Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

19.1.2010

Tähtiportti 2012

Tutustuin vihdoin Kirsin blogissa linkattuun harvinaisen mielenkiintoiseen sivustoon "Yhden laki ja Tähtiportti 2012". Sivusto on kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kosmologiasta, tietoisuudesta, egon kuolemasta jne. Kannattaa aloittaa lukeminen tästä: Johdanto kosmologiaan. Lukekaa myös Egon valtakaudesta:

" Vuosi 2012 tarkoittaa erillisyyden ja egon valtakauden loppua. Täysin uusi maailma on syntymässä, kun yhä useampi saa oman henkisen työnsä päätökseen ja uskaltaa astua toiseen todellisuuteen..."

En vielä kirjoita näistä asioista enempää itse, vaikka hinku olisi kova. Se on pakko todeta, että elämme äärimmäisen mielenkiintoisia aikoja....
Katsokaa myös ainakin itseäni herättelevä video The Known Universe:

9 kommenttia:

 1. Kiitos, kun tartuit tähän todella mielenkiintoiseeen aiheeseen! The Known Universe -video antaa vähän perspektiiviä, jos ei sitä ole aiemmin tullut ajatelleeksi :).

  VastaaPoista
 2. Tuli kyllä aika pieni olo :) Vaikka olin tullut jopa ajatelleeksi.

  VastaaPoista
 3. Ei voisi mielenkiintoisempaa olla! lisäsin vielä tuon Ego-linkin, joka on älyttömän selkeästi kirjoitettua!

  VastaaPoista
 4. Ihmettelin missä olin noita juttuja kuullut, mutta nuohan olivat tähtiportti -sarjassa, joka tuli 90- 2000-luvun vaihteessa. Siinä missä McGyverin näyttelijä oli. Ra:han oli siinä auringonjumala.

  VastaaPoista
 5. Tuo vuosi 2012 muuten pitää paikkansa. Lissabonin sopimus ratifioidaan silloin, mikä merkitsee suuria kansainvaelluksia ja taloudellisia romahduksia jotka viimeistään tappavat kaiken luovan toiminnan Euroopasta. En ihmettelisi vaikka nälänhädät kolkuttelisivat lyhyellä aikavälillä. Tämä siis kuitenkin vain irrationaalisesti toimivassa EU:ssa. Muut rationaalisesti toimivat mantereet, kuten Aasia, pyyhkäisevät ohi.

  VastaaPoista
 6. Tällainenkin löytyi

  http://2012forum.com/forum/index.php

  VastaaPoista
 7. Tarkoittaisko tuon teorian mukaan siis, että jos vuonna 2012 siirryttäisiin siihen 4d-ulottuvuuteen, että kaikki/suurin osa ihmisistä kuolisi ja sitten syntyisi uudestaan inkarnaationa 4d-ihmisenä, siis ne jotka "pääsee sadonkorjuusta läpi" vai vaan sitä, että suurin osa ihmisistä vaan valaistuu? Aika hurja teoria, miten muutos voisi tapahtua niin äkkiä?

  VastaaPoista
 8. Jes!!!Joku on lukenut tekstiä, loistavaa.

  On tosiaan mielenkiintoiset ajat käsillä. Muutoksen nopeudesta olemme saaneet jo selkeitä todisteita, teknologian äärimmäisen nopea kehitys, talouselämän kasvu ja nopeat murrokset, materialismin huippu, josta suunta on pakko olla toinen.

  En usko, että muutos tapahtuu hetkessä, kyseisenä päivämääränä vaan tässä tulevina vuosina, onhan tätä jo todisteita enemmän kuin lähellä (aiankin itselläni). Hurja on teoria, mutta hurja on maailmankaikkeus. Aika siis näyttäköön:)

  VastaaPoista
 9. Ihana video, kiva että satuit lisäämään sen tähän postaukseen! :) Olen kyllä tullut ajatelleeksi asiaa, mutta oli tosi kaunista ja jotenkin rauhoittavaa katseltavaa...

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...