Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

22.3.2010

Appelsiinijäädyke

Ihkaoma sovellukseni jälleen:

Raikas manteli-appelsiini -jäädyke
- 2 dl manteleita liotettuna
- 2 appelsiinia
- 1 rkl kookosöljyä
- pala sitruunaa kuorineen
- 1 rkl mesquite-jauhetta
- 1 rkl rice bran - jauhetta (valinnainen)
- 2 rkl Yacon-siirappia tai muuta makeutusta
- 1 rkl kanelia

Sekoita ainekset blenderissä mahdollisimman vähässä vedessä. Jäädytä. Tarjoile esim. rusinoiden kera.

Ja perussalaatti, jossa myös appelsiinia:


Salaattia, appelsiinia, oliiveja, tomaatteja, kurkkua, avokadodippiä (Fiesta molella höystettynä) sekä päällä ruohosipulia. Levät unohtui kuvasta, kun muistan ne aina vasta lopussa:)

Kyllä näitä herkkuja kelpasi nauttia parvekkeella auringon paisteessa:)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa toi jäädyke ja kiva että on vaihteeksi jäde-resepti, jossa ei ole banaania. Itse käytän aika vähän (vaikkakin yhä enemmän)noita super-jauheita ja kiinnostaa, miten esim. mesquite-jauhe vaikuttaa makuun?

    Okriina/Kameleonttikeittiö

    VastaaPoista
  2. Mesquite on karamellimäinen, makeutta tuo kivasti. Jauheet on kyllä huippuja, itse tykkään niistä enemmän kuin raskaammista pähkinöistä, banaanista jne.

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...