Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

12.5.2010

Let the game begin

Pakko lainata jälleen Saulia, kun kaikki eivät kuitenkaan hänen blogiansa vielä lue. Jos nämä asiat tuntuvat edes hitusen resonoivan jossain syvillä soluissasi, niin suosittelen lämpimästi kahlaamaan läpi Yhden laki-sivuston loistavat tekstit. Itse aloin niitä myös lukemaan toista kierrosta kertauksen vuoksi. Seuraavat pari vuotta ovat ÄÄRETTÖMÄN mielenkiintoisia ja ratkaisevia, tajuat sen viimeistään silloin, kun heräät unesta.

"On ensisijaisen tärkeää ymmärtää, että elämä on korkeammasta perspektiivistä "peliä". Meillä jokaisella on tässä suuressa elämänpelissä ennalta määrätty rooli, jonka me vedämme läpi mahdollisimman hyvin. Kukaan ei koskaan oikeasti kuole, eikä kenellekään käy huonosti, sillä elämä ja sielu on ikuinen. Posiitiivisella puolella on omat taikansa ja menetelmänsä ja negatiivisella puolella on omansa. Tietyt asiat nyt vaan on suunniteltu tapahtuvaksi tavalla tai toisella. Jotta "unessa" oleva suuri massa herää tajuamaan mistä on kyse ja kykenee tekemään oman peliliikkeensä, niin on päivän selvää, että katalyyttina toimivia tapahtumia tulee tapahtumaan. Tiettyjä asioita on tapahtunut ja tulee tapahtumaan. Se mitä me voimme tehdä on levittää tietoa, ymmärrystä ja toivoa.

Ihmiskuntaa on pidetty korkeammasta perspektiivistä "lapsina" ja heidän peräänsä ollaan katsottu tuhansien vuosien ajan. Maapallolla oleva elämä on arvokas geneettinen sijoitus ja luojajumalien (logos) taidonnäyte. Nykyistä ihmiskuntaa voidaan verrata lapseen, joka on kehittynyt murrosikänsä loppuvaiheeseen ja saavuttamassa pikkuhiljaa aikuisuuden ja kypsyyden. On aika siirtyä suureen maailmaan ja oppia tulemaan toimeen omillaan. Aivan kuten elämässä muutoinkaan kukaan toinen ei voi elää elämäämme puolestamme ja ratkaisemaan vallitsevia ongelmia, niin siten on myös ihmiskunnan ongelmien laita. Meidän on opittava tulemaan toimeen keskenämme ja ratkaisemaan keskinäiset erimielisyydet rauhanomaisesti, rakentavasti ja järkevästi. Meidän on kyettävä muuttamaan toimimattomat rakenteet toimiviksi, rakentaa uutta ja parempaa. Kuinka moni meistä valmistuu ja kuinka moni jää luokalleen? Siitä otetaan selvää seuraavien reilun kahden vuoden aikana. Let the game begin :)

Loppusanojen vuoro korkeammasta persketiivistä katseltuna: Elämä on! Suhtaudu siihen ilolla ja huumorilla. Kun kykenet olemaan neutraali ja pitämään itsesi rauhallisena "myrskyn keskellä", niin silloin voit nauttia showsta. Yhtäkkiä jopa negatiiviset agendat tuntuvat sinusta vain erittäin hienosti ja älykkäästi suunnitelluilta peliliikkeiltä ja saa sinut kunnioittamaan vastustajaasi, sen sijaan että ruokkisit tätä "lisämaalilla tai pisteellä" eli vihalla, aggressiolla, raivolla ja pelolla. Maailman n. 7 miljardista ihmisestä aivan liian suuri osa on "unessa" ja tämän takia negatiivinen polariteetti on hallitsevana. Ajatukset vaikuttavat todellisuuteen ja kollektiivinen tietoisuuden taso vaikuttaa siihen miten nämä asiat ilmenevät 3D:ssä. "


Aika käsittämätöntä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...