Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.1.2010

Sekoilua blogitaustan kanssa

Onnistuin sekoilemaan kunnolla koittaessani muuttaa blogin taustaa ja lopulta sain vanhan pohjan kokonaan hävitettyä (varmaan moni tosin kiittää tästä). Tarkoituksena olisi päivittää ulkoasua kunnolla, mutta tämä neutraali pohja olkoon toistaiseksi.

Otan vastaan kaikenlaisia ehdotuksia blogitaustoiksi/ulkoasuun. Tyylini ja makuni on varmaan jonkin verran selvillä. Huh! Kerjään ikävyyksiä, klo on 0.24. Öitä!

10 kommenttia:

 1. Se bannerikuva oli niin kiva,että se voisi tulla takaisin....

  VastaaPoista
 2. Mustaa tekstiä valkoisella taustalla. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Miguel tykkää väreistä :) Mutta samaa mieltä, että se kuva tossa ylhäällä oli kyllä nätti.

  Musta tärkeintä on, että taustan ja tekstin kontrasti on tarpeeksi suuri, ettei lukeminen ota silmiin. Eli jos teksti ja tausta on samalla värisävyllä, niin vähintään toinen niistä tosi tummaksi ja toinen tosi vaaleaksi.

  VastaaPoista
 4. Taustalle jotain kauniita hippi-koukeroita! ;) Teksti-palkki säilyis silti selkeänä tietenkin, mutta tuon kirkkaan pinkin osion voisi "tapetoida" mun mielestä. Mut mä oonki sellanen koukero-tyyppi! :D

  VastaaPoista
 5. Se edellinen oli just paras! Piristi päivää!

  VastaaPoista
 6. Hehee! Back in business:)

  VastaaPoista
 7. Mä taas tykkäsin edellisen lilan ja pinkin sävyistä!
  Ehkäpä blogisi voisi olla hieman ayurveda-henkisempi esim. yhtenäisempi Navadinan sivujen kanssa(?).
  Nykyinen banneri on kyllä mustakin upea, mutta toivoisin silti vaihtelun vuoksi uutta ja ehkä vieläkin hienompaa ;)?!
  Muokkaus: Ehditkin päivitellä jo...no nyt näyttääkin jo paljon paremmalle =)

  VastaaPoista
 8. Koska sulla on aika pitkiä postauksia ja ne kuitenkin ovat tämän blogin tärkein osa, niin suosittelisin mustaa/tummaa tekstiä vaalealla pohjalla. Pidä tekstikenttä mahdollisimman selkeänä ja revittele väreillä sitten kuvissa, grafiikoissa, yläpalkissa ja taustassa.

  Yleensä ottaen blogisi layout on kaunis ja piristävä, minäkin pidän tuosta bannerikuvasta. On kuitenkin totta, että silmät rasittuu jos teksti on värikkäällä fontilla/liian tummalla taustalla tai värit ovat vastavärejä tyyliin punainen ja vihreä. Se tosiaan aiheuttaa päänsärkyä.

  VastaaPoista
 9. Mielestäni olisi myös kiva, jos blogi olisi Navadinan sivujen kaltainen..? Navadinan sivuilla on ihanan värikäs ulkoasu, mutta sopivan "rauhallisin" sävyin. Olen myös samaa mieltä siitä, että jos värit ja teksti ovat kovin kirkkaat, niin silmät alkavat herkästi väsyä lukiessa. Haluan lukea pitkätkin postaukset! :) Bannerikuva on kyllä upea ja erikoinen!

  VastaaPoista
 10. Eipä sinänsä ole väliä kunhan tekstiä on helppo ja miellyttävää lukea. Tietysti kotisivuteema olisi ihan jees kuten joku tuossa mainitsikin jo aikaisemmin. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...