Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

30.3.2010

Yhteismeditaatioilta perjantaina

Ystäväni on järjestämässä perjantaina seuraavaa tapahtumaa, jonne ainakin itse olen menossa: 

Cammalot® Energiaterapia Meditaatioilta 2.4. 18:30- 21:00

Illan aikana tulemme tekemään erilaisia meditaatioita, joissa tapahtuu voimallista hoitoa koko ryhmälle.
 
Toinen aihe illalle on Äiti Maan suora parannus, sekä maahan liittyvien tilanteiden ja tapahtumien hoitoa ja parannus. Tulee toki muistaa, että työskennellessämme Äiti Maan kanssa on se myös suoraan hoitoa itsellemme.

Iltaan voi osallistua kuka tahansa aiheesta kiinnostunut. Henkilöllä ei tarvitse olla energiaterapiakoulutusta. Illan aikana käytetään erilaisia parannusmenetelmiä sekä käytämme menetelmää jossa jokainen ryhmäläinen osallistuu hoitoon.

Ovimaksuna toimii 10€

Tapahtuma paikkana on Cammalot International kurssitilat Tampereella osoitteessa Yliopistonkatu 60A, 2 krs. Kurssitila sijaitsee n. 10 min kävelymatkan päässä rautatieasemalta tai linja-autoasemalta. (Katso sijainti maps.google-palvelusta

Tervetuloa!!

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Tuo olisi ollut todella mielenkiintoinen ilta mutta oon sopinut jo muuta menoa... Hienoa kun ilmoittelet näistä erilaisista tapahtumista täällä!

  En ole vielä muuttanut Tampereelle mutta luulisin sen tapahtuvan nyt parin viikon sisällä ja sitten mielelläni tutustuisin uusiin ihmisiin ja asioihin=)

  Elina S.

  VastaaPoista
 2. Olisin voinut tullakin ilman tuota "ovimaksua"... olen sitä mieltä että tällaisia tilaisuuksia pitää järjestää mutta että niiden myös pitäisi olla avoinna kaikille, myös niille joilla ei ole varaa maksaa.
  Hyviä energioita sinne kuitenkin!

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...