Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

29.4.2010

Go with the flow

Kerroin hetki sitten siitä, kuinka toiveeni toteutuvat itsestään yksi kerrallaan. Yksi Uuden vuoden toivelistaukseeni hieman pilke silmäkulmassa lisätty toive oli, että kirjoitan "Simplify to Super" -kirjan. Tämä oli ehkä yksi epärealistisimpia toiveitani ja jo maaliskuussa se oli totta! Parhaita on se, että kaikki vaan tapahtuu, kun pitää aivot narikassa ja toimii suuremman ohjauksen mukaan. Sanoin tänään koko päivän kestäneessä lehtihaastattelussa (!), että elämä on aika helppoa, kun ei tarvitse enää miettiä ja kuten de Mellokin toteaa; "kun tietoisuus laajenee, mietit vähemmän, toimit enemmän" So true.

Hän toteaa myös, että jokainen päivä ja hetki on ihme ja jos et koe niin, olet unessa. Olen myös yhtäkkiä vaihtanut sukunimeni (vaikka tämä ei ollutkaan toivelistassani)! Tietoinen mieleni ei edes ollut miettinyt asiaa, kunnes siitä tuli lukuisia selkeitä merkkejä. Nyt minulla on edesmenneen mummuni tyttönimi. Tiedoksi vaan kaikille sukulaisillekkin:) Kiinnostavaa oli seurata reaktiotani, kun lähetin (tai jokin sai minut lähettämään) hakemuksen ja jo muutaman päivän päästä pöydälläni oli myöntävä vastaus uudesta nimestäni ja tieto, että voit käyttää uutta nimeäsi NYT. En tuntenut käytännössä mitään. Se on vain nimi, et sinä. En samaistunut siihen millään tavalla, se vaan oli. Muutoksen herättämät tunteet olivat poissa ja se oli aika vapauttavaa.

Täällä blogimaailmassa sekä uudessa tuttavapiirissäni huomaa, kuinka lukuisat muutkin ovat rohkaistuneet ja lähteneet matkalle. Uusi Päivä -kirjastani ei hetkeen ole tulossa varmaankaan palautetta, koska se on todellakin pitkä matka, eikä siinä olevaa tietoa ei pysty omaksumaan muutamassa päivässä/viikossa/kuukaudessa. Tosin sain niin kivan palautteen ekalta ostajalta, Lotalta joka jo lyhyessä ajassa on saanut paljon apua ja halusin laittaa tämän palautteen sivulleni kannustukseksi. Palautteen voit lukea TÄSTÄ.

Lotan palautteen lisäksi muutoksia tapahtuu myös muissa asiakkaissani. Kerroin aiemmin, että eräs T uskalsi vihdoin tehdä päätöksen oravanpyörästä lähtemiseksi. Päätös "hyvän" työn lopettamisesta oli vaikea, mutta kun päätös oli tehty, oli olo hyvin vapautunut. Tämän jälkeen vuorossa oli toinen steppi, eli asunnon myyminen. Eilen hän laittoi minulle viestiä, että lähettäisin hyviä energioita, kun tiedossa oli asunnonnäyttö. Tästä tunnin päästä sain viestiä, että "et usko, mutta asunto on myyty ja sain vielä hyvät voitot!" Mitä enemmän päästät irti, sitä enemmän saat! Tämä on se poisoppimisen palkkio. Matka kohti omaa ajattelua. Matka kohti valoa.

Monia varmaan kiinnostaa, kuinka opastani on mennyt kaupaksi. Sanon tähän, että ekan kuukauden tavoite on jo nyt YLITTYNYT! Totuus on kuitenkin se (believe or not), että kun saan sähköpostiini tiedon, että "asiakas on tilannut e-kirjan", en tunne mitään. Tätä on ehkä vaikea käsittää. Olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden tehdä työtä jota rakastan ja olen varma, että teen oikeita asioita. Olennaista on ensisijaisesti se, mitä olet, toissijaisesti se, mitä teet. Tulen takuulla kirjoittamaan uusia bookkeja ja tätä menoa Uudesta päivästä tulee takuulla painettu versio:) Ja pärjään takuulla.

 Suosittelen sinua tekemään kuukausittain seuraaavan toimenpiteen, joka on toiminut itselläni 100%:sti: Avaa tyhjä tiedosto ja kuun alussa listaa siihen muutamia seikkoja, mitä haluat saavuttaa tämän kuun aikana. Ne toteutuvat takuulla, mikäli ne ovat peräisin sinusta, eikä egosta. Kokeile!

Tässä vielä ravintokurssilaiseni kiva palaute ja toteamus liittyen vihersmoothieen:  

Pakko kertoa sinullekin sellainen ilmiselvästi vihersmoothien aiheuttama parannus. Nimittäin mieheni hemoglobiiniarvo on noussut reilusti. Hänellä on aina ollut alhainen arvo ja nyt se on kerrankin noussut ja kunnolla. Hän on sitä pidemmän aikaa yrittänyt esim. floravitalilla nostaa, mutta ei ole noussut. Edelleen on sitäkin syönyt, mutta lisännyt myös tuon vihersmoothien mukaan siitä asti, kun kurssillesi tulin. :) Samaan aikaan hän on laihtunut 8 kg (se nyt ei yksistään vihersmoothien takia vaan siis yrittänyt muutenkin laihduttaa) ja treenannut kovaa. Lääkäri oli ihmeissään, että miten on voinut nousta tuo arvo noinkin paljon, kun aiemmin ei ole sitä saanut nousemaan ja nyt vielä laihduttanut noin paljon. Hän on aina urheillut paljon, mutta viimeisen 2 vuotta juossut "maratonmielessä".

Että tällaista kivaa. :) -Eeva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...