Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

17.3.2010

Hyviä tapahtumia ja poimintoja

Huomaan, kuinka parinkin päivän blogien lukemattomuus saa tunteen, että ei pysy mukana menossa. Tietoähky on VALTAVA ja tasapainossa pysyminen äärimmäisen HAASTAVAA. Siksikin ensimmäiseksi mainostan meditaatiota, jonka avulla voimme tasapainottaa ed.jutussa mainitsemiani aivopuoliskoja. Tiivistettynä KAIKKI hyötyvät meditaatiosta enemmän tai vähemmän. Me KAIKKI kärsimme stressistä, johon meditaatio on ehkä TEHOKKAIN lääke. Meditaatio on ehkä TÄRKEINTÄ mitä voimme itsellemme tehdä hyvän ravinnon lisäksi.

Transendenttisestä meditaatiosta kirjoitin mm. tässä jutussa ja voin suositella kurssia lämpimästi! Menkää kuuntelemaan ilmainen esittelyluento, jonka jälkeen voi päättää haluaako saada TM-opastusta. Tampereen luento on 8.4. Vanhalla kirjastotalolla, klo 17.30-19.30 Lisätietoa
En mainosta tätä enää lähempänä, koska olen kyseisenä ajankohtana muualla:)

Toinen mainostus koskee loistavaa ideaa pyörittävää Porkkanamafiaa, jonka tempauksiin en valitettavasti vielä ole päässyt/ehtinyt osallistumaan. Sain jälleen Facebookissa kutsun seuraavaan tempaukseen Tampereella, eli 27.3. kohteena Ravintola "Kahvilla", jossa myydään luomuruokaa- ja viiniä!

Porkkanamafian idea on siis järjestää eri kohteissa tempauksia, joidenka tuottaman tuoton/hyödyn kys. kohde käyttää ekologisiin ratkaisuihin.

"Ravintola Kahvilla tulee käyttämään 100 prosenttia tempauksen tuomasta lisämyynnistä ympäristöä säästäviin hankkeisiin. Näitä ovat muun muassa ikkunoiden tiivistäminen, ja liiketunnistinhanojen asentaminen wc-tiloihin. Lue lisää!"

Sitten vielä pari loistavaa blogilainausta:

Ollia ei varmaan erikseen tarvitse mainostaa, mies on jälleen ihan liekeissä päivitysten tahdista päätellen...

Minun piti jossain vaiheessa kirjoittaa "luomu"synnytyksestä, mutta aihe ei ehkä ole itselleni helpoin ilman kokemusta:) Onneksi ystäväni Aiju tarttui innolla haasteeseen ja lukekaa todella tärkeästä aiheesta. Juttelin hänen kanssan asiasta ja olin lähes järkyttynyt, kuinka luonnollisesta synnytysasennostakin on nykyään vieroituttu. Aijun jutut: Aktiivisynnytys ja 2*syntymän ihme.

Myös ystäväni Mirva on liekeissä:) Tietoisuus for Dummies on kyllä juuri sitä täydennystä mitä itse kaipaan. Rautalangasta vääntämistä:) Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...