Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

20.5.2010

Pakotreeniotoksia

Eräs tytteli kyseli lisätietoa pako-treenistäni. Tässä sitten päätin kuvata muutaman otoksen ihanalla nakutus-kameralla. Olin jo tehnyt treenin, joten nämä ovat "jälkilöylyjä"  Pahoittelen huonoa (ja välillä puolikasta) kuvaa, ehkä joskus saan ihan ammattivehkeet.

Kahvakuulalla eli giryalla saan kyllä ainakin itse tosi helposti halutessani "jänteikkyyttä". Vielä viime viikonloppuna oli jotenkin plösö olo, mutta nyt kun olen taas treenannut muutaman kerran niin heti oikein tuntee sen voiman kehossa. Ja treenit ei todellakaan ole mitään verenmaku suussa, 3*12 -toistojuttuja, vaan nopeita, kokonaisvaltaisia, kevyitä ja tehokkaita.

Ei muuta kun puistoon sykähtelemään ja aiheuttamaan hämmennystä! Ja real pako sieltä duunipaikalta...Näitä liikkeitä voi tehdä fiiliksen mukaan niin monia toistoja/sarjoja kun haluaa

1. Pako2. Yleisliike (piti tehdä vain tämä yksi otos, sen vuoki selitys)3. Käsilläseisonta/kävely (yritystä)4. Kärrynpyöriä5. Kahvakuulaa (sori huono kuvaus)6. Vatsoja ja silta (toinen vatsaliike on " liikkuva huuveri", mutta se näkyy tuossa hieman huonosti)Nämä treenit ovat erittäin vapaamuotoisia, suosittelen sarjojen välissä esim. tanssimista hyvän musan tahdissa. Itse päätin vihdoin tilata myös tangon (tankotanssi) ja se seikkailee mukanani missä nyt sitten asunkin. Mökillä tankotanssia, pihaterdellä biletystä, pakotreeneja, mutapainia...tää on sitä no limits -elämää!

ps. Tuntuu, että nyt kun on alkanut syömään luonnon villivihanneksia, erityisesti nokkosta, niin kroppa oikein pyytää liikuntaa! 

7 kommenttia:

 1. Ei hitsi aivan mahtavia reenivideoita, toiminnallista ja varmasti tehokasta harjoittelua luonnon keskellä auringossa. Tosta ei meininki paljoo enää parane! Vasemmassa reunassa ihmettelevälle pikkupantterille terveisiä!

  VastaaPoista
 2. Tulee hyvä fiilis jo pelkästä katsomisesta! Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan toiminnallista ja taatusti hauskaa treeniä. Onko muuten Sally Morningstar ayurveda kirja kelvollinen? Se vaan tuntuu olevan niin simppelin oloinen kirja kuvineen kaikkineen ;).

  VastaaPoista
 4. Ihania videoita! Olet taas niin energisen ja positiivisen oloinen :) Harmi kun en itse omista kahvakuulaa tai edes tavan käsipainoja, pitäisi varmaan jompi kumpi hankkia...

  VastaaPoista
 5. Kyllä sä olet notkea! Tosi hienosti onnistui sulta tuo käsillä kävely;ennen osasin minäkin mutta nyt en oikein uskalla sitä enään kokeilla. Muutenkin hienot liikkeet videoilla.

  VastaaPoista
 6. Ihh, Ihan Mahtavia nää sun jutut!! <3 Loving You! :D

  VastaaPoista
 7. Tack kaikille <3

  Riina: Se on ihan hyvä joo aloittelijalle. Syvemmälle sitten esim. Vasant Ladin: Ayurveda

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...