Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

28.4.2010

Luomulaatikkohehkutusta taas!

Ensinnäkin KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS teille ihanille ja mahtaville ihmisille, jotka tulivat juttelemaan ja testailemaan kehotyyppiänsä Ruohonjuurissa. Olin TODELLA yllättynyt "suosiostani" Helsingistä, koska Tampereen liikkeessä on ollut huomattavasti hiljaisempaa. Tampereellahan tunnetusti jengi on vähän hitaampaa, mutta toisaalta taas suhteessa ihmismäärään alkaa innokkuutta puhtaampaan elämäntapaan olla ihan kivasti. Onhan meillä täällä itseni ja Ruohonjuuren lisäksi myös Puhdistamo sekä Runsaudensarvi. Kahvila/kasvisravintola Gopal on myöskin yleensä aika täynnä, joten postmoderneja ja tiedostavia ihmisiä alkaa pikku hiljaa olemaan enemmän ja enemmän :)

Ehdin käymään Hkissä myös kasvis- ja elävää ruokaa tarjoavassa Silvopleessä, jossa oli kyllä mahtavat tarjonnat etenkin määrän puolesta. Suosittelen lämpimästi, vaikkakin hintataso oli huomattavasti Gopalia korkeampi. Samoin paikan yleisilme oli hieman pimeä, samoin kuten viereisen ekokauppa Ekolon. Valoa ja väriä kansalle, nyt!!!! Ehkäpä saamme Silvopleen myös Tampereelle?

Silvopleen aukeamista odotellessa viereisessä puistossa

 Silvoplee -ateriani

Pääasiani koskee kuitenkin tällä kertaa taas Luomulaatikkoa, joka on uusimpia kaupunkimme ylpeyksiä. Ottakaa ihmiset nyt myös muualla Suomessa asia nyt hoitoonne ja perustakaa vastaava liikeidea!!! Se on takuumenestys, lupaan sen! Mietin itsekin vielä vuosi sitten jotain "luomurekkaa" tms. Yhä useampi on herännyt ja tajunnut lopettaa passivoittavan duuninsa ja haluaa tehdä jotain merkityksellisempää. Innokkaita ja tekeviä naisia löytyy takuulla - miksei miehiäkin.


Olen muuttamassa viikonloppuna kuukaudeksi mökille ja tilasin ennakoiden 2 laatikkoa kys. palvelusta. Nautin vastikään parvekkeella vihanneksia ja tahinia (addict), kun laatikot tuotiin ovelleni ja sain myös ihania hedelmiä ateriaani. Niin helppoa! Aivan ihania laatikot!

Aurinkoa ja olemista!

5 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle itsellesi, Heidi, käynnistäsi Helsingissä ja kiintoisasta juttutuokiosta! :) Pitempäänkin olisi mieluusti voinut jutella, jos aikaa olisi ollut.

  VastaaPoista
 2. Luomulaatikko todella toimii! Olen muutaman hedelmä- ja yhdistelmälaatikon tilannut tänne Orivedellekin ja hyvin ovat tulleet Matkahuoltoon sovittuna ajankohtana. Tuotteet aivan loistavia! Ja muutakin hyvää olen sieltä tilannut, leipää ja riisia, mehuja... Suosittelen myös :)

  VastaaPoista
 3. Olisiko kenelläkään tietoa onko moista mahdollisuutta Hämeenlinnan alueella? Jotenkin tuntuu, että Hämeenlinna on varsinainen luomun takapajula!

  VastaaPoista
 4. Hei,

  olisiko jollakin tietoa, mistä Suomessa löytäisi lehtikaalia (ilmeisesti Dinosaur kale)? Joskus olen löytänyt syksyisin sitä kaupasta, mutta on todella vaikea löytää muuten.

  VastaaPoista
 5. Junie: Toivottavasti nähdään toistekin:)

  Aiju: jeesbox!

  Heli: Ei muuta kuin firma pystyyn!

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...