Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.4.2010

Elämääni taas

Päiväni tähän mennessä: Heräsin aamuseiskalta joogaamaan. Menin parvekkeelle ottamaan aurinkoa bikineissä. Tein smoothien. Luin enkelikirjaa (jota suosittelen LÄMPIMÄSTI). Hieman taisin torkahtaa kun oli niin ihanan lämmin. Lähdin citymarkettiin ostamaan ruokaa. Piti paastota muutama päivä, mutta siirrän sittenkin ajankohtaa ja odotan, että ystäväni tulee uuden mehukoneensa kanssa mökille, niin voidaan pitää paastobileet:) Olin ostanut toissapäivänä uuden pyörän ja nyt hieman kadun sen ostamista ja haluaisin ehkä hieman tehokkamman maasto(?)pyörän, ei sinänsä, että tuossa olisi jotain vikaa, mutta satula on ainakin jotenkin liian iso ja tulee p kipeeksi (tai jotain!). Laitan sen kuvan nyt tähän, jos joku kiinnostuu. Hinta on vaivaiset 299€ (pieni tinkivara vielä), tuumakoko on 28'. Kysy lisäinfoa jos kiinnostuit.


Cittarissa normiostokset, vihannekset, marjat, oliivit.  Luontaistuotekaupasta nappasin Incanmarjat ja macan ja samalla vastasin puhelimeen jossa sovin taas uudesta lehtihaastattelusta. Kyseessä on nyt isompi juttu elämäntyylistäni ja positiivinen ajattelu näköjään vain toimii. En ole jaksanut tarjota itseäni mihinkään medioihin ja muutenkin työ markkinoinnin eteen on ollut 0. On mukava hämmentää ihmisiä sillä, että en edes yritä tehdä mitään bisnestä, vaan motivaatio on jossain ihan muualla. Kuten näette, on blogin kirjoittaminen pääasiallinen toimenkuvani:)

Elämä voi vaan olla niin helppoa kun antaa olla ja kun follow your bliss!

Kun tulin takaisin kotiin oveni vieressä oli laatikko, nimittäin ensimmäinen LUOMULAATIKKO! Olin täysin unohtanut, että olin tilannut vihoin ja viimein sen ystäväni (joka kävi syksyllä ravintokurssini) suosituksesta. Myös vanhempani ovat käyttäneet palvelua, joka näyttäisi toimivan loistokkaasti etenkin autottomalle. Hyödyntäkää Pirkamaan seudulla asuvat ihmeessä tätä palvelua! Tässä saalis:
Laatikoita saa joko vihannes/hedelmä/juuressekoituksina tai sitten kaikkien niiden sekoituksina. Toimituskulut ovat 5€, paikan päältäkin voi noutaa. Huippua on se, että vihanneksia jne. ei ole pakattu muoveihin, aianakaan kaikkia. Hintakin on mielestäni edullisempi kuin kaupasta ostettaessa, tuon satsin hinta toim.kuluineen yht. 30€.

Sitten sähköpostin kimppuun jälleen; Viimeisin syntynsä saanut matkablogi saa krediittini ihanasta nimestä: Minnin "I love you I love me more" Blogi alkaa mielenkiintoisella käänteellä; Minnin parisuhde päättyi yllättäen, mutta surkuttelun sijaan siinä nähdäänkin uusi, oppimisen mahdollisuus. Minni kävi loppuvuodesta ravintokurssini ja laittoi viestiä, että nyt se "Uusi päivä" vasta alkaakin. Tykkään kovasti Minnin rehellisestä ulosannista -->Klik lukijalistalle!

Saan jatkuvasti positiivista palautetta blogistani että työstäni ja jaksan vain ihmetellä, jos blogini seuraajien elämä pysyy tasaisena aina vaan. Watch out! Myös nykyinen elämäntapavalmennettavani on ollut jo pitkään ahdistunut työstään ja on vakuuttunut stressaavan ja epämotivoivan työn aiheuttavan hänelle selittämättömiä vatsavaivoja. Nyt kannustuksestani hän päätti vihdoin lopettaa työn- ja jäädä mielummin "tyhjän päälle" saamaan terveytensä kuntoon. Lopullisen ratkaisun hän teki tosin itse, opetin vain häntä kuuntelemaan sisintään egon sijaan. Voimia sinne <3!

Loppuun vielä elämän pieniä ja suuria nautintoja. Itse haudutettua minttuteetä (Egyptistä), jossa myös jo pitkään käyttämääni Pau d Arcoa (joka on muuten loistava hiivantappaja) sekä raakasuklaata, jossa mm. vasta ostamiani incanmarjoja. Superwoman-ruoka Chocolate Bliss on myös maistunut viimeisen viikon aikana vähän turhankin hyvin ja reseptejä siitä on luvassa, kunhan sitä saa taas myyntiin!!!!No niin, nyt hetken aikaa "oikeiden" töiden pariin analysoimaan ruokapäiväkirjaa ja sitten illemmalla jälleen  energiahoitoa ystävälle...

Tässä vielä uusimmassa Oliviassa oleva (vanhentunutta tietoa sisältävä) juttuni, Evitan jutun ja ihanat ayurvediset reseptit laitan sitten kun lehti ei ole enää myynnissä.


7 kommenttia:

 1. Luomulaatikkoa olen pitkään jo haikaillut. Miten oivallinen tapa saada hyvää ja ravintorikasta ruokaa suoraan kotiin. Meiltä ei sellaista palvelua saa harmikseni. Eikös tuo nimenomaan keskittynyt kauden vihanneksiin, hedelmiin, juureksiin. Luomua?
  Syömisasioissa on aikalainen homma. Moni tuntuu syövän sitä mitä halvimmalla saa ja vaivat ovat taattuja ennemmin tai myöhemmin. Tavallisista muussa työssä olevista ihmisistä on suurin osa nukuksissa ravinnon suhteen. Kuka nyt vapaaehtoisesti haluaa maksaa tyhjästä kalorista, mutta kun ei ajatella ravinnon laatua niin ei edes välitetä. Silmien availuprojekti on täälläkin menossa, ei enää omien vuosiin vaan kanssakulkijoiden silmiä autan availemaan.

  Kipinkapin luomulaatikko meidänkin oven taakse, kiitos, kiitos, kiitos.Se on hieno idea.

  VastaaPoista
 2. Sairastin yli 4 vuotta bulimiaa, ja blogisi on yksi suurimmista tekijöistä, joka avasi silmäni ja tien kohti tervettä elämää. kiitos siitä=) Elimistöni on kuitenkin vielä aika sekaisin, eikä ruuansulatusjärjestelmä toimi kunnolla noiden oksenteluvuosien jälkeen. Olisiko sulla vinkkejä, millä saisi erityisesti puhdistettua ja tasapainotettua elimistöä? Siis tarkoitan vaikka jotain erityisiä kasviksia tai hedelmiä tai superruokia joilla on erityisen puhdistavia vaikutuksia. Paasto ei sovi vielä minulle, ehkä sitten kun olen lopullisesti parantunut.http://vihreasuukko.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hihi, ihana pikku killi kurkistaa eväslaatikkoon :D

  VastaaPoista
 4. Vaihda pyörään satula! Sellainen kapeampi ja kova, joka osuu istuinluihin. Ei tarvitse koko pyörää pistää uusiksi jossei halua :-)

  VastaaPoista
 5. Nice! luomulaatikko voisi olla kiva, näytti ainakin herkulliselta :)

  VastaaPoista
 6. Mistä olet hankkinut Pau d'Arcoa? Olen yrittänyt etsiä sitä, ainakaan täältä Jyväskylästä ei tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
 7. Ystävältäni:) Eikös DYW:stä saa tilattua? Ei Suomessa käsittääkseni oo:(

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...