Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.4.2010

Värähtelytasoja nostamaan NYT

Flow jatkuu, koittakaa pysyä perässä!

Olin eilen eräässä toimenpiteessä luontaisterapeutin käsittelyssä. Tämä käsittely saattoi edesauttaa eilisiä tuntemuksia - eli avata jälleen yhteyttä sisimpääni. Kerron tästä toimenpiteestä enemmän myöhemmin, kun olen käynyt siinä useamman kerran. Tarkoitukseni oli ehdottomasti päätyä juuri tämän naisen käsittelyyn, koska olin jo ehtinyt varata ajan toiselle, kunnes sain merkin vaihtaa hoitajaa. 

Uusi hoitaja oli tietenkin samoilla leveleillä kanssani ja juttelimme mm. Egypistä, jossa hän oli myös vastikään käynyt. Olin kuulemma käynyt huonoenergisissä paikoissa ja seuraava reissuni kohdistuukin siellä täysin muihin paikkoihin. Nice to know! Juttelimme paljon siitä, kuinka tätä heräämistä ja tiedostamista tapahtuu jatkuvasti, mutta hän harmitteli sitä, kuinka juuri NYT tarvitsisimme kipeästi toimintaa ja tekoja! Session lopuksi kerrottuani hänelle omasta projektistani, hän halusi halata minua. Meidän sukupolvella on nyt avaimet kädessä ja tehtävämme on toimia ja viedä näitä asioita eteenpäin.

Aikaa ei kuitenkaan ole hukattavana YHTÄÄN! Intuitioni samoin kuten eräistä lähteistä lukemani vahvistukset kertovat, että Suomella on ennennäkemättömät mahdollisuudet juuri nyt näyttää suuntaa ja olla edelläkävijä tämän tietoisuuden levittämisessä ja esim. Ruotsissa ei käsittääkseni olla lähellekkään näin pitkällä, puhumattaan modernissa maailmankuvissa olevista maista (kuten monet etelän ja Aasian maat).  Time to beat Ruotsi:) Ei vaan, kaikki me olemme yhtä. Aika alkaa olla kuitenkin vähissä ja suuret muutoksen ajat ovat edessä, olimme siihen valmiita tai emme.

Linkkasin eilisessä tekstissäni tähän viime syksyiseen Aisteista - tekstiini ja ihmettelin itsekin kuinka fiksuja olen kirjoitellut:) Puhuimme myös hoitajan kanssa siitä, kuinka kaikki on energiaa ja kuinka paljon voimme omalla värähtelytasollamme vaikuttaa itseemme ja ympäristöömme ja niihin asioihin, joita vedämme puoleemme jokapäiväisessä elämässä. Hoitotyössä sitä pystyy tekemään ihan konkreettisesti, mutta yhtä lailla sitä pystyy välittämään virtuaalisesti. Siispä juuri nyt tätä lausetta lukiessasi välittyy sinulle paljon positiivista energiaa, joten keep reading, tämä on ilmaista energiahoitoa - jota pystyn välittämään tuhasille! Lucky me!

Miten suurempi muutos on siis mahdollinen? Ensin meidän pitää nostaa omaa värähtelytaajuuttamme ja sitten alamme levittämään sitä ympäristöön. Muutos lähtee aina yksilöstä itsestään ja mitä suurempi positiivisesti värähtelevä joukko toimii yhdessä, sitä merkittävämmät muutokset saadaan aikaan. Tiedän muutamia tyyppejä, jotka itseni lisäksi toimivat omalla fieldillänsä levittämässä todella tärkeän tiedon (esim. ravintoon liittyen) lisäksi myös positiivisia viboja. Asiat ja nämä energiajutut ovat tulleet kuitenkin aika puskista, että on vaikea keksiä heti yhteisiä vaikutusmahdollisuuksia. Uskon kuitenkin vakaasti, että niitä on tulossa enemmän lähiaikoina. 

Ennen suurten valojoukkojen esiinmarssia, tehtävämme onkin nostaa omia energioitamme sekä yksin omassa arjessa sekä myös kokoontumalla yhteen. Olen pitänyt tänä vuonna muutamia yhteismeetingejä, Satsangeja, jotka ovat olleet kyllä todella antoisia. Laita edelleen viestiä (heidi@navadina.net), jos haluat liittyä innostavaan joukkoomme. Seuraava meeting on jo tulevana lauantaina. Tampereen seutu ei ole ainoa, jossa värähtelyt alkavat pikku hiljaa olevan kohdillaan. Myös Pohjanmaalla tapahtuu ja siellä suunnassa kannattaakin suunnistaa Kirsi Rannon Valon Enkelit-iltoihin. 

Entä sitten keski-Suomi (kirjoitinkohan nyt oikein)? Jyväskylässä on myös mahdollisuus hyviin värähtelytaajuuksiin, laita viestiä minulle, niin välitän tiedon ystävälleni, joka on halukas ottamaan haasteen vastaan siellä suunnassa. Jos vastaavia iltoja on halua pitää Helsingissä tai pohjois-Suomessa, otappa myös minuun yhteyttä, niin voin mainostaa blogissa.

Ennen julkaisu-napin painamista sain eräältä naiselta viestiä,  että on hän hyvin onnellinen blogistani sekä uudesta kirjastani sekä ehdotuksen, että mainostaisin Karkkilassa 5.5. klo 18-21 Tehtaan hotellissa Bremenintiellä olevaa "Ihminen kokonaisuutena" - luentoa: Valitettavasti en saa koko esitettä linkitettyä tähän (jos se on jossain netissä, niin laittakaa linkki kommentteihin tai laitan lisätietoa kun saan)

Nainen sanoo:"Oletko ollut Samulin luennolla, hän on aivan häikäisevä ja täysin läsnä?" Valitettavasti en ole vielä ollut, mutta kuullut olen ja ymmärrän täysin, mitä sillä tarkoitetaan:) Go Samuli! (etenkin naiset menkää lumoutumaan!)

Synergiat toimii ja Kimberly puhuu uusimmassa postauksestaan vastaavista jutuista, mutta itse kannustan vielä tehokkaampiin toimenpiteisiin ja taidan viedä voiton innokkuudessani:)

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Turussa myös järjestetään värähtelyjä nostavia iltamia ja niistä saa lisätietoa esimerkiksi täältä..! :)

  http://193.209.5.10/ga/koulutuspohja.nsf/documents/F551EE1633702502C2256FF6004ABA8B?OpenDocument

  VastaaPoista
 2. Tuo positiivinen energia todella välittyy - tänks! Edelliselle kommentoijalle tiedoksi, että mä en ainakaan saanut tuota linkkiä toimimaan...

  VastaaPoista
 3. no HÖH! Kyllä tuo minulla toimii ihan hyvin, vaikka onkin tuollainen epäilyttävä numerokirjainyhdistelmämonsteri...

  Löytyy myös, kun kirjoittaa googeliin "ruusuportti turku"

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...