Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

18.4.2010

Kaunistusta

Luvassa pitkästä aikaa hieman tuotesuosituksia. Vaikka olen saanut seuraavia tuotteita osittain tai kokonaan maksutta, kerron täällä vain mielestäni hyviksi osoittautuneista tuotteista täysin puolueettomasti. En siis suosittele läheskään kaikkia tuotteita, mitä olen saanut. Otan jatkossa mielelläni vastaan mitä tahansa luonnonmukaisia tuotteita kokeiluun ja olen avoin kaikelle yhteistyölle:)

KARITEVOIDE
Inkuton ihana Edem soitti minulle jokin aika sitten ja antoi taas muistutuksen pyyteettömästä antamisesta; Hän oli ilahtunut aiemmasta bloggauksestani ja halusi lähettää minulle muutamia purkkeja karitevoita! Olen testannut ja ihastunut erityisesti jalka- ja ruusuvoiteeseen. Inkutoa saa kätevästi ostettua esim. Ruohonjuuresta. Suosittelen!

PUUTERIT

Tässä ainakin minulla toimiva Essentia Naturale viimeistelypuuteri. Käytän harvoin meikkiä ja varsinkin nyt ruskettuneelle iholle laitan vain hieman tätä ja Dr. Hausckan aurinkopuuteria. (alhaalla). Puutereita ja muitakin ihania kauneustuotteita voi tilata mm. Biodellystä (quinoaa - koodilla -5%)
MUUT TUOTTEET
Skin Organics - nettikaupasta löytyy taas itseruskettavaa voidetta, jota yleensä sekoitan jokin muun rasvan kanssa ennen iholle laittamista. Pääsääntöisesti käytän iholla pelkästään öljyjä; kookosöljyä sekä eri kehotyyppisekoitusöljyjä sekä viimeisimpänä kasvoille reissusta hankkimaani jojobaöljyä. Tämä kuitenkin hyvä silloin tällöin käytettävä voide, jos haluaa hieman väriä luonnollisemmin keinoin iholle solariumin sijaan.Samaisesta kaupasta löytyy mys Earth-Linen "long lasting deodorant". Itselläni hikoilu aina vaan vähenee ja tämä tuote on aika mielenkiintoinen, koska se on koostumukseltaan voidemainen. Suosittelen tätä aikaisemmin suosittelemani Acorellen dödön lisäksi, jota saa ainakin Ecodealista.

Ecodealista saa myös kattavasti kodin pesuaineita. Olen käyttänyt Attitude -sarjan pyykin- ja astioidenpesuaineita (tyynyjä), jotka ovat toimineet hyvin. Oikeastaan tilasin jokin aika sitten koko siivoussetin sekä mm. tämän eteerisistä öljyistä tehdyn huoneilman puhdistimen. Aikaisemmin tämä Pitta on altistanut itsensä lukuisille kemiallisille wc:n raikastajasuihkeille, kun on koittanut peittää mm. kissojen wc:n tuoksua. Nyt wc:n haiseminen on entistä elämää johtuen varmasti koko perheen ruokavaliomuutoksista, energioista jne. Toisin sanoen korjasimme itse syyn, emmekä peittäneet oiretta :)

SISÄISET ÖLJYT
Minulle haluttiin lähettää myös pari pulloa Olivadon kylmäpuristettuja avokadoöljyjä. Toisessa öljyssä on jopa sitruunaa mukana ja se on aivan ihanaa! Lisää salaatin päälle näitä öljyjä REILUSTI sekä laatusuolaa. Meillä oli reissussa mukana oma öljypullo ja suolapurkki ja näin pystyimme hyvin tuunaamaan salaattejamme. Toimii myös Suomessa! Näitä öljyjä myydään ainakin meidän citymarketissa:)

Ihastuin myös mm. Ruohonjuuressa myytävään Thaimaalaiseen Herb Basics - sarjaan ja etetenkin tämän kookoskuorintavoiteen tuoksuun! Uskomattoman aito tuoksu, samoin kuten sarjan muut tuotteet. En raaskinut vielä ostaa kyseistä tuotetta mutta katsotaan jos saan tuotteita testiin pian. Tästä sarjasta voi lukea lisää tästä.

Kävin Egyptin reissullani kookoskuorinnassa/hieronnassa ja tästä innostuneena alan pian tekemään myös kookoshierontoja/kuorintoja! Ostin hierojalta tuoreesta kookoksesta kuivattua (luomua) hiutaletta muutaman kilon ja käytän sitä ensin ihon kuorimiseen. Tämä auttaa poistamaan kuivaa ja kuollutta ihoa ja näin rusketus tarttuu paremmin kesällä:) Sitten hieron kookosöljyllä koko kehon. Perfect for Pitta, miksei muillekkin! Lisätietoa tulossa pian!

7 kommenttia:

 1. Siirtyivätkö kissatkin raakaruokavaliolle? :)

  VastaaPoista
 2. No ne on olleet jo pidempään, n. 80-90%:sti raw (ja luomu) - ja kyllä tosi hyvässä shapessa.

  VastaaPoista
 3. Vähän aikaa sitten yks mun kaveri ihmetteli, että miksi kissan p***a haisee niin kuolemalle. Selitin sille teollisen kissanruoan ja kissan luontaisen ravinnon eroista ja viesti meni perille :)

  Meillä on pienehkö ongelma puutteellisesta rasvahappojen saamisesta. Mitenköhän teillä on ongelma ratkaistu?

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on huomattu miten kissojen vessatuotokset on pienentynyt todella paljon ja hajuhaitatkin poistuneet, kun siirtyivät pois teollisen kissanruuasta paljon parempiin vaihtoehtoihin :)

  VastaaPoista
 5. Sandy: Hmm. jotain sekoitusöljyä olen koittanut antaa, toiselle ainakin maistuu, toiselle (pitta)kissalle maistuu taas kookosöljy.

  Yarrah-purkkiruokaa annan pienissä määrin, mutta en tiedä sen rasvakoostumuksesta. Siinä näyttäisi myös olevan mm. spirulinaa hieman.

  Harri: Jep:) Sama pätee tod.näk myös ihmisiin:)

  VastaaPoista
 6. Okei, kiitos :)
  Eilen kattelin kaupassa ku törmäsin pellavansiemenöljyyn että mahtaiskohan tuo maistua, mutta pitää tutkia vielä. Je hei, vähänkö hassua että tosiaan kissankin kehotyypin vois määrittää?! Ootko tehny sen sillä samalla kaavalla ku ihmistenkin?

  VastaaPoista
 7. Kyllä, doshat vaikuttavat kaikkialla, myös eläimissä. Aika selkeitä tapauksia nekin yleensä:)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...