Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

26.5.2010

Kiinnostaako kissa?

Eräs asiakkaani bongasi Uusi päivä - kirjassani kuvan minusta ja kisustani ja ehdotti onko minulla tarvetta lisäkissalle. Minulla on tällä hetkellä 4 kissaa, joista yksi on vanhemmillani ja yksi siskollani. Juuri nyt en pysty siis ottamaan itse enempää, mutta toivottavasti pääsen pian asumaan paikkaan, jossa kisuja voi olla enemmänkin :)

Haluan kuitenkin ehdottomasti mainostaa täällä kissojen katastrofiyhdistystä, jonne olen aikoinaan halunnut mennä vapaaehtoistyöhön. Suosittelen lämpimästi kissan ottamista tätä kautta (toisin kuin jalostus/rotusysteemin suosimista). Tärkeää on kuitenkin vastuu, vastuu ja vastuu. Kissa tarvitsee oikeanlaista hoitoa, hyvää ravintoa (ei teollista purkkimössöä), tarpeeksi virikkeitä, leikkiä sekä mielellään tilaa ja ulkoilmaa ainakin jonkin verran.

Vaikka nyt on kesä tulossa, pitää muistaa, että kissaa ei ole tarkoitus ottaa vain kesämökeille leluksi. Myös liiallinen tarve omistaa mitä tahansa on huonoksi. Kissa nauttii vapaudesta ja sen vapauden ja vastuun tasapaino olisi tärkeää. Uskon täällä lukijakunnassani olevan fiksuja ihmisiä, jotka tietävät, mistä puhun. Vapaudesta kirjoitin aiemmin tässä.

Kissapörssin kisut sijaitsevat Tampereella, ellei toisin mainita. Tässä kissapörssi kotia etsivistä suloisista kisuista. Lukaise aiemmat postaukseni kisujen ruokinnasta:

Raakaravintoa myös eläimille
Kissojen raaka- ja luomuruokinnasta lisää

Kisuni Veera (vertti) ja Fanni (fantsu)

2 kommenttia:

  1. Jep, sinähän se ootkin oikea ihminen puhumaan vastuullisesta eläintenpidosta "karkaa jos niin on tarkoitettu"...

    Ja ei, mun mielestä sä et siinä aiemmassa kirjoituksessa ollu mitenkään väärin ymmärretty vaan yritit vaan jälkeenpäin kovasti selitellä tekemisiäs.

    VastaaPoista
  2. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2166367

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...