Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

13.5.2010

Puhtautta, pehmeyttä ja tuoksua!

Blogibannerini vaihtuu tiuhaan tahtia ja voin sanoa että tahti ihan kaikessa vaan kiihtyy ja kiihtyy - it goes faster and faster. Muutaman kk päästä postauksia on varmaan jo tuplasti per päivä. Huh. Muutoksen nopeuden on ennustettu nousemaan ihan kaikessa, että paras olisi pysyä mukana.

Tämä aiheeni on kuitenkin vaihteeksi kevyt, jopa kepeä ja se käsittelee puhtautta, pehmeyttä ja tuoksuja:)

Vaikka olen mökillä, jossa jonkun määritelmän mukaan on "alkeellinen hygienia", koen silti olevan paljon puhtaampi kuin yleensä. Tämä puhtaus on aitoa puhtautta, kaukana kemikaalien "feikkipuhtaudesta". Tiedän tyyppejä, jotka ovat viimeisen päälle bakteerikammoisia, steriilejä, pesevät jatkuvasti käsiään, mutta silti ruiskivat iholleen voimakkaita hajuvesiä, röökaavat ja käyttävät voimakkaita pesuaineita. Puhtauden määritelmä on kyllä todella hakusessa tässä yhteiskunnassa!

Olen tehnyt selkeän huomion ollessani nyt toista viikkoa täällä metsien, peltojen, jänisten ja peurojen keskellä: ihoni (ja hiukseni) on HUOMATTAVASTI pehmeämpi kuin ollessani kaupungissa. Tämä johtuu ehdottomasti kaivovedestä, jota käytän sekä sisäisesti juomiseen että ulkoisesti pesemiseen muutaman kerran viikossa ja mahdollisesti myös ympäröivistä hyvistä energioista ja vähäisemmistä häiriötekijöistä kuten sähkökentistä. Viime viikonloppuinen ystäväkin totesi jotenkin heti maadoittuvansa paremmin - eikä se ole vain uskomus. Olemme kaupunkiympäristössä todella kaukana luonnosta kaikilla tavoilla ja mitä enemmän siihen havahtuu, sitä karummalta se city näyttää!

Cityssä ei ole vain se hankaluus saada (oikeasti) puhdasta ruokaa, vaan myös vettä ja ilmaa! Vedellä on todella suuri merkitys, niinkuin kerroin tässä. Yhä useampi kaupungissa asuva on jo tajunnut hankkia vedensuodattimen ja tämän terveyteen panostamisen ei ole syytä loppua siihen. Olen tekemässä isompaa tilausta ja ajattelin tilata Nikkenin vedensuodattimen myös mummulleni sekä myös tämän käsisuihkun kotiini (eli vanhemmilleni). Itsellänihän on käytössä myös magneettikoru suodattimen lisäksi.

Jos et ole saanut apua kuivaan ihoosi, voi syynä hyvinkin olla kloori, josta saamme jopa puolet käydessämme päivittäin suihkussa. Tämä irroitettava, matkallakin kuljetettava ja jopa hierova suihku vähentää raskasmetalleja, sulfaatteja, likaa, sakkaa ja hajuja suihkuvedessäsi - kloorin lisäksi. Lopputuloksena voi olla pehmeämmät hiukset ja iho sekä vähentynyt hilseily. Kerron sitten käyttökokemuksia enemmän jatkossa (magneettiterapia-blogissa), mutta suosittelen ainakin iho-ongelmaisten harkitsemaan. Mitä aiemmin panostat terveyteen, sen parempi ja etenkin kaupungissa, nämä erilaiset magneettituotteet auttavat meitä maadoittumaan ja voimaan paremmin.

Luxuksesta ei kuitenkaan mökilläkään tarvitse täysin luopua, jos se on luonnollista. Sain täällä blogissa vihjaistuani myös Herb basics - yritykseltä tuotteita testiini. Kerroin aiemmin, että olin himonnut ja haistellut superhyvää kookoskuorintavoidetta Ruohonjuuressa. Nyt minulla on testissä sarjan kookosöljy-, jalkavoide- sekä vartalovoi. Nämä siis kookosksen tuoksuisia. Vartalonkuorintaa sain lemongrassin tuoksuisena (sitruunaruoho) ja nämä tuoksut on kyllä niin uskomattoman aitoja ja hyviä että! Toisaalta huvittaa käyttää näinkin luksustuotteita täällä mökillä, mutta en todellakaan valita!


Herb Basic on pohjois-Thaimaalainen luonnonkosmetiikka ja Spa -tuotesarja. Paikalliset viljelijät ovat sitoutuneet kasvattamaan satonsa perinteisin menetelmin, orgaanisesti ilman lannotteita ja torjunta-aineita. Yli 100 viljelijän ja perheen alihankintaverkoston avulla eksoottiset yrtit, kukat, hedelmät ja kasvit muuttuvat puhtaiksi raaka-aineiksi Herb basics tuotteille. Lue lisää yrityksen historiasta.

Thaimaasta olen harvoin kuullut eettisessä ja ekologisessa yhteydessä, tämä on miellyttävä poikkeus. Tuotteen tuoksut tuovat väistämättä mieleen oman reissuni siellä - jokaisella maalla on oma tuoksunsa. Egyptistä jäi mieleen kaduilla tuoksuneet suitsukkeet, mitä itsekin polttelen. Suomi on taas raikas ja metsän tuoksu on ihan omaa luokkaansa. Mielenkiinnolla odotan Intiaa...Ps. Olen tekemässä perjantaina (tai maanantaina) isompaa tilausta Nikkeniltä -jos haluat säästää postikuluissa ja osallistua tilaukseen, ole yhteydessä minuun. Tuotteet voi noutaa Tampereelta parin viikon päästä!

22 kommenttia:

 1. Suihkulinkit eivät vie minkään suihkun sivuille, vaan yleiselle pääsivulle? Asun korvessa ja kyllä täällä maalla on hyvä olo luonnon keskellä. Minulla tosin on myös ongelmia veden kanssa, kaivoveteni on hyvin kovaa ja sisältää ilmeisesti ainakin kuparia, koska hiukseni vihertyvät ja päänahka hilseilee, eikä shampoo ja saippua meinaa huuhtoutua millään pois. Ostin Brita-vedensuodattimen juuri ja kokeilen pestä sillä hiukseni juomavesikäytön lisäksi. Hilse ja kutina kyllä väheni selvästi jo yhden pesukerran jälkeen. Taidan tutkituttaa tuon veden myös, vaikka onneksi haju-, maku- tai värihaittoja ei ole.

  VastaaPoista
 2. Oon jo aika kauan miettinyt vedensuodattimen hankkimista. Toki jos voisin, hankkisin veteni luonnonlähteestä mutta en omista ajokorttia/autoa joten säännöllinen hakeminen ei oikein onnistu :( Toi nikken vaikuttaa kyllä joo ihan kiinnostavalta, mutta en oikein tiedä kun missään ei kerrota sen toimintatavoista tarkkaan. En haluaisi tulla placebo-huijatuksi, ja mitä nyt oon tutustunut muihin vedensuodattimiin niin ne saattaa tehä siitä vedestä jopa kemikaalisempaa kun suoraan kraanasta otettu. Ottaa kyllä joo bakteerit pois, mutta tilalle tulee jotain hopeoituja kemikaalipalloja.. hohhoi

  VastaaPoista
 3. Korjasin ainakin toisen linkin, meneeköhän nyt? Se ei näköjään päästä suoraan mun sivuille, jossa on hinnat, joten tilausta tehdessään pitää valita ensin jälleenmyyjä (minut mielellään) :)

  Apris: Nikkenistä on itselläni ja monilla tutuillani pelkästään hyviä kokemuksia. Toki suosisin lähdevettä jos sitä vain aina saisi. Kaivovesikin kannattaa suodattaa tuon Pimag-laitteen läpi. Toimintapaa on selitetty tässä, kysy ihmeessä lisätietoa: http://magneettiterapia.blogspot.com/2010/03/pimag-mineralisoitua-ja-suodatettua.html

  Eli poistaa suurimmat partikkelit ja olennaista on veden mineralisointi ja elävöittäminen, jotta keho pystyy sen paremmin hyödyntämään. Kemikaalipalloja ei todellakaan tule. Laite ei sijoituksena ole mielestäni mitenkään kallis, jos miettii sen hyötyjä (ja litrahintaa) vrt. esim. Vitamixiin. Kauanko haluat juoda kuollutta hanavettä?

  VastaaPoista
 4. Onko tästä Nikkenin vedenpuhdistuslaitteesta tehty ja esittää yhtään riippumatonta tieteellistä tutkimusta? Väitteet kuulostavat sen verran huimilta, että testi/tutkimus olisi tervetullutta jossei välttämätöntäkin, ainakin ennen kuin itse sellaista ostaisin.

  Tuosta Britasta ja muista vastaavista löysinkin jo vertailevan tutkimuksen (Elintarvikevirasto ja VTT), jonka perusteella laitteen hankin: http://www.pspt.fi/kirjasto/opinnayt/abstrakti/abstrakti.liwa2000_parjanneerja_fin.pdf. Noissa kannumuotoisissa ja hanaan liitettävissä löytyi paljon eroja, ja jotkut laitteista lupasivat selvästi enemmän kuin tekivät. Brita kuului parhaimmistoon monella osa-alueella. Brita tietysti on aika lailla paljon edullisempi kuin Nikkenin, jos suodattavan kannun saa jo alle 20€:lla ja vaihtopatruuna n. 7€/kpl (vaihto kerran kuussa).

  VastaaPoista
 5. Minulla on ollut nyt tuo Nikkenin Pimag- suodatin noin kuukauden ajan ja olen kyllä tosi tyytyväinen hankintaani! Makuero on huikea, ainakin ihan tavalliseen hanaveteen verrattuna. Viikko sitten sain vielä tilaamani magneettirannekorun ja urheilurannekkeen (käytän näitä molempia pääsääntöisesti ihan koko ajan, yötä päivää, urheiluranneke toisessa kädessä ja koru toisessa kädessä) ja fiilis on kyllä aika erilainen. Positiivisessa mielessä siis! :)

  Mutta yksi kysymys Heidille tuohon Pimagiin liittyen: minulla on jatkuvasti ongelmia saada vesi tippumaan suodattimen läpi, eli joudun usein painelemaan suodatinsientä että vesi menee läpi. Ohjeessahan mainitaan että sientä pitää painella (aluksi) että ilmakuplat poistuu välistä. Kyseessä on ilmeisesti tekniikkalaji, olisiko sinulla antaa vinkkiä miten minun pitäisi toimia tuon kanssa?

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi, sorry, ylempään tuli väärä linkki... Oikea linkki on siis: http://www.palvelu.fi/evi/files/55_519_117.pdf.

  VastaaPoista
 7. Heip again!

  Lisäsin sivuilleni muutaman linkin liittyen Pimag-veteen ja yleensä juomaveden desinfiointiin, kannattaa tutustua. Siellä on yksi vesikoe tehty (Nikkenin pimag-vedellä) bataateilla, mutta odotan vielä lisätietoa muista tutkimuksista (kerron sitten)

  Katsokaa siis tämän sivun lopussa olevat pienet linkit: http://www.navadina.net/magneetit.html

  Laitoin ne sivuille, koska en saa suoraan prd tiedostoja liitettyä tähän

  soletta: Tosi kiva kuulla! Yleensä tuotteiden vaikutuksen huomaa muutaman kk päästä, mutta kyllä sen veden makueron huomaa heti!

  Ongelmastasi: Se tyyny kannattaa ottaa pois viikoittain, huuhdella ja puristella kunnolla. Jos se ei päästä vettä läpi, niin siellä on ilmaa välissä. Sitten ei kannata laittaa yli reunuksen sitä vettä, jotta se ei jäisi seisomaan ylä-astiaan.

  VastaaPoista
 8. Kyllä mä uskon (ja tiedän), ettei hanavesi ole mitään optimaalisinta vettä ihmisen (tai minkään muunkaan elävän organismin) keholle. Uskon myös noihin, että veden laatuun vaikuttaa muukin, kuin vain sen kemiallinen rakenne; kuinka paljon siinä on H2O tai vierasaineita tai klooria ym. Ainoa asia mikä mua askarruttaa, on vedensuodattimen välttämättömyys. Välttämättömyydellä tarkotan sitä, että onko sen ero Suomalaiseen hanaveteen (joka on muuten maailmanlaajuisesti mitattuna ihan huikeen laadukasta, ja se vesi otetaan pohjavesistä mikä sekin kertoo jotain laadusta - niistä samoista mitkä pulppuaa luonnonlähteiksi) niin suuri, että kannattaisi hankkia moinen laite. Pimagissa mua askarruttaa esimerkiksi sen muoviosat, liukeneekohan niistä jotain veteen ja miten ne sitten vaikuttaa veden "energioihin".

  "Muoviastiat vaikuttavat heikentävästi (veteen). Niistä joko irtoaa molekyylejä, tai ne päästävät molekyylejä läpi."

  Tuo siis napattu noista pikkulinkeistä omalta sivultasi.
  Onko osia käsitelty kemiallisesti? Voiko niissä olla jotain jäämiä tai voiko niistä liueta veteen jotain? Onko muovin valmistuksessa käytetty myrkyllisiä kemikaaleja, joista tällä hetkellä puhuttavimmat bisfenoli A ja fatalaatit, entä mitä tarkoittaa "heijastaa keraamisten kivien ja saven avulla pitkäaaltoisten infrapunasäteiden energian takaisin veteen". Mistä ne infrapunasäteet tulee? Säteilee siellä laitteen sisällä?

  Ja toimintaperiaatteet on kans yks mikä puhuttaa aika paljon, miten se sitten loppujenlopuksi esim. emäksisöi sitä vettä, mekaanisesti? kemiallisesti?

  Kysymykset vois joo sivuuttaa jos sen laitteen läpikäyneen veden tutkis laboratoriossa, vierasaineet, ph:n ja onko se oikeesti sitten mineraalipitosta. Energioiden ja magneettikenttien suhteen luotan omaan empiiriseen tutkimukseen :)

  Sori umpimielisyyteni, mutta imo mihin tahansa myyntipuheeseen ei pidä lähteä mukaan. Mieluusti ottaisin faktoista selvää, ennenkuin lähden tukemaan omalla toiminnallani mahdollisesti placebo-markkinoita.

  VastaaPoista
 9. Itse en oikein tiedä luottaisinko tuohon vedenelävöittämislaitteeseen. Mitä se tarkalleen ottaen siis tekee vedelle?
  Olen itse töissä laboratoriossa, jossa tutkitaan vesiä. Jonkinlaista tietämystä kemian osalta löytyy, ja sekin on selviö että kraanavedenlaatukin on vaihtelevaa eri paikkakunnilla.
  Samoin myös kaivovedet, rengas ja porakaivot.

  Mites sitten tuo Radon vedessä, eli veden radioaktiivisuus? Kaivovesissä sitä joskus on huikeat määrät, eikä sitä oikein saa poiskaan, muutakuin uutta kaivoa rakentamaan.

  Radon aiheuttaa suomessa kuitenkin tupakan jälkeen jonkin verran keuhkosyöpätapauksia.

  VastaaPoista
 10. Ainiin ja lisäyksenä tietty sekin, että mielellään ottaisin tutkittavaksi kyseistä pimag-vettä ja tutkisin sen.

  Kraanavesissä on yleensä hyvä, hieman emäksinen ph. En lähtisi kaikkiin kraanavesiin yleistämään sitä, että se olisi kuollutta. Viitasaarellakin hanavesi tulee pohjavedestä ja klooria ei ole yli määritysrajan.

  Jyväskylässä klooria on jonkin verran vedessä, niin että sen haistaa ja joskus maistaa. Kirpeää.

  Pimag laitteessa on kuitenkin muoviosia, sekä muita suodattimia, ja luulisi että niistäkin irtoaa jotain extraa veteen.

  VastaaPoista
 11. hippu, tuohan on loistava tarjous! Heidihän varmasti lähettää sinulle kaksi vesinäytettä, toinen alkuperäinen vesi (ja tieto mitä vettä ja mistä) ja toinen PiMagilla suodatettu vesi. Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla, minkälaista vesi on.

  VastaaPoista
 12. Niin, se piti vielä sanoa että vesipaketeilla on hintansa :(
  sellainen perustutkimus alkaen 100e. En ole niin johtavassa asemassa että ilmaiseksi pystyisin tutkimaan, kun näytteet otetaan vastaan, niistä tehdään laskukin.

  Suosittelen että veisit paikalliseen laboratorioon pimag veden, sekä sitten vertailutuotteen kuten kraanaveden.

  Molemmista ph, sähkönjohtokyky, biolginen hapenkulutus, rauta, mangaani, arseeni, ammoniakki, nitriitti, nitraatti jne.

  Tuleehan siihen paketille hintaa, mutta jos viralliset ja hyvät paperit se pimag-vesi saa, onhan se sitten todistettu?

  VastaaPoista
 13. No, voin omalta osaltani ainakin lyödä lukkoon, että jos tuloksien perusteella Pimag-suodatettu vesi lähentelee luonnonlähteiden tasoa, niin tottakai silloin kyseisen aparaatin hankin.

  Jos taas esiintyy vierasaineita, kemikaaleja.. niin tällöin en voi todeta muuta, kuin että taas yksi asia millä saatetaan kuluttajia harhaan. Esitellypuheessa on paljon "liirunlaarumia" josta tavallinen kuluttaja ei ymmärrä läheskään mitään, ja varsinaiset tulokset puuttuvat.

  Hippu: olisiko kyseisten vesinäytteiden analysointi mahdollista "pimeästi"? Saataisiin varmuus asialle :)

  VastaaPoista
 14. Pimag-suodatinlaite käyttää veden läpi n. 10 minuutissa. Sen jälkeen sen voi halutessaan siirtää lasikannuun. Näin ollen muovista tuskin ehtii liueta mitään. Varmistan vielä asiaa.

  Tässä yksi viittaus tieteellisiin kokeisiin (liittyen maaperään), lähde: http://www.nikken.com/product/technology/piMag-water/

  Pi and magnetic systems

  A unique feature of PiMag Water Technology is the addition of pi minerals to the process. Pi water was originally discovered by Japanese scientists in the 1970s. Observation had suggested that the water from an isolated hillside stream had a remarkable effect on the plant life in the area.

  The scientists examined the environment and found that it contained an unusual collection of topographical features. The surrounding hills contained magnetite and calcium. The watercourse flowed over silicates, the material that forms natural crystal. The water from it was found to have an atypical combination of minerals, and was naturally alkaline. This alkalinity helps to balance the acidic diet and stress-induced acidity that is commonly experienced in modern life.

  Duplicating these conditions in the laboratory resulted in a form of this “pi water.” Magnetic technology was added, as a magnetic field assists in conditioning water without adding salt or other chemicals.

  Toinen, konkreettinen koe on tehty tässä, mitä tähän voi vielä lisätä? http://www.navadina.net/vesi5.pdf

  Aion tehdä samaisen kokeen tänä kesänä ja raportoida siitä täällä. Sillä välin skeptisemmät voivat "nauttia" hanavedestä ja ihmetellä kun muut hehkuttavat oloaan :)

  Toimintaperiaatteet, magneetti/infrapunateknologia voi kuulostaa monimutkaiselta, tämä samoin myös itselleni. Tulkaa ihmeessä seuraavaan magneetti-iltaamme kuuleman lisää tuotteista. Livenä selitettynä sekä testejä tehdessä saa aina syvempää ymmärtämistä. Etenkin tasapaino/voimatestin itse koettuaan on ehkä pakko ihmetellä asiaa..

  Palailen muihin kysymyksiinne kunhan selvitän niitä :)

  VastaaPoista
 15. Kyse ei ole skeptisyydestä vaan puhtaasta maalaisjärjestä ja tiedonhankinnasta.

  Jos ostan digikameran luen (muun kuin valmistajan) perusteellisia, riippumattomia testejä vähintään kolme erilaista. Luen myös riippumattomia vertailuja, joissa samantyyppisiä kameroita verrataan keskenään. Sitten menen vielä katsomaan kameralla otettuja kuvia esim. Flickr'iin. Lisäksi luen vielä keskustelupalstoilta kamerasta.

  Sama juttu esim. ilmalämpöpumpun kanssa. Selvitin asiaa viikkoja, ostin maksullisen tutkimusvertailun, kyselin keskustelupalstoilla kymmeniä kysymyksiä. Kuten tiedämme, myös ilmalämpöpumppumarkkinoilla on kaikenlaista laitetta ja myyjä, ja asentajaa. Pahimmillaan laite on surkea eikä sähkölasku pienene juuri lainkaan eli investointi menee hukkaan ja tulee murhetta ja hammastenkiristystä.

  Vertailen ja haen tietoa jokaisesta isommasta ostoksestani. Varsinkin jos se liittyy terveyteeni. Sehän meidän kaikkien tavoite täälläkin on, hyvä terveys.

  Ihan samaa "tietoisen kuluttajan" moodia noudatan tässä asiassa. Luin tieteellisen, riippumattoman tutkimuksen ennen kuin ostin Brita-suodattimen. Vertailun perusteella sain selvää, että Brita ainakin pehmentää vettä ja poistaa kuparia, joita hain. Muut ominaisuudet ovat plussaa.

  En epäile, etteikö PiMag suodattaisi vettä jollain tavalla. Se, miten hyvin ja mitä se tekee, selvittäisi vain laboratoriotutkimus. Samoin sen, mitä muuta "lisää" se tekee tavallisen vedensuodattimen lisäksi, jolla sen kovaa hintaa ja erinomaisuutta, uniikkiutta perustellaan.

  Kameran ostettuani näen silmilläni, minkälaisia kuvia se missä olosuhteissa tekee, samoin monissa muissa tuotteissa. Vedensuodattimessa en omin aistein pysty sanomaan, että onko nyt vedestä poistunut metalleja, klooria, kovuutta, torjunta-aineita ym. ylimääräisiä aineita.

  Juuri siksikin riippumaton ulkopuolinen, luotettava tieteellinen tutkimus on tarpeen. Ja on ihan tavallista, että tutkimuksia erilaisista tuotteista tehdään. Lisäksi tulee laskea ja vertailla käyttökustannuksia laitteen ostohinnan lisäksi eli mitä patruunat ja muut vaihdettavat osat maksavat.

  Nikken on ilmeisestikin kansainvälinen iso yritys. Siksi onkin kummallista, että sinä jälleenmyyjänä et ole saanut (jos olet kysynyt) useampaakin linkkiä tutkimuksiin, jotka tuotteen väitetyt ominaisuudet osoittaisivat toteen ja joissa tuotetta verrattaisiin muihin vastaaviin tuotteisiin. Sehän vain tukisi laitteen myyntiä ja siksi valmistajan kannattaisi itse yrittää saada laitteensa mukaan tällaisiin riippumattomiin vertailututkimuksiin.

  Jos tutkimuksia ei yksinkertaisesti ole olemassa tai niitä ei haluta kertoa, niin se kertoo jo paljon. Silloin tuote saa jäädä hyllylle.

  VastaaPoista
 16. Kyllä minäkin olen siis laitteen ostoa harkinnut, joten ensin otetaan selvää onko kyseessä oikeasti toimiva laite.
  Tälllä hetkellä haen lähdevettä, mutta joskus olisi tietty "helpompikin" ratkaisu ok ;)
  Ei se iso sijoitus ole, että vesi tutkittaisiin laboratoriokokein.
  Vai halutaanko niitä kokeita vältellä, jos tuloksia ei ole?
  Tutkitaanhan virallisia lähdevesiäkin melkein viikottain, samoin kraanavettä. Niissä alittuu raja-arvot hyvin, joten vesi on laadukasta.
  Raja-arvot tosiaan saattavat olla hieman "korkealla" ja osaa esim. Nitriitti on nostettukkin.
  Mahtava juttu jos saisi liitettyä tuon vekottimen yhteyteen ennen ja jälkeen veden tulokset ja vertailut :)

  VastaaPoista
 17. Tässä jälleen hieman lisäinfoa, jota sain kokeneemmalta:

  Veden suodatus ei ole välttämätöntä, mutta jos haluaa parempaa vettä kuin hanasta tulee, vettä kannattaa puhdistaa ja elävöittää. Vertailuna suomalainen hanavesi on huippulaatuista, siis muihin hanavesiin verrattuna. Ja jopa pullotettuun veteen.

  Muoviosista ei liukene haitallisia kemikaaleja veteen. Muoveja on paljon erilaisia, esimerkiksi farmaseuttisia muoveja jotka täyttävät tarkat laatuvaatimukset. Nikkenin tietämys asioista, kokonaisvaltaisesti, on huippuluokkaa maailmassa.

  PiMag vesi heijastelee energiaa heilurimittauksien mukaan noin 2 metriin, kun hanaveden energiat pysähtyvät alle 10 cm.

  "Onko osia käsitelty kemiallisesti? Voiko niissä olla jotain jäämiä tai voiko niistä liueta veteen jotain? Onko muovin valmistuksessa käytetty myrkyllisiä kemikaaleja, joista tällä hetkellä puhuttavimmat bisfenoli A ja fatalaatit, entä mitä tarkoittaa "heijastaa keraamisten kivien ja saven avulla pitkäaaltoisten infrapunasäteiden energian takaisin veteen". Mistä ne infrapunasäteet tulee? Säteilee siellä laitteen sisällä?"

  V: Tietyillä keraamisilla aineilla, jotka ovat puhtaasta maaperästä, on kyky varastoida auringon lähettämää pitkäaaltoista infrapunasäteilyä ja luovuttaa sitä eteenpäin. Nämä maan mineraalit pystyvät myös varastoimaan muita energioita ja muuntaa ne pitkäaaltoiseksi infrapunasäteilyksi.

  Emäksisöinnistä; pH asiat liittyvät aina kemiaan. Vettä emäksisöidään keholle välttämättömillä mineraaleilla, jotka liukenevat veden suodattamisen jälkeen puhdistettuun veteen. Suodattimen pohjassa on mineraalipellettejä, joiden aines on kaivettu noin 700 metriä meren pinnan alapuolelta niiden pun´htauden varmistamiseksi.

  PiMag Maxi-suodatin on saanut tutkimusten jälkeen Water Quality Associaton sertifioinnin.

  Nikkenin toiminta perustuu aina tieteellisiin ja empiirisiin tutkimuksiin. Tutkimustulokset ovat suurimmaksi osaksi liikesalaisuuksia, esimerkiksi laitteisssa. Ravintolisissä ne yleensä julkistetaan. Esittelyissä näihin tuotteisiin on helpompi tutustua.

  VastaaPoista
 18. Vielä odotan laboratorion tutkimusraporttia ;)
  ennen ja jälkeen koostumusta.

  VastaaPoista
 19. Jos globaalissa yritysmaailmassa esitetään väittämiä jotka eivät pidä paikkaansa, viranomaiset pitävät huolen että yrityksen toimintaa rajoitetaan tai se voi jopa loppua. On merkittävä saavutus Nikkenille, että sen 35 vuoden historiassa ei ole koskaan näin tapahtunut. Ei edes USA:ssa, jossa riittää ahneita lakimiehiä haastamaan yrityksiä oikeuteen pienstäkin virheestä tai väärästä väittämästä. Siksi Nikken on eettisesti uniikki yritys.

  VastaaPoista
 20. Tässä taas lisää vastauksia/täydennyksiä aiempiin.

  soletta: Täsmennys aiempaan: tyynysuodattimen "alla" on ilmaa. Kun yläsäiliössä on vettä, raota tyynysuodattimen reunaa puhtain sormin tai veitsenkärjellä. Silloin suodattimesta pulpahtavat ilmakuplat pois. Ne ovat hidasteena laitteen toiminnalle. Ilmaa joutuu suodattimeen yleensä tyynysuodattimen pesemisen jälkeen.

  "Itse en oikein tiedä luottaisinko tuohon vedenelävöittämislaitteeseen. Mitä se tarkalleen ottaen siis tekee vedelle? Olen itse töissä laboratoriossa, jossa tutkitaan vesiä. Jonkinlaista tietämystä kemian osalta löytyy, ja sekin on selviö että kraanavedenlaatukin on vaihtelevaa eri paikkakunnilla. Samoin myös kaivovedet, rengas ja porakaivot."

  Vedellä on kyky pitää erilaista informaatiota sisällään. Masaru Emoton kirja "Veteen kätketyt viestit" avaa tätä asiaa hienosti. Ja paras mittari on ihmisen oma keho. Se kertoo totuuden onko vesi energisoivaa vai energiaa kuluttavaa. Aivan yksinkertaisella kinesiologisella testillä voit todeta tämän. Kemia ja energisyys ovat hieman eri asioita, kemian voi nähdä mutta energian näkeminen on vaikeampaa. Energian voi kyllä tuntea tai mitata jos sen on opetellut.

  Tulenmme mielellämme näyttämään miten tätä vettä valmistetaan ja annamme sitä näytteeksi. Mitä haluaisit siitä tutkia? Vedelle ei ole luontaista virrata suoraa putkea pitkin, se estää veden luonnollisen pyörteilemisen ja paineistus myös vaikuttaa asiaan.

  Oletko koskaan muuten nähnyt vesijohtoputkea 10 vuoden käytön jälkeen, sisältäpäin? Tästä linkistä näet Nikkenin laitteiden sertifioinnin http://www.wqa.org/goldseal/gs_search.cfm?requesttimeout=1500

  VastaaPoista
 21. Paljonko tuollainen vedenpuhdistin maksaa ja mistä sen voi tilata? :)

  VastaaPoista
 22. Tässä ohjeita: http://magneettiterapia.blogspot.com/2011/02/pimag-suodattimen-tilausohje.html

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...