Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

12.5.2010

Luomufestareita ja tapahtumia

Tekstiä tulee, koittakaa jaksaa! Täällä mökillä on "ihan kivasti" aikaa kirjoitella, onneksi tänään on ollut jopa kuuma, niin tulee oltua ulkonakin koneilun sijaan! Toinen kisuni on innostunut pyydystämään sisiliskoja ja se on todella tuskallista katsottavaa :( Minkäs teet.

Tässä kuitenkin 4 huomion arvoista asiaa/tapahtumaa:


1. VEGFEST Tampereen keskustorgella 21-23.5!

Maltoin jopa päivän pitää salassa puheenvuoroani tai "virallisesti" luentoa. Ei ole hajuakaan vielä, mitä tulen puhumaan, mutta intentio on laitettu, että hyvin se menee! Huh huh, kun katselin puhujalistaa, aika kovaa jengiä paikan päällä ja älyttömän mielenkiintoisia aiheita! Jo tästä huomaa, kuinka kiinnostus näihin asioihin on kovassa nosteessa. Ainutlaatuinen tilaisuus nyt tutustua samanhenkisiin ihmisiin, tule siis paikalle ja tuo aurinko mukanasi ensi viikon viikonloppuna!!! Oma puheenvuoroni on lauantaina klo 14 pikkuteltassa. See you there!


2. TAKAISIN LUONTOON -terveysviikonloppu 5-6.6. Vehkaniemi

Jake joogi ja muutama muu loistotyyppi itseni lisäksi olemme järkkäämässä kyseistä viikonloppua. Tervetuloa mukaan, tuskimpa tätäkään tulet katumaan! Lisätietoa (eikä tarvi aiempaa kokemusta:))

3. GROOVE FM ensi viikko joka aamu klo 8.30

Olen äänessä Groovella ensi viikon joka arkiaamu klo 8.30 ja kerron joka päivä jonkun reseptin blogistani:) Joudun varmaan avaamaan myös itse radion ekaa kertaa...Muistutan tästä vielä lähempänä.

4. Ayurvedareseptejä ja hienoja kuvia Evita-lehdessä voit katsoa (ladata) tästä

Katso ihmeessä tuo juttu, jos et vielä kyseisestä lehdestä ole katsonut. En todennäköisesti lisää reseptejä erikseen blogiin/nettisivuille. Suurin osa niistä on kypsennettyjä, mutta se ei estä kokeilemasta ja voihan niitä aina soveltaa!!


5 kommenttia:

 1. Joo pitää ehdottomasti tulla käymään tuolla Vegfestissä ja tuoda porukat mukana, jos vaikka innostuis nekin :)

  VastaaPoista
 2. Tämän vuoden Vegfesteillä onkin ihan huippua ohjelmaa tiedossa! Innolla odotan sunkin puheenvuoroasi. :)

  VastaaPoista
 3. Vegfesteille suuntaan minäkin mahdollisuuksien mukaan, ja toi teidän viikonloppusessio kuulostaa todella kiinnostavalta myös! Kiva kun tiedottelet hyvissä ajoin näistä :)

  VastaaPoista
 4. Sinua olisi huippua päästä kuuntelemaan Vegfesteille! Saa nähdä jos saisin lihansyöjäystäviäkin napattua mukaan kuuntelemaan sinua ja muita loistopuhujia :) Matkustustapa Helsingistä Tampereelle on kuitenkin vielä kysymysmerkki...

  VastaaPoista
 5. Kimppakyydillä Helsingistä Treelle?? Siis jos jollain on auto heheh :)

  Onko joku menossa Takaisin luontoon-tapahtumaan Hkistä? Sinne ainakin tarvitsisi sitten kimppakyydin! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...