Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

17.5.2010

Kivet ja aura

Mikä h*mmetti siinä on, että kirjoitan aina ihan jostain muusta kuin alunperin suunnittelin. Tämänkin aiheen piti käsitellä vaihteeksi ruokaa, ostoksiani ja äsken väsäämääni salaattia. Tekstiä tulee kuitenkin ihan jostain toisesta suunnasta...

Olen muuttanut blogini teemaa heräämiseni ja ajatusmaailmani muuttumisen mukaan - en ole ajatellut itseni/blogin imagoa - kirjoittanut vaan, antanut pulputa. Vain pieni promille lukijoista ainakin lukijalistan mukaan on "kapinoinut" ja lähtenyt tai ei halua tunnustaa lukevansa tätä julkisesti, vaikka kuitenkin lukevat. I know. Uudet, erilaiset, omaan maailmankuvaan sopimattomat jutut pelottavat, mutta silti kiinnostavat. Yltiöpäinen positiivisuus ja hehkuttaminen ärsyttävät (been there, done that). Törmäsin viikonloppuna vahingossa erääseen "vastablogiini" (jota jossain vaiheessa vielä luinkin), jossa quinoaa-Heidin arvostelijat saavat toisiltaan ymmärrystä. "Sanoo itseään valotyöntekijäksi"? "Indigo-aikuiseksi"? "Luulee löytäneensä jotain uutta ja ihmeellistä"

Ystäväni joka tähän blogiin oli törmännyt, sanoi että ei halunnut liittyä sen lukijalistalle, koska sieltä kumpusi negatiivisuus. 

Edelleenkin mikä siinä toisessa ärsyttää? Mistä se negatiivisuus pulppuaa? Olisiko se kuitenkin oma ego, mihin näitä tunteita peilataan. Kun olet itsesi kanssa tasapainossa, puhdas (monellakin tapaa) sekä herkistyt, alat ymmärtämään näitä juttuja. Vaikka et ymmärtäisi, et ainakaan tuomitse/ärsyynny. En ole yksin näiden juttujen kanssa. Päivä päivältä näen yhä enemmän näitä heräämisiä; jatkuvia yhteydenottoja ja uusia blogeja syntyy samaisesta aiheesta. Vaikka henkisyyttä on ollut iät ja ajat, on tämä kuitenkin UUSI AIKA ja henkisyydellä on nyt uusi tehtävänsä. Siitä ei ole syytä olla hiljaa tai vaatimaton. Me yksinkertaisesti tarvitsemme sen antamaa voimaa ja potentiaalia tässä materialismin viimeisessä "taistelussa".

Minua ei siis kiinnosta, vaikka kuinka "huuhaita" täällä kerroskelen. Tiedän, että tehtäväni on "entisenä taviksena" tuoda esiin näitä asioita suuremman yleisön tietouteen. Puhtaammasta ravinnosta, meditaatiosta, itsensä kuuntelusta jne. olen kertonut jo paljon. Jatkan toki niiden kertomista, mutta nyt vuorossa ovat kivet.

Maa-planeetan energiat ovat siis muuttumassa kovaa vauhtia ja siitä johtuvat nämä yllättävät heräämiset juuri tässä ajassa. Jotta pysyt muutoksen tahdissa värähtelyjäsi (kyllä, me kaikki värähtelemme) voi nostaa muiden juttujen lisäksi myös erilaisilla kivillä.  Värithän ovat myös oiva tapa, niistä kerroin aiemmin tässä.

Myös ayurvedassa käytetään kiviä ja metalleja parantamiseen. Jalokivet sekä luovuttavat että vetävät energiaa puoleensa negatiivisten ja positiivisten värähtelyjensä avulla. Ne aktivoivat kehon energiakeskuksia (chakroja) ja auttavat täten herkkyyden kehittymisessä. Itselle sopivan kiven voi määritellä esim. omasta kehotyypistä tai syntymäkuukaudesta. Kivetkin koostuvat eri elementeistä ja näin esim. eetterin, ilman ja tulen elementtejä sisältävä akaatti auttaa stimuloimaan näitä elementtejä vähäisemmin sisältäviä kaphaa.  

Vatalle sopivia kiviä ovat mm. ametisti, berylli, granaatti, kuukivi, lapis lazuli, opaali, rubiini, safiiri
Pitalle sopivat ametisti, valkoinen ja vihreä granaatti, helmi, kuukivi, punainen koralli, timantti
Kaphalle sopivat akaatti, berylli, granaatti, lapis lazuli, opaali, rubiini, timantti

Ostin itse ensimmäiset kiveni synttäripäivänäni pari kuukautta sitten. Ostin itselleni sopivan ametistin ja liitin koruun ystävältäni saadun ihanan enkelin :) Sen jälkeen sainkin ihan fyysisiä merkkejä eteeni. Luovutin korun eteenpäin sitä enemmän tarvitsevalle, joka myöskin sai heti merkin eteensä.

Ostin myös 4 muuta kiveä, joista innostuin luettuani Atlantis-teoksen, josta pitäisi tehdä ihan oma postauksensa. Tässä aivolohkojutussa kerroin siitä hieman, mutta kivien ja tämän uuden ajan suhteen on Atlantis-kirjassa todettu seuraavaa:

"Elämme keinulaudassa ja vuonna 2012 kaikki muuttuu, riippuen siitä miten elämme.. Hankkikaa neljä kiveä (seleniitti, kyaniitti, kalsiitti, hematiitti) ja pitäkää ne korkeintaan metrin päässä itsestänne nostaaksenne värähtelytasoanne..."


Hoidan näillä kivillä chakrojani ja käytän niitä toisinaan myös meditoidessani. Itse olen vielä aloittelija, Saul on jo advanced-tasolla :)

Hehkuttaminen siis jatkukoon, kestät sitä tai et. Nämä 4 kiveä olivat ensi kertaa kaikki vieressäni, kun näin elämäni parhaimman uneni viime yönä. Se ei liittynyt mitenkään muihin ihmisiin, sen verran voin paljastaa, mutta se oli jotain ihan käsittämätöntä. Tämä päivä onkin ollut sitten jotain ihan vielä käsittämättömämpää flowta. Voiko ihminen olla enää onnellisempi? Voi, meillä matkalle lähteneillä on suunta vain ylöspäin! Suosittelen valitsemaan tarkasti oman reittisi.

Seuraava projektini tällä matkallani Ihmemaassa onkin mennä Aura-kuvaan. Nyt kuitenkin tarvitsen myös muita halukkaita, koska Tampereen seudulla on vain yksi kuvaaja/tulkitsija/laite ja kuvaaja tulee paikalle jos halukkaita on vähintään 5 kpl. Kuka on innostunut tietämään tarkempaa tilaa omista värähtelyistään, chakroistaan eli omasta emotionaalisesta, henkisestä ja mentaalisesta tilasta? Hinta on vain 35€ ja kuvaus/tulkinta kestää puoli tuntia. Lisätietoa

Ilmoittaudu: heidi@navadina.net niin pyydän kuvaajaa paikalle. Itselleni sopivat päivämäärät ovat joko nyt 21.5 tai kesäkuun ensimmäinen viikko ja ilmoita mikä sinulle sopisi.

3 kommenttia:

 1. Nuo kivet ovatkin todella mielenkiintoisa! Minulla on ollut kauan meripihkariipus, tosin olen ollut myös pitkään aikessa hankkia jonkun toisenkin kiven...Mutta ehkäpä pitääkin hankkia neljä ;).
  Olisi kiva kuulla lisää tosta Atlantiksesta.

  Ps. toi uusi banneri on kiva!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kivet kiinnostavat minuakin! Toivoisin myös juttua feng suista (:

  VastaaPoista
 3. Atlantis kirja onkin mielenkiintoinen. Diana Cooper oli minut herättäjäni muutamia vuosia sitten, hänen kirjansa ovat täynnä ihanaa valon ja rakkauden sanomaa. Tekisi varmasti hyvää palata niihin joskus...

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...