Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

20.4.2010

Connected

Viime kesän lopussa aloin kokemaan vahvistunutta yhteyttä luonnon kanssa. Aistit ja hengittäminen tuntuivat todella voimalliselta sekä luonnon viisi elementtiä tuntuivat vahvasti resonoivan sisimpäni kanssa. Toisin sanoen chakrat välittivät ja ohjasivat energioita sinne, missä niitä tarvitaan ja olin vihdoin tarpeeksi herkistynyt tuntemaan sen. Nyt chakrani kuulemma pyörivät todella tasapainoisesti sekä testin että energiahoitajan mukaan.


Monesti kesken lenkin jouduin pysähtymään, katsomaan (tähti)taivasta, kuuta tai sitä kauneutta, joka heijastui järven yli. Sisälläni tapahtui suuria prosesseja, jotka ilmentyivät kyyneleiden muodossa. Tämä ei todellakaan tuntunut mitenkään haikealta, päinvastoin.


Samoja tuntemuksia olen kokenut meditoidessa. Olen saanut kaikki vastaukset, mitä olen pyytänyt. Olen antanut anteeksi kaikelle ja kaikille, eniten ehkä itselleni enkä ole ikinä kokenut mitään yhtä vapauttavaa. Hyväksyn elämän sellaisena kun se on, tässä ja nyt. Se on juurikin sitä irti päästämistä fyysisestä materiasta luopumisen lisäksi.

Olin taas äsken kevyellä lenkillä lämpimässä kevätsäässä, five fingersit jaloissa, magneettikoru kädessä. Olo oli niin connected kun olla ja voi. Kävelin kohti kirkasta taivasta ja aurinkoa. Se tunne, minkä jälleen koin, oli jotain sanoinkuvaamatonta. Unohdin täysin ympäristön ja antauduin täysin jollekkin suuremmalle. Pystyin olemaan täysin NYT - hetkessä ja olin valmis vastaanottamaan sen, mitä ikinä elämä tuokin jokainen, muuttuva hetki. 

Tunne, kun olet hyvin lähellä sieluasi on ainakin 1000* parempaa kuin mikään mielihyvää tuova asia fyysisen kehon kanssa. Toivon, että mahdollisimman moni pääsee edes hieman lähemmäksi tätä kokemusta. Ykseys ja sen tunteminen. Se on elämän tarkoitus. Se ei ole uskon asia, vaan se pitää tuntea.


Vietä mahdollisimman paljon aikaa luonnossa, etenkin metsässä. Käy sisällä vain lukemassa/päivittämässä blogi ja nappaa vihersmoothie ja muuta laaturavintoa. Meditoi puun alla.  Fiilistele ympäristöä ja hengitä. Tunne aistisi ja sisimpäsi. Pyydä apua, jos tarvitset. Pyydä myös vastauksia, mutta älä odota mitään. Ole avoin. Seuraa merkkejä. Tuleva kevät ja kesä ovat parhaita ikinä!

4 kommenttia:

 1. Hups heijaa! Näyttää todella panneen sinuun vauhtia se "hyvä setti". Mahtavaa!!!

  Jep, tietoisuuden lisääntyminen johtaa käsittääkseni automaattisesti Yhteyteen. Luonto tulee erittäin tärkeäksi, siitä ammentaa niin paljon ja sen suojelu on itsestään selvää. Itselleni kävi niin, että viime kesänä oli "pakko" saada oma kasvimaa ja tänä vuonna haaveena on liäksi kasvihuone. Yhteys Äiti Maahan voimistuu ja voimistuu.

  Kävelin tänä iltana myös metsässä ja meditoin puun juurella samalla maailman kauneimmasta linnunlaulusta nauttien. Tuntui, että tuo solisti lauloi vain minulle, muuta en kuullutkaan. Keväällä ilmassa on todella paljon pranaa, elämänenergiaa, uuden syntymistä, joten sitä kun hengittelee sisäänsä niin tulee taatusti hyvät "vibat".

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä postauksesta aivan erityisesti, Heidi. Juuri näin aion tehdä heti huomisesta alkaen - minulla alkaa nimittäin loma, viimeinen opiskelusuorite vähään aikaan on huomenna! :)

  VastaaPoista
 3. Pyydätkö siis vastauksia/neuvoja meditaation aikana? Itsekin harrastan TM- meditaatiota (nyt noin kuukauden verran) ja kuvittelisin ns. tietoisen mielen ajatusten/pyyntöjen sotkevan sitä. Pystyykö siinä samalla keskittymään sointuun? Kyselenköhän nyt tyhmiä.. :)

  VastaaPoista
 4. Soletta: Oikeastaan sain vastaukset jo ennen TM-kurssia, meditoidessa/hiljentyessäni omatoimisesti. TM-tekniikkaakin käytin vain hetken ja totesin, että pääsen syvemmälle ilman sitä ja nyt oikeastaan olen lähes luopunut siitä. Mutta se on tosi hyvä tekniikka monelle, jos meditointi tuntuu vaikealta (ja yleensä on aluksi), mutta siitä on mahdollista mennä syvemmälle. Deeper ja deeper - ja matka jatkuu :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...