Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

19.4.2010

Blogeja pukkaa

Positiivisia ihmeitä tapahtuu joka hetki samalla kuin maailmalla tapahtuu "käsittämättömiä" luonnonkatastrofeja ja onnettomuuksia, jotka johtuvat "lentokonevioista". Again, wake up Neo! Mikään ei ole sattumaa. Täällä on ainakin vuoteen 2012 asti käynnissä ennennäkemätön hyvän ja pahan välinen taistelu. Modernin kulttuurin ja yhteiskunnan mureneminen tarkoittaa suuria taloudellisia menetyksiä ja kuten huomaamme, ovat kaikki keinot sallittuja kun siitä koitetaan pitää viimeiseen asti pystyssä.

Suomessa ainakin täällä netissä ja omassa lähipiirissäni tapahtuu äärimmäisen kovaa tahtia tapahtuvaa tietoisuuden lisääntymistä. Uusia muutos- ja matka-aiheisia blogeja syntyy edelleen, tässä muutamia suosituksiani:

Kohti parempaa eloa
Sandy kertoo omasta ruokavalion ja mielen puhdistusprosessistaan. Apunaan hänellä on mm. Uusi päivä - oppaani

Tienviittoja
Sannan aiheena myös yllättäen matka sekä tietoisuuden kasvaminen

Villivihanneksia
Suvi kertoo siitä, että kaikki muuttuu, eikä mikään ole pysyvää. Suvin tekstit ja kaapit muistuttavat kyllä erehdyttävästi omiani ainakin jokin aika sitten:) Jossain blogissa mainittiin huvittavasti Quinoaa! -blogin olevan nykyään hieman liian yli-innokas:)

Solveigin laulut
Solveig on myös havahtunut ravinnon merkitykseen ja kertoo elämästään blogissaan. Sain häneltä ihanan palautteen meiliini:

"Olen saanut blogistasi valtavasti iloa, tukea sekä konkreettista apua arkipäivään. Positiivisuutesi välittyy todella elähdyttävästi kirjoituksiesi kautta ja auttaa minua jaksamaan. Rohkaisemanasi olen alkanut ajatella terveyttäni sekä ryhtynyt vähentämään stressitekijöitä elämässäni. Koen saavani postauksistasi paitsi todella hyödyllisiä käytännön vinkkejä mm. ruokapuoleen, myös kannustusta tahdin hidastamiseen sekä suorittamisen vähentämiseen ja jopa herkutteluun - hyvällä omallatunnolla! Kiitos Heidi! "'

Havaintoja uudesta maaimanjärjestyksestä 
Intuition varassa luettavia ajatuksia ja havaintoja

3 kommenttia:

 1. Kovalla vauhdilla mennään eteenpäin. Tunsin sellaisen painostavan energian viime keskiviikosta aina tähän päivään asti, enkä ole saanut kunnolla edes nukuttua. Sama ilmiö on toistunut jo muutaman kerran aiemminkin. Ennen Haitin ja Chilen maanjäristyksiä tuli järjetön tarve maadoittaa itseään. Toinen tulivuori taisi juuri purkautua Islannissa, Hekla: http://www.ruv.is/hekla

  Tänään on vielä hyvin suuri todennäköisyys tapahtua jotain muutakin mielenkiintoista. Talouskuviot voivat lähteä rankkaan laskuun ja jenkeissä on 50 osavaltiossa suurmielenosoitus tms. tempaus April 19th, 2010 in All 50 State Capitals http://www.abovetopsecret.com/forum/thread562664/pg1

  Jännää aikaa! Itse näen nämä luonnonkatastrofit ja muut vastaavat loppupeleissä positiivisena asiana. Ehkäpä jengi alkaa pikkuhiljaa pysähtymään ja miettimään asioita, elämää, kaikkeutta syvällisemmin.

  VastaaPoista
 2. Ooh, kiitti linkityksestä! :) Ja kiva kun linkittelit muitakin uusia blogeja, lisään seurattavien listalle niitäkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset täältäkin linkityksestä :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...