Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

31.3.2010

Normipäivä

Limpun bloggaus innoitti minut tekemään koosteen omasta tästä päivästäni:

06.30 Herätys, aamutoimet, meditointia (ei joogaa tänään)
07.00 Lasi vettä (sitruunaa, msm), sähköposteihin vastailua
08.00 Vihersmoothie (mm. herneenversoa, puolukkaa, kookosöljyä)
09.00 Matkalla bussissa, hymyillyttää, kun ajattelen tätä "normipäivääni"
09.30 Tunti haasteellista tankotanssia (tanko tilauksessa kohtapuoliin)
11.00 Hetki koneella kasvisravintola Gopalissa, vastailen blogikommenttiin ja kirjoitan huhtikuun uutiskirjettä
11.30 Tuttavani tulee "sattumalta" kyseiseen paikkaan ja nautimme pidennetystä lounastauosta (salaatteja, muutama kasvispyörykkä, hummusta jne...hyvää!)
12.30 Tuttavani toivottaa parasta päivää ja kävelin hieman kiirehtien aurinkolasit päässä Hämeenkatua kohti Ruohonjuurta. Hymyillytti taas, koska piti olla siellä jo klo 12, mutta myöhästyminen olkoon sallittua (olenhan vastuussa vain itselleni..) Sitä paitsi aurinko paistoi! Ruohonjuureen on kiva mennä, koska siellä on aina loistavat energiat ja ihania ihmisiä.
12.45 Sovin Ruohonjuuren Johannan kanssa tulevista keikoista Helsingin Itiksen ja Kampin Ruohonjuurissa (huhtikuun lopussa) Sain idean tehdä siellä ayurvedisia minikehotyyppitestejä :) Can't wait.
13.00-18 Ruohonjuuressa "hengailua", mm.
- asiakkaiden jututtamista ja auttamista. Eräs asiakas innostuu oikein kunnolla ayurvedasta ja tuntuu, että pystyin auttamaan häntä paljonkin = loistofiilis.
- superfoodeja esittelevän ystäväni kanssa jutellaan todella deeppejä asioita. Pääsen huomenna hänen energiahoitoonsa (kerron sit)
- Ayurvedisten ruoka-aineiden sopivuuksien analysointeja eri kehotyypeille, myös myymäläpäällikkö hyvin perillä aiheesta, mm. onko kaneli kuumentava? (=on, mutta kohtuudella ok pittalle)
- Myymäläpäällikkö innostuu myös laittamaan liikkeeseen taustamusiikkia - chillout (?) ja mm. Tiestoa --> loistavaa, jos vielä suitsukkeita niin bileet pystyyn!
- Musiikki ja liian hyväntuoksuisten (ja kalliiden) rasvojen (Thaimaalainen uutuustuotesarja) nuuhkiminen vie ajatukset ensi viikon Egyptin lomaan. Kookos on niin mun juttu!
- Takahuoneessa olevien goji-cacaonibs - maistiaisien napsimista ja muutama kuppi Yogi teetä päivän mittaan sekä muutama levätabletti (yam)
- Muutamien tuttujen kanssa jutustelua viimeisten tuntien aikana
18.10 Bussissa taas rahaa törsänneenä mm. Healthforcen blue-green algaehen (tän on pakko olla hyvää) Meditointia
19.00 Vihersmoothie, puolukkaa,  kookosöljyä, herneenversoa, blue green algaeta, 3 omenaa, hieman hunajaa. Navadinan huhtikuun uutiskirjeen kirjoittamista ja nettisivujen kanssa sähläystä. Mielenkiintoisen asian miettimistä (kerron myöhemmin)
20.00 "Sortuminen" raakaan mantelivoihin, jota ostin eilen Ruohonjuuresta (purkki mennyt 2 päivässä) 2 kuppia Yogia (+Paul d Arcoa seassa)
21.43 Koneella näköjään edelleen jumissa...Nyt lopetan ja menen korjaamaan akvaariota (kilpikonna ilmoittaa, että suodatin on vinossa) samoin kissa katselee tympääntyneenä, että onko tänään ulkoilupäivä ( ei oo - oli eilen), kaveri soitti (soita 10 min päästä)..

Ihana päivä kerrassaan, vaikkakaan ei ehkä ihan perinteinen:)

-- Ääh, klo on jo 21.56 - nyt shut down:)

---22.01 Ei vieläkään, pakko laittaa - paras Kummelijuttu ikinä - Normipäivä!

2 kommenttia:

  1. Ostin kans Ruohonjuuresta pari päivää sitten blue green algaeta. Ja Warrior proteiinia =) pitäis olla hyvää "kamaa"!

    VastaaPoista
  2. Needs Enemmän leikkimistä kissojen kanssa! ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...