Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

12.1.2010

Saavuta tavoittesi luento 21.1. TRE ja Arvonnan voittaja

Tarjolla olisi loistavaa ajanvietettä! Ensi viikon torstaina luentosarja "Hallitse energiaasi" jatkuu Haarlan palatsissa Tampereella luennolla "Saavuta tavoitteesi". Olen itse siellä jälleen näillä näkymin puhumassa loistavan muun joukon lisäksi. Tältä sivulta voit ladata esitteen ja ilmoittautua luennolle. Hinta on yhdeltä 35€, kahdelta 50€, kolmelta 60€.

Huom! quinoaa! -koodia käyttämällä lipun hinta on 27€! Tarjous koskee yksinostettuja lippuja!

Jos asut kaukana tai tietäisit henkilöitä, joita saattaisi kiinnostaa luentojen anti, on Energiaa Elämään -luento nyt kätevästi taltioitu ja pakattu usb-kortille. Katso lisää ja kortin saat tilattua tästä.

Sekä liveluennoilla että kortilla on täydet tyytyväisyystakuut!

Jospa nyt ei vain menisi mainostukseksi niin arvon tässä samaisessa viestissä rikki menneen 200 kpl julkisen lukijan kunniaksi oman hoitotuotteeni ja voittaja on tällä kertaa:

nimimerkki: Sarianne!

Otappa yhteyttä heidi@navadina.net

Uusi arvonta ei näköjään ole kovin kaukana, kovalla tahdilla on tullut uusia lukijoita, kiitos siitä! Olen harmissani, kun en ole ehtinyt keskittymään kirjoittamiseen viime aikoina, mutta uskon ja manifestoin, että asia tulee parantumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...