Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

27.6.2010

Juhannuksen eksotiikkaa

Seuraavassa elämäni parhaan suomalaisen juhannuksen eksotiikkaa kotimaisten eläinten sekä jo kesän bilehitiksi (tämän biisin ohella) nousseen suklaamösöön muodossa:)

Edellinen ei-niin-vakavaksi tarkoitettu eläinpostaukseni herätti yllättävän paljon kommentteja ja päätin laittaa vielä muutaman kuvan kehiin. Biletyksen lisäksi todistimme juhannuksena erikoisia tilanteita ja saimme napattua hienoja luontokuvia. Tässä juhannusyömme valaisija, loiste/kiiltomato (mikä nyt onkaan), mitä aika harvoin näkee.


Tässä heinäsirkka, jotka pomppivat päällämme pellon reunassa makoillessamme:Ja tässä fannin uhriksi joutunut sisilisko, joka näyttää ihan mutantti kumiliskolta:


Maailman paras juhannus siis takana ja paremmaksi näyttää päivät vain menevän; olemista, keskusteluja, biletystä, nauttimista...Kuvia ja videoita ei valitettavasti suuri yleisö pääse näkemään julkisuutta vielä vieroksuvien henkilöiden pyynnöstä. Näkemättä jää mm. miesten ihan huiput åke blomqvistin tanssikoulu-esitykset! Todetessani ystävälleni Mirvalle, että olen tainnut saada aika monia miehiä avautumaan viime aikoina, että "Heidi, todellakin, jos onnistuit saamaan ne tanssimaan kys. tavalla, se on saavutus ja pystyt ihan mihin vaan!"

..I know :)

Tässä kuitenkin suklaamösöö (oikea resepti) ja bileidemme "aloittelua"

Tässä vielä juhannustreeniä

ps. Mitäs se alkoholi olikaan...:) Oli huvittavaa "siivota" juhannusbileiden jäännöksiä, kun ainoana toimenpiteenä oli biojätteiden (useita kiloja) roudaamista tunkiolle :)

7 kommenttia:

 1. Miks sä laitat tollasen kuvan, missä sisilisko kituu kuoliaaksi?

  VastaaPoista
 2. Pahoittelen jos kuva herätti tunteita, lisko on jo kuollut tuossa vaiheessa.

  VastaaPoista
 3. Luonnon"läheisyytesi" ja "henkisyytesi" todellinen laita paljastui. Yhden eläimen elämällä ei mitään arvoa.

  VastaaPoista
 4. Luonnonläheisyyteni ja henkisyyteni on kiinni kissani pyydystämän liskon kuvasta? Vai mitä tarkoitatte? Kuten olen sanonut, en mielelläni tapa hyttysiäkään. Toisaalta arvostan eläinten vapaata tahtoa sekä luonnon "peliä": Yhtä lailla kuolleita eläinten kuvia näkyy mielin määrin netissä jne. lehdissä - ja vielä tarkoituksella tapettujen tehotuotettujen tapausten.

  Minulle riittää, että tiedän itse miten asian todellinen laita on. Kaikki voimakkaat tunteet ansaitsevat tarkastelun paikan.

  VastaaPoista
 5. Tunkiolle? Kompostoikaa mieluummin.
  "Kompostin ja tunkion ero on siinä, että tunkiossa on vallalla anaerobiset bakteerit eli hapettomassa tilassa mylläävät mädättäjäbakteerit, kompostissa aerobinen hajotus on pääosassa ja makrohajottajien (muun muassa matojen) osuus on merkittävä. Kompostoinnin tuote, kompostimulta, on hyvä kasvualusta kasveille."

  VastaaPoista
 6. Jännää, että koko ajan korostat sitä, että oot juhlinu ilman alkoholia. Vaikka itse et ennemmin ookkaan sitä (ilmeisesti?) harrastanu niin kyllä se on kuule yllättävän yleistä sekin, vaikkakin selvät juhlijat kai alakynteen jääkin. Meidän kaveriporukka on kyllä monet vuodet juhlinut mehevästi ihan selvinkin päin, silloin kun ei näistä foodeista (inhoan tota sanaa!) ollut tietoakaan :)

  VastaaPoista
 7. Timo: Yes kompostiprojekti on varmaan tulossa jos/kun täällä nyt aletaan asumaan enemmänkin. Täällä ei tosiaan ole asuttu kuin random päiviä kerrallaan ennen kuin tämä yksi hippi tuli valloittaan paikkaa.

  anonyymi: Juu tottakai tiedän, että alkoholittomia juhlijoita on. Kerron täällä vain omasta elämästäni/ajatuksistani. Eikö ole hyvä, että näille (kuitenkin lukuisille) alkoholin käyttäjille kerrotaan vaihtoehdoista :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...