Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.6.2010

Ayurvedaa Orivedellä

Ystäväni Arja on käynyt myös Frantsilan ayurvedahoitajakoulutuksen ja tekee nyt ayurvedahoitoja harjoitushinnalla Orivedellä. Suosittelen lähiseudulla asuville ihanaa rentouttavaa koko- tai pää/kasvohoitoa. Itsensä hoitaminen usein unohtuu ja ravinnon ohella olisikin tärkeää hiljentyä (edes tunniksi/kk) ja tasapainottua.

Olen viime aikoina miettinyt kaikkia juttuja, mihin tässä vuoden sisällä on saanut tutustua. Ayurveda, kaikki siihen liittyvä teoria, mutta myös ihanat hoidot ovat takuulla vaikuttaneet positiivisesti tasapainooni. Hierominen, hierottavana oleminen, kosketus jne. kaikessa välittyy positiivista energiaa ja oksitosiinia.

Sain itse nauttia Aijun hieronnasta viikko sitten ja se vasta olikin jotain! Olin ihan taju kankaalla (yllättäen) ja rentouduin totaalisesti. Se on kyllä jännä juttu, että ayurvedisen hieronnan voi oppia hyvinkin nopeasti, vaikka kokemusta aiemmasta hoitamisesta ei olisikaan. Itse olin vuosi sitten kurssilla lähes ainut, jolla ei ollut aiempaa kokemusta, mutta opettajat sanoivat pian, että näkivät, että minulla on oikea "touchi". Sitten olinkin ensimmäinen, joka pisti kurssin aikana toiminimen pystyyn.

Hoitamiseen ei liity vain kokemus vaan se on hyvin paljon kiinni hoitajan omasta levelistä, tasapainosta, ihmistuntemuksesta, energioista jne. Aiju on ainakin aika leveleillä! Lukekaapa Aijun uusin postaus "Mies ja nainen".


Tästä
voit katsoa Aijun yhteystiedot

Lisäys: Voit välittää helposti negatiivista tai positiivista energiaa, joka takuulla palautuu itsellesi samassa muodossa klikkaamalla uutta allaolevaa blogitoimintoa liittyen tekstieni arviointiin (tylsä, mielenkiintoinen, ok) :) Joskus klikkaamatta jättäminen voi olla myös hyväksi!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Heidi :). Mukava lukea näin hääpäivän kunniaksi! Samat sanat, myös sinun hoidossasi on ollut ihana rentoutua!

    VastaaPoista
  2. Wow. Onnea vielä hääpäivän kunniaksi :)

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...