Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

22.6.2010

Luomukissanruokaa ja foodit.fi

Paluu landelle..aaah! Taas voi hengittää oikeasti! Oikeasti, se ero maan ja kaupungin välillä on NIIN selvä. Huomasin sen jo aiemmin tullessani käymään kaupungissa, mutta nyt ollessani siellä muutaman viikon, huomaan erilaisen ilmanlaadun, sähkökenttien jne. häiritsevien tekijöiden negatiivisen vaikutuksen entistä paremmin. Kuitenkin (valitettavasti) kaikkeen tottuu. Aloin viihtymään kaupungissa; oli menoa ja meninkiä, viime päivinä aika hurjaakin ;) Tajusin selkeästi, kuinka helposti kaupungissa mieli menee mukaan siihen pyöritykseen. Ego alkaa sanelemaan, mitä pitäisi tehdä, jotta olisi sitä tai tätä. Onneksi itse en lähde enää mukaan tähän pyöritykseen. Vapauttavaa.

Ei nyt tällä kertaa enempää jauhamista, vaan tässä pari suositustani:

1. Luomu Whiskassia marketista!!!!


Vihdoinkin! Laitoin vuosi sitten whiskassille toivomusta tästä jo maailmalla olevasta luomukissanruoasta ja nyt sitä saa ainakin Prismasta. Toinen tietämäni luomukissanruoka on Ruohonjuuren "yarrah". Hintatietoja minulla ei valitettavasti ole tuosta Whiskasista, kun äitini ei sitä muistanut.

Vaikka nämä kissan märkäruoat ovat luomua, ovat ne silti teollisia ja itse käytän niitä vain raakaruoan lisukkeena. Whiskasissakin on viljaa, joka ei ole kisuillekaan mitenkään kova juttu.

2. Foodit.fi

On (käsittäkseni) Olli Postin kehittämä uusi foorumi puhtaampaan ravintoon liittyen. En tosin valitettavasti voi suositella siellä tai koneella hengaamista juuri NYT, KUN ON IHAN MAHTAVA KELI ULKONA - ÄKKIÄ NYT PALJAIN JALOIN SINNE - HOP HOP. Mutta sadepäivän huvia voi tuosta foorumista saada. Katsotaan kuinka itse jaksan perehtyä asiaan, nyt koitan panostaa = PANOSTAN vain asioihin, jotka kiinnostaa joka hetki vähintään 110%:a.

1 kommentti:

  1. Luomukissanruoka on periaatteessa hieno juttu, mutta itse suosisin kissalle kalaa, sydäntä, lihaa yms. perussapuskaa mahdollisimman laadukkaana. Ja kissanminttua :). Kaupan kissanruuissa on kamalan usein kaikkea kissalle sopimatonta :(.

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...