Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

23.4.2010

Ajatusten voiman pyörä pyörii

Viime päivät ovat olleet täynnä merkkejä ja synkronisiteetteja (selitän termiä myöhemmin). Yksi selkeä ajatuksesta seurannut ilmentymä koski ihan fyysistä kapinetta, nimittäin uutta polkupyörääni.

Parin päivän takaisessa bloggauksessa kerroin uudesta fillaristani, johon en ollut täysin tyytyväinen. Alitajunta sanoi jo tällöin, että "älä vastusta", "ole kiitollinen" "ole tyytyväinen" uuteen pyörään. Silti tietoisessa mielessä harkitsin pyörän myymistä. Tänä aamuna pyörän kumi oli puhjennut - itsestään! Sattumaako vai ei, pyörässä ei ollut mitään vikaa edellisenä iltana. Kyseessä oli siis negatiivisen energian luoma ilmentymä, josta oli tietenkin tarkoitus oppia.

Pyörä pyörii kirjaimellisesti myös toiseen suuntaan. Havaittuani asian ja sen mistä se johtui, oli reaktioni täysin neutraali - ja olin oikeastaan kiitollinen, että jatkuvasti tiedostan näitä oppimisen mahdollisuuksia. Vein pyörän huoltoon ja he sanoivat sen maksavan ja sanoin sen olevan ok. Juttelimme niitä näitä ja lopulta huolto (nainen) sanoi, että "laitetaan tähän paperiin, että pyörä oli jo rikki kun ostit sen!" ---> Whaaaat? En edes yrittänyt "tingata" tai saada alea. llmeisesti välitin jotain positiivisia viboja - tai jotain:) Lopuksi tietenkin välitin aidon hymyn ja kiitoksen ja lähdin hymyissä suin kotiin.

Toinen esimerkki vastavasta tapahtumasta oli viime viikolla, kun olin palauttamassa myöhästyneitä kirjoja kirjastoon. Maksuja oli kertynyt 25€. Kirjastontäti sanoi, että täällä on aika paljon maksuja kertynyt, johon totesin, että "joo, olin reissussa enkä huomannut - ja voin maksaa ne nyt". Kaivaessani kaksikymppistä täti sanoi "lasketaan hintaa vähän, anna vaikka 5 €" ---> Whaaat??? Ei taas tarvinnut paljoa tekohymyä vääntää kyseiselle tädille. Pakko todeta, että taitaa tämä tyttö alkaa värähdellä yhtä tämän pallon uusien energioiden kanssa. Näin nämä lait toimii:)

Otin huollon ajaksi käyttöön mummultani varapyörän, joka on ihka-aito mummupyörä suoraan 70-luvulta. Pyörä on vaihteeton ja hieman hidas mun makuuni, mutta onhan siinä asennetta!!
1 kommentti:

  1. Haha mieki oon huomannu tuon "positiivisten värähtelyjen" vaikutuksen omassa elämässä.

    Paras esimerkki on kuntosalilta, jossa vietän melko paljon aikaa ja höpöttelen iloisesti niitä näitä yhen jos toisenki kanssa. En siis varsinaisesti tunne ketään niistä ihmisistä, vaan kaikki ovat enemmänki semmosia puolituttuja, joiden kanssa tulee vaihdettua pintapuoliset kuulumiset aina ku samaan aikaan salille sattuu. Yks päivä harmittelin itsekseni sitä, kun alkaa kaikki koneella oleva musiikki olla jo niin vanhaa, että ois kiva pikkuhiljaa saada uusia kipaleita. Seuraavana päivänä yks näistä random-tutuistani tuli kysymään, että minkälaisesta musiikista tykkään ja että hän voi polttaa mulle levylle musiikkia. Enkä ollu siis sanallakaan kellekään maininnu, että haluaisin uusia biisejä. :D

    Son se vetovoiman laki, sitä vetää puoleensa samalla värähtelytasolla olevia asioita. Todettu on ja sen takia pysyn mielummin siellä positiivisilla värähtelytasoilla. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...