Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

14.12.2009

Palautetta

Ravintokurssiasiakkaani, joka on kurssin loppuvaiheilla:

"Ajelin kotiin, tuntui, että tämä energian määrä on uskomaton! Olen niin onnellinen <3 Huomaan oman sisäinen oloni rauhoittuneen viime päivinä valtavan paljon. On vain niin suuri usko tulevaisuuteen, että elämässä asiat tapahtuvat niin kuin ne on tarkoitettu, niin kun ne toivoo tapahtuvan - kun vain uskaltaa pyytää. Kun on positiivinen, saa positiivisuutta takaisin tuplasti! Tuntuu, että voisin vain hymyillä, on niin hyvä olla...

Tänään teinkin huomion. Aamulla oli aate, että menen salille tekemään kuula-treenin, mutta unohdin! Siis unohdin. Vielä vuosi sitten ajatuksissani ei olisi ollut muutakaan kun päivän treeni, sen onnistuminen. Itseni arvostaminen sen mukaan mitä olen saanut aikaan päivän aikana. Unohdin mennä salille, sen sijaan kävin X:ssä, soitin siskolleni, söin anoppini tekemään luomulimppua luomuvoilla, söin automatkalla yacon-juurta välipalaksi, kotiin päästessä laitoin X:n joululaulut soimaan ja aloin tekemään luomupiparitaikinaa. Otin koneen syliin ja aloin kirjoittamaan sinulle. Tein asioita, joista jokaisen tein siksi, että niin vain tapahtui - sen kummempaa ajattelematta. Tuntui vain hyvältä tehdä niin. Jokainen asia toi hyvän mielen, joka hetkessä totesin olevani onnellisimmillani. Rakastan niin elämää ja olen NIIN onnellinen ihan kaikesta elämässäni. Tuntuu, että olen vihdoin matkalla kasvamassa kokonaiseksi. Nautin matkasta, enemmän kuin koskaan. Kiitos Heidi kaikesta <3>..
"

KIITOS sinulle MM <3

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, miten olet pystynyt vaikuttamaan NIIN MONIEN elämään todella positiivisella tavalla! Se, että julkaiset palautteita saa varmasti monet tarkastelemaan omia ravintotottumuksiaan uudelta ja ehkä kriittiseltäkin kantilta. Ehkä tottumukset jopa muuttuvat, ja saamme maailmaan enemmän aidosti iloisia ja onnellisia ihmisiä :)

  Luomutetaan maailmasta parempi paikka ;)

  VastaaPoista
 2. Mä en oikeen tienny mihin mun pitäis mennä hehkuttamaan, ku mul ei oo omaa blogia, mut mä oon niiiiiin innoissaan.
  Siitä on vajaa kuukausi aikaa, kun näin Ollin Mariassa ja luin ekan kerran Nutrixin ja muutin heti seuraavana päivänä radikaalisti ruokavaliotani. Pari kiloa on karissut ja olo on loistava. Aluksi oli kyllä kovat detoxit päällä. Nyt olen lähettänyt Nutriksia lähimmäisilleni ja muutama onkin jo innostunut aika lailla. Äitini kysyi mitä hänen kannattaisi suolan ja sokerin lisäksi mennä ostamaan Ruohonjuuresta ja suosittelin hänelle perustarvikkeita. Tämä oli hänen vastauksensa viestiini:

  Hei

  Kiitos tiedoista. Täytyykin käydä siellä joku päivä kun on niin kovassa huudossa tuo luomu. Sähän olet itse elävä esimerkki siitä, että se kannattaa. Iho hohtaa ja tukka kiiltää. Onko kynnetkin kunnossa?
  Ja jos vaikka pääsisi tästä väsymyksestä. En kyllä aijo ruveta intoilemaan, mutta jotain päivittäistä vois ainakin yrittää muuttaa.

  Tuli ihan sairaan hyvä fiilis, että on huomattu miten tämä ruokavalio vaikuttaa ja vielä näin nopeasti. Kynsistä puheen ollen niin rupesin niitä tutkimaan ja huomasin, että ne eivät varmaan ikinä ennen ole olleet niin hyvässä kunnossa.

  Ihan mahtavaa! Toivottavasti mahdollisimman moni ymmärtäisi tämän! Kiitos Ollille ja sinulle. Luen molempien blogeja päivittäin.

  Linda

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...