinnostaa.

ELÄVÄN RAVINNON HUIPPUKOULUTTAJAT ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMESSA

- Elävän ravinnon parantava voima ja elimistön puhdistuminen -

Hippocrates Health- instituutin johtajat ja Ann Wigmoren työn jatkajat Anna Maria ja Brian Clement Yhdysvalloista Floridasta luennoivat Helsingissä torstaina 17.6. 2010 klo 18 -21. Tilaisuus järjestetään Balderin salissa Aleksanterinkatu 12 ja ovet avataan lipunmyyntiä varten klo 17.30.

Luennot käsittelevät elävän ravinnon parantavaa voimaa ja elimistön puhdistumista. Brian Clementin luennon aihe on ”Power of live food to heal desease and conquer aging” ja Anna Maria Clement puhuu aiheesta ”Detox and elimination”. Luentojen välillä tarjoillaan vihermehumaistiaiset ja myydään kirjoja. Illan aikana on myös mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Luennot pidetään englanniksi.

Ennakkoon ilmoittautuneille tilaisuus maksaa 25 € ja lipun paikan päältä ostaville 30 €. Ilmoittautua voi Elävän ravinnon yhdistyksen toimistoon sähköpostitse ery@elavaravinto.fi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puhelimitse (09) 491 267. Ilmoittautuneet maksakaa lipun hinta ERY:n tilille: Helsingin OP 578007-249365. Muista merkitä viitteeksi: 42424/ luentomaksu. Maksukuitti on lippusi!

Kirjoja:
Healthful Cuisine 2nd Edition by Anna Maria Clement and Kelly Serbonich
LifeForce by Brian Clement

Seuraa tiedotusta tapahtumista Elävän ravinnon yhdistyksen kotisivuilta
www.elavaravinto.fi, josta löytyy tietoa yhdistyksen toiminnasta ja jonka kautta voi liittyä jäseneksi. ERY on myös facebookissa.

Lisätietoja: helena.hietanen@saunalahti.fi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , puh. 050 536 6184

Hippocrates Health Institute kotisivut: http://www.hippocratesinst.org/

Tervetuloa kuulemaan viimeisintä tietoa elävästä ravinnosta! Maksa lippusi ajoissa ja varmista mahdollisuutesi päästä mukaan innostavaan iltaan!


1 kommentti:

  1. Moikka Heidi!

    Olen myös menossa luennolle =) Olisi kiva nähdä! Monenko aikaan olet lähdössä liikkeelle?

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...