Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

9.5.2010

Olemassaolosta

Meillä jokaisella on täällä tärkeä tehtävä. JOKAISELLA. Emme vain kaikki vielä tiedä omaamme. Puhtaampi ravinto, itsensä kuuntelu, meditaatio ja jooga ovat työkaluja unesta heräämiseen ja aivopesusta vapautumiseen.

Meidän kaikkien tehtävä ei kuitenkaan ole olla supermies/nainen ainakaan siinä mittakaavassa miten se täällä pienessä Suomessa käsitetään. Kaikkien tehtävä ei ole olla opettaja, opastaja tai valotyöntekijä. Tehtäväsi ei välttämättä liity mitenkään työhön. Se voi yhtälailla liittyä lähipiiriisi, perheeseesi, harrastukseesi jne. Voi olla herännyt ja hyvinkin tietoinen, mutta olla hiljaa siitä. Se on totaalisen ok. Meitä kaikkia tarvitaan.

Jos kuitenkin koet, että sinulla on valtava into kertoa näistä asioista eteenpäin, kannattaa sinun ensiksi löytää oma tasapaino. Usein teemme päinvastoin. Kuitenkin se valtavin potentiaalisi on syvimmällä sisimmässäsi ja päästäksesi sinne, sinun tarvitseekin tekemisen sijaan olla tekemättä. Ei enää suorittamista, se on niin out. Samoin raha, menestys, yrittäminen. Tiedät kyllä sitten 100%, kun olet valmis jakamaan tietoa/toteuttamaan tehtävääsi. Silloin ei ole epävarmuutta, kysymyksiä, mietintää. Silloin on vaan tekoja ja tämä liittyy tietoisuuteen ja positiivisen energian vetovoimaan josta kerroin aiemmin. The Secret -dokkarissa esitetty positiivisen energian verovoiman laki on siis vain yksi universaaleista laeista.

Onneksi Saul jakaa tätä äärimmäisen tärkeää tietoa myös meille (vielä) tietämättömille:

Universaalit lait kertovat näin:

Kaikkeudelle on olemassa neljä lakia, joiden avulla todellisuutemme toimii. Nämä lait toimivat kaikkialla ja ovat ikuisia. Muita lakeja, jotka vaikuttaisivat samalla tavalla, ei ole. Kaikki muut lait on kehitetty, jotta ymmärtäisimme paremmin keitä olemme ja saisimme vielä parempia kokemuksia irti tästä rajoittuneesta ihmiskokemuksesta.

1. Olemassaolon laki (Law of Existence) Olet olemassa, etkä voi koskaan lakata olemasta. Kaikki mitä pystyy ajattelemaan ja kuvittelemaan on myös olemassa, eikä koskaan lakkaa olemasta. Näin ollen et voi koskaan kuolla vaikka fyysinen kehosi kuolisikin

2. Yhden laki (Law of One) Kaikki on Yksi, Yksi on Kaikki. Kaikki mitä on, kuuluu tähän yhteen.

3. Vetovoiman laki (Law of Attraction) Vedät puoleesi sitä mitä olet ja se mikä on sitä mikä sinä olet vetää sinua puoleesi. Toimii yhdistyneen tietoisuuskentän kautta (Unified Consciousness Field).

4. Muutoksen laki (Law of Change) Kaikki muuttuu, paitsi nämä neljä lakia.

Vedät puoleesi sellaista mitä itse edustat ja missä oma huomiosi on. Se missä oma huomiosi on vetää myös sinua puoleesi. Siksipä suurin ongelma yhteiskunnassamme onkin vastustaa esim. Illuminatia ja negatiivista eliittiä. Tällöin me annamme sille huomiotamme ja siten ruokimme sitä sellaisella energialla, joka kääntyy vain meitä itseämme vastaan ja muutos parempaan hidastuu.

Jo newtonin 3.s laki sanoo "To every action there is always an equal and opposite reaction". Jos pariskunnalla on riitaa ja isäntä huutaa vaimolleen ilkeästi ja kovalla äänellä, niin tämä kimpoaa suurella todennäköisyydella takaisin (ottaen huomioon, että vastakkaisella osapuolella on olemassa vapaa tahto joko reagoida tai muuttaa energia toiseen suuntaan) Vuorovaikutussuhteet toimivat periaatteessa tuon newtonin 3.lain mukaan mutta mekaanisen liikkeen sijaan älykkäästi.


Saul jakaa tällä hetkellä ehkä tärkeintä tietoa Suomessa propaganda-uutisten ja aivopesumedian sijaan. Asiat ovat välillä itselle vielä jonkin verran kaukaisia ja vaikeaselkoisia, mutta en tiedä kuinka kauaa. Tässä vielä uusimmasta bloggauksesta:

Sanon vain sen, että tästä materiaalista voi saada todella paljon irti perspektiiviä maailmassa ja jopa universaalissa mittakaavassa ilmeneviin tapahtumiin. Sinä olet sekä negatiivinen että positiivinen energia, Sinä olet kaikki mitä on. Sinä olet siis myös pahuus mutta myös hyvyys. Sinä olet kaikki se tuska, kipu ja vääryys joka maailmassamme näkyy, mutta sinä olet myös kaikki se hyvyys, rakkaus, välittäminen ja inhimillisyys jota maailmassamme ilmenee. Sinä olet kaikkeus, eli sinä olet kaikki. Sinä olet rikollinen, sinä olet raiskaaja, sinä olet pahoinpitelijä, mutta sinä olet myös hyväntekijä, rakastaja, lempeys, ihanuus, rakkaus. Sinä olet kaikki mitä on!

Illumiaateista ja uudesta maailmanjärjestyksestä kiinnostuneille!!! (huom. melko haasteellista tekstiä, ainakin itselle)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...