Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

24.4.2010

Valotyöntekijä

Muutama vuosi pystyin samaistumaan käsitteeseen "light activist", joka tiivistettynä tarkoittaa ihmistä, joka ei varsinaisesti ole mukana aktivisti- tai järjestötoiminnassa, mutta joka tiedostaa jokaisen tekonsa (ja ostoksensa) vaikutuksen osana suurempaa kokonaisuutta ja uskoo vaikuttavansa täten positiviisesti sekä omaan että ympäristön kehitykseen.

Arvoni, asenteeni sekä positiivinen ja optimistinen ajattelutapa oli ristiriidassa lähipiirini kanssa. "Ei yksi ihminen voi vaikuttaa" - sain kuulla harva se päivä. Silti uskalsin kuunnella sisimpääni.

Kun olen saanut kaikki "ryönät" raivattua aidon itseni ja egon edestä voin toteuttaa tehtävääni täysillä. Olen valotyöntekijä, "light worker". Termi on tullut eteeni jo pidemmän aikaa, mm. Leijan, Saulin sekä viimeisimpäinä Kirsin kautta. Tässä muutamia määritelmiä liittyen tähän "titteliin":

"Valotyöntekijät ovat sieluja, joilla on voimakas sisäinen halu levittää valoa (tietoa, vapautta ja itsensä rakastamista) maan päällä. He tuntevat sen omaksi tehtäväkseen. He tuntevat usein vetoa henkisyyteen ja jonkinlaiseen terapiatyöhön.

Syvästi tuntemansa tehtävän takia valotyöntekijät vaikuttavat usein erilaisilta kuin muut ihmiset. Elämä haastaa heitä löytämään omat ainutlaatuiset polkunsa, koska he kokevat matkallaan erilaisia esteitä. Valotyöntekijät ovat lähes aina yksineläjiä, jotka eivät sovi kiinteisiin sosiaalisiin rakenteisiin."


"Valotyöntekijöillä on kyky saavuttaa henkinen herääminen muita ihmisiä nopeammin. Heillä on sisäiset siemenet nopeaan henkiseen heräämiseen. Tämän suhteen he näyttävät olevan nopeammalla väylällä kuin useimmat ihmiset, mikäli he niin haluavat. Tämä ei taaskaan johdu siitä, että valotyöntekijät ovat jollakin lailla "parempia" tai "korkeampia" sieluja. He ovat kuitenkin vanhempia kuin useimmat maapallolle tällä hetkellä inkarnoituneet sielut. Vanhempi ikä pitäisi tässä mieluummin ymmärtää kokeneisuutena kuin aikana.


Valotyöntekijät ovat saavuttaneet tietyn valaistumisvaiheen ennen kuin he inkarnoituvat Maahan ja aloittavat tehtävänsä. He tietoisesti valitsevat "elämän karmanpyörään" joutumisen kokeakseen kaikenlaista hämmennystä ja illuusiota, jota siihen liittyy.

He tekevät sen saadakseen täyden ymmärryksen "maallisesta kokemuksesta". Sen avulla he pystyvät täyttämään tehtävänsä. Ainoastaan menemällä itse tietämättömyyden ja illuusion kaikkien vaiheiden läpi he lopulta saavat itselleen ne työkalut, joilla he voivat auttaa toisia saavuttamaan todellisen onnellisuuden ja valaistumisen tilan. 


Miksi valotyöntekijät toteuttavat sydämessään tuntemaa tehtävää ihmiskunnan auttamiseksi, jolloin heillä on vaarana eksyä iäksi ja ajoiksi maallisen elämän raskauteen ja hämmennykseen? Tätä kysymystä me käsittelemme laajasti jatkossa. Tässä vaiheessa me sanomme, että se johtuu galaktisesta karmatyypistä. Valotyöntekijät olivat mukana ihmiskunnan maapallolle syntymisen kynnyksellä. He osallistuivat ihmisen luomiseen. He olivat ihmiskunnan kanssaluojia. Luomisprosessissa he tekivät valintoja ja toimivat tavoin, joita he jälkeenpäin joutuivat syvästi katumaan. He ovat nyt täällä hyvittääkseen silloin tekemiään päätöksiä."


Tarkempia tunnusmerkkejä voit katsoa tästä koosteesta, mutta listaan tähän nyt niitä, mihin pystyn itse samaistumaan

- Tunne, että on osana jotain suurempaa kokonaisuutta
- Jollain tavalla muista eristynyt, ei välttämättä fyysisesti, enemmänkin vallitsevasta ajattelutavasta ja kulttuurista
- TODELLA vaikea tuntea olonsa kotoisaksi tai sopeutua perinteisiin töihin. TODELLA vaikea hyväksyä auktoriteettista ajattelutapaa.
- Suuri veto puolustaa heikompia ja auttaa muita (omalla tyylillä)
- Kuten aluksi totesin, huoli ympäristöstä sekä eläimistä
- Herkkä ympäristölle, todella vaikea sopeutua huonoihin ("egoistisiin") henkilöihin/tilanteisiin=energioihin
- Suuri kiinnostus mystisyyteen ja henkisyyteen (henkisyyteen, kun maailmankuvan muutos antoi periksi)

"Kun valotyöntekijät ovat selvinneet karmallisesta taakastaan, mikä merkitsee irrottautumista kaikenlaisesta vallantarpeesta, he tajuavat olevansa pohjimmiltaan valo-olentoja. Näin he pystyvät auttamaan toisia löytämään oman todellisen minänsä. Mutta ensin heidän on itse käytävä tämä prosessi läpi. Se yleensä vaatii suurta päättäväisyyttä ja sinnikkyyttä sisäisellä tasolla. Koska yhteiskunta syöttää heille arvoja ja arviointeja, mitkä usein menevät ristiin heidän omien luontaisten tuntemustensa kanssa, monet valotyöntekijät ovat eksyneet ja päätyneet epäilemään itseään, kieltämään itsensä ja joutuneet jopa depressioon ja toivottomuuteen. Tämä johtuu siitä, että he eivät sovi asioiden vakiintuneeseen järjestykseen, ja he päättelevät, että heissä täytyy olla jotakin pahasti vialla.

Tässä vaiheessa valotyöntekijöiden on lakattava etsimästä vahvistusta ulkopuolelta, vanhemmilta, ystäviltä tai yhteiskunnasta. Jonakin hetkenä sinun (joka luet tätä) on otettava valtava loikka todelliseen voimaantumiseen, mikä merkitsee sitä, että todella uskot itseesi ja todella kunnioitat luontaisia taipumuksiasi ja sisäistä tietämystäsi sekä toimit niiden pohjalta."


Et välttämättä vielä tiedä, oletko valotyöntekijä vai et. Periaatteessa jokainen voi olla valotyöntekijä. Tiedostamisen aste kertoo, koska itse pystyt sen tietämään/tajuamaan.

The real question arises then, "Am I aware of who I am?" Behind all labels, behind all self created illusions of mind and ego, or social dogmas and masks, there lies the truth, the answer to that question. Just as the Sun shines bright both day and night, it is only the movement of the planet and clouds that obscure it from view. But the sun is always shining. A Lightworker is awake to this truth, aware of their true presence and living in accordance with the divine plan. 
 
Lisää tässä ja tässä
Lightworkers.org

5 kommenttia:

 1. Oho, onpas tänne tullut paljon tekstiä viime aikoina!

  Lisää valontyöntekijöitä tarvitaan ehdottomasti! joka ammattiin siis. Voi olla valontyöntekijä vaikka se ei ole se varsinainen ammatti :D

  Niin, ja ajattelin tässä samalla kysäillä että jos tilaa iherbistä niin juuttuuko se paketti sitten sinne tulliin?

  VastaaPoista
 2. Toinen kyssäri iherbista Heidille: osaatko suositella sieltä mitään vitamiini- tai hivenainevalmistetta tms. vai oletko niitä kattavan ruokavaliosi vuoksi edes kokeillut?

  Ihanaa kun täällä on niin paljon mielenkiintoista luettavaa! :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  mun on ihan pakko kysyä suoraan, että jos on valotyöntekijä ja elämässä on kaikenlaisia vaikeuksia, isojakin, niin miten niistä pääsee eroon? Tai siis loppuuko ne joskus? Kaikki nuo valotyöntekijän "tuntomerkit" sopivat minuun ja olen useamman vuoden ollut jo tietoinen näistä asioista, joista kirjoitat blogissasi. Mutta jotenkin, vaikka tiedän asioiden suuremman merkityksen, jatkuvat vastoinkäymiset väsyttävät. Jotenkin blogauksestasi sellainen olo, että nyt täytyy kysyä :)
  P.S. Kiitos ihanasta ja energisoivasta blogista!

  VastaaPoista
 4. Selina: Hmm, enpä osaa sanoa, siinä oli mielestäni jokin maksuraja. Itse olen tilannut n. 50€:lla kerralla eikä ole mennyt tulliin. Olli varmaan tietää varmasti.

  Heli: Itselläni on hieman epäkäytössä nyt probiootti, sinkki, ashwagandha, cat's claw, sekä maksanpuhdistaja - valmiseet. En osaa sanoa merkeistä, mutta now foodsista on itsellä ainakin ihan hyvä fiilis. Sinkki on twinlabin. Mutta tosiaan merkeistä on vaikea sanoa...


  almond bun: Sielulla on omat haasteensa täällä opittavana. Kyllä ne joskus loppuvat:) Itse päätämme kuinka "suoraan" menemme, mutta tietyt koettelemukset on jo kirjoitettu (tai näin uskon/tiedän). Juuri nyt on aika koittaa karistaa viimeisetkin rajoitukset jotta pystyy nostamaan omaa tasoaan ja etenemään isonkin harppauksen.

  VastaaPoista
 5. Heh, Selina siis epäkäytössä = epäsäännöllisen säännöllisessä käytössä:)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...