Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

27.2.2010

Kirppislöytöjä ja slow-elämää

Voin sanoa, että päivä offline todellakin toimii! Piuhat irti - akut lataukseen - ja taas ajatus ja energia virtaa uudella tavalla:)

Vietin ihan loisto slow-Fridayn ystäväni Emman kanssa. Kävimme syömässä Runsaudensarven vieressä olevassa kahvila/ravintola Gopalissa, jossa muuten on todella maukas kasvisruoka ja myös minulle riittävästi (raaka)salaatteja. Jälkkäriksi yllärinä raakasuklaata ja Yogi-teetä. Paikasta saa myös superfood-smoothieita! The best day every day.

Vietimme aikaa oikein tarkoituksellisesti hitustellen, kelloa katsomatta. Kävimme myös Radiokirppiksellä, josta harvoin lähden tyhjin käsin. Nyt onnistuimme molemmat löytämään itsellemme talvitakit! Mun takki 5€, Emman (Leviksen) takki 30€! Löysin myös ihan mahtavat farkut (ei tosin kuvassa), topin sekä hauskan vaaleansinisen vyö-systeemin:

Innostuin kotona myös järjestämään vaatekaappia, josta ainakin puolet koostuvat jo kirppiskamoista - esim. nämä kaikki ovat kirpparilta + lukuisat farkut


Erikoisia koristeita myös kirpparilta:


Taustalla olevat kätsyt termosmukit ovat myös kirpparilta, edessä olevat ihanat teekupit ovat Indiskasta, joka on ainoita liikkeitä, josta ostan jotain uutena.


Hoidon yhteydessä saa nauttia nyt Yogi teetä kauniista kupista:)

6 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja olet löytänyt kirppikseltä!
  Mietin aina, että voisi käydä useamminkin, mutta ei vaan tule juuri koskaan lähdettyä >=).
  Indiska (ja Intian basaarikin) on kyllä ihana ja houkuttelee usein vaikka vaan katselemaan.

  VastaaPoista
 2. Olen monesti miettinyt Café Gopaliin syömään menemistä, mutta nettisivuilta ei ole selvinnyt millainen tuorekasvistarjonta siellä on. Eli onko siellä raakaruokailijalle muutakin kuin perussalaattia?

  Ihania kirppislöytöjä, Radiokirppikselle pitäisi munkin poiketa useammin!

  VastaaPoista
 3. Oi, Indiskassa on aivan tajuttoman ihania astioita! Kirppikseltä löytää myös ihania vanhoja astiastoja. Radiokirppiksellä on mun mielestä aika korkea hintataso verrattuna muihin kirppiksiin, varmaan siksi kun siellä käy niin paljon porukkaa. Hyvä paikka myydä siis. ;) Oletko käynyt SPR:n Kontissa Lielahdessa? Kaveri sanoi siellä olevan tosi kivaa ja edullista kamaa paljon.

  VastaaPoista
 4. Mun on kans pitäny jo monta kertaa käydä tutustumassa Gopaliin. Kuulostaa hyvältä paikalta =)

  Mulla on tässä jo kohta kolmas slow-viikko meneillään. Ei ollut tarkoitus, sillä piti tehdä kaikenlaista hyödyllistä näin lomautuksen aikana, mutta kun ei vaan huvita. Oon vaan lukenu ravitsemukseen liittyviä kirjoja ja surffaillu netissä =) oonpahan ahminut lisää tietoa itseeni.

  VastaaPoista
 5. Ovatko nuo pinkit housut farkut? Mistäköhän sellaisia saa?

  Tosi kivoja juttuja löytynyt ja nuo teekupit.... kyllä maittais niistä juoda paskempaakin teetä =p

  VastaaPoista
 6. Kirpparit on kyllä parhaita. Hämmentävää katsella normivaatekaupan ikkunoita...

  Niia: Gopalissa on (ainakin yleensä) perussalaatin lisäksi ituja ja kaalisalaattia, joka on tosi hyvää. Sitten vaan öljyä reilusti sekaan - ja jälkkärit niin kyllä siitä täyteen tulee:)Ne kasvisfalafelit, mitä usein on, on kanssa tosi hyviä, vaikka ei raakoja olekaan!

  Itsellä tuli ainakin hyvä fiilis kys. salaateista:)

  Satu: Joo, on kalliimpaa, mutta toisaalta parempaa tavaraa kuin euron lumppuja:) Olen valmis maksamaan esim. farkuista 10€, jos on hyvännäk. En ole käynyt Lielahdessa, ota mut matkaan joku päivä:)

  Linda: Yes, lukeminen on kehittävää, samoin oleminen:)

  Jenni: Farkunnäköiset, mutta puuvillaa. Mukavat, ihanat mun suosikkipöksyt:) Ostettu tosin H&M reilu vuosi sitten...

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...