Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

22.2.2010

Uusi harrastus (?!)

En muista koska viimeksi olisin ollut näin mustelmilla. Laji on yllättävän haastava erityisesti teknisesti ja huomasin pitkästä aikaa pitkään piilossa kyteneen kärsimättömyyteni kaivautuvan esiin kun ei heti oppinut tai ymmärtänyt tekniikoita.

Tämä siis ensimmäistä kertaa lajia kokeilevan tuotos, hyvin kaukana näistä hurjuuksista. Kokeiluni tuskin jää tähän yhteen kertaan. Ihan huippua!!!!!!Mikään ei näköjään ole liian noloa täällä blogissa kerrottavaksi tai näytettäväksi! Mietinnän alla on nyt, miten saisin tangon sovitettua asuntooni ja hoitolaani. Taitaa jäädä toistaiseksi odottamaan tilaus vielä hurjempia aikoja. 

ps. Oli huvittavaa, kun ohjaaja mainitsi 3 tunnin tiiviskurssin aikana olevista parista lyhyestä tauosta: "Tupakalla ehtii käymään"...tämmöiset treenibuusterit täällä:)


10 kommenttia:

 1. Olen käynyt Helsingissä muutaman kerran tankotanssitunnilla, ja jotenkin tässä pisti silmään nuo kuvien asut :)
  Helsingissä kun painotettiin, että tämä ei sitten mitenkään liity sellaiseen pornotanssiin mitä seksibaareissa näkee, vaan tämä on enemmänkin niinkuin sirkusta ja akrobatiaa. Ja esim. Helsingin RockThePolen sivuilla kaikki kuvat onkin jumppa-asut päällä paljain jaloin (tai balettitossut jalassa) otettuja.

  Mutta sitten noista Tampereen kuvista suurin osa onkin otettu kunnon piikkikorot, ja pienen pienet, kiiltävät alusvaatteet päällä :D

  VastaaPoista
 2. Tuohan sujuu sulta tosi hienosti!

  VastaaPoista
 3. tankotanssi on tosi koukuttavaa ja hauskaa ja vielä ihan supertreeniä!!

  VastaaPoista
 4. Heippa :). Kerran olen kanssa päässyt tankoilua kokeilemaan (samaisessa paikassa Tampereella) ja on kyllä aivan mahtavaa touhua! Siinä tulee aivan hirmuinen hiki ja lihakset ovat todella kovilla. Meidän porukassa kukaan ei kyllä reilun tunnin treenin aikana päässyt lähellekään tuollaista suoritusta!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, mun on kans pitäny jo kauan mennä kokeilemaan pole-dancea :) Kiitos kun muistutit asiasta, pitääkin ryhtyä tuumasta toimeen...

  VastaaPoista
 6. Tupakkakommenttia en ihmettele.. Omassa tuttava- ja kaveripiirissäni tankotanssi on ollut viimeisten parin vuoden ajan tosi IN ja kaikki tuntemani kyseistä lajia harrastavat jostain syystä tupakoivat... Ja innostuneimmat ovat asentaneet tangot kotiinsa =D

  Se on vaan sellainen laji, että siihen hurahtaa. Itse en ole edes kokeilut enkä ole kiinnostunutkaan...

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä jostain syystä tosi hauska laji :) Itselläni sitä hurahtamista kyllä hillitsi aika tehokkaasti se, että tuntien hinnat on ihan mahdottomat :) Ainakin täällä Helsingissä...

  Mitähän se oma tanko maksaisi? Jos treenailis vaan kotona :D

  VastaaPoista
 8. Karoliina: Jep, mielestäni hieman mauttomia osa kuvista:) Tuntejahan on laidasta laitaan, enemmän tanssillisia ja akrobaattisia - kyllä niitä alkeita saa hetken aikaa vääntää ennen kuin voi harkita sirkustemppuja!

  Olen kanssa heti ihan koukusa lajiin ja mietin omaa tankoa:) Tunnit ovat aika kalliita ja uskon, että oppisin parhaiten itse (ylläri) ja sen vaikutelman sain tuon tunnin vetäjältäkin (joka oli itseoppinut myös).

  Tanko maksoi n. 250 €, joten ei kauhean paha!

  Tällä hetkellä olen NIIIN jumissa etten ole ollut ikinä! En jaksanut edes laittaa Vitamixin kantta aamulla kunnolla kiinni :) Se kertoo jotain - ja vatsaan sattuu aaaiih! Uusia lihaksia todellakin löytynyt!

  VastaaPoista
 9. Hei tämä pisti naurattamaan:

  http://tankotanssi.blogspot.com/2009/05/kahdeksan-vuoden-kokemus-tankotanssista.html

  VastaaPoista
 10. Suurin osa 7th Heaven Dance Studion kuvista on otettu lenkkarit tai balettitossut jalassa ja urheiluvaatteet päällä, vaikka blogin kirjoittaja päättikin valita bikini-kuvia sisältävän galleriamme esimerkiksi liikegallerian sijaan. Studiomme tankotanssitunnit pidetään kaikki urheiluvaatteet päällä, mutta studiollamme järjestetään lisäksi eksoottisen tanssin tunteja ja esimerkiksi sylitanssikursseja, joilla rohkeampaa pukeutumista rohkaistaan (kuten myös Helsingissä on pidetty erillisiä Platform-workshopeja).

  Studiomme ohjaajista kukaan ei tupakoi emmekä kannusta tupakointiin, mutta emme näe syytä, miksikö kolmen tunnin aikana jo valmiiksi tupakoivat oppilaamme eivät voisi käydä savukkeella tauon aikana. Haluamme kannustaa kaikkia, niin tupakoivia kuin tupakoimattomia, aloittamaan liikunnan harrastuksena.

  Tankotanssia oppii parhaiten tuntien ja oman harjoittelun yhdistelmällä. Kun itse aloitin tankotanssin ei lajissa ollut opetusta Englantia lähempänä, joten jouduin opettelemaan asiat kantapään kautta. Jos mahdollisuus on, kannattaa ehdottomasti käydä tunneilla opettelemassa perustekniikat.

  Ystävällisin terveisin,
  Iina Laatikainen / 7th Heaven Dance Studio

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...