Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

15.12.2009

Eka luento takana!

Yes!

Ensimmäinen julkinen puhe takana ja olen kyllä todella tyytyväinen siihen ottaen huomioon kokemattomuuteni. Tietenkin siitä on suunta vain ylöspäin:) Olen saanut viime aikoina viettää aikaa erilaisten "gurujen" seurassa ja heidän tietomäärillänsä ei näytä olevan mitään rajoja. Välillä iskee kyllä liiallinen teoriaähky, itselläni kun hallitsee selkeästi tuo oikea aivopuolisko ja uskon luennollakin mainitsemani kokemuksen kautta hankitun tiedon tärkeyteen kirjatietoa kuitenkaan väheksymättä. Tasapaino kaikessa.

Aikaisemmat julkiset puheeni ovat olleet lähinnä esitelmien pitoja kouluaikoina ja olen aina jännittänyt niitä paljonkin, mutta kuitenkin jollain tavalla nauttinut yleisön edessä olemisesta. Tämä esiintymisinto liittyy varmasti kuumerkkiini leijonaan, koska muuten olen huomiotapakoileva, omissa maailmoissani oleva, syvällinen, intuitiivinen ja äärimmäisen herkkä kalat. Nousumerkkini jousimies kuvastaa taas uudistushalukkuisuuttani ja kykyäni raivata tietä uudessa ajassa..Nouseva merkki kertoo myös siitä, minkä vaikutelman annat aluksi muille..Astrologiassa voi ehkä olla jotain perää:) Haluaako kukaan juttua siitä vai meneekö liian yli :) (ihan kuin ei olisi jo mennyt..)

Nyt kuitenkin sain ensi kertaa puhua ASIAA TÄYDESTÄ SYDÄMESTÄNI ja kuten sanoin; harva muu asia olisi saanut minua puhumaan. Nyt sitä ei tarvinnut miettiä, koska päätös tapahtui itsestään ja HYVIN selkeästi jossain sisällä - keho-mieli-sielu - yhteydessä, mitä aiheeni juuri käsittelikin.

Sain paljon positiivisia palautteita ja todennäköisesti pääsen myös jatkoluennoimaan jos Jukka antaa luvan:) Muutama henkilö sanoi luennon jälkeen, että esiintymiseni ja se, miten kerron Ayurvedasta vaikutti heihin jotenkin jännästi - niin kuin palaset olisivat loksahtamassa kohdalleen. It´s happening again... :) (Mistäköhän alitajunnasta tuokin linkki putkahti...)

Mutta ilmoittelen uusista luennoista sitten jatkossa enemmän. Tässä vielä eräs yhden yleisössä olleen uuden ystäväni palaute:

"Hyvä Heidi!!! Mulla taisi itse asiassa olla aika vähän mitään arviointia sun esiintymisestäsi siinä palautelomakkeessa. Olin nimittäin aika väsynyt jo siinä vaiheessa ja myös ehkä liian häikäistynyt Jukan tuhdista ja kuin tykinsuusta tulleesta infopläjäyksestä!

Sä olit juuri sopivasti oma itses ja on hyväkin sanoa se jos jännittää : ) niin kuin teit, koska silloin kuulija on aina vastaanottavaisempi. Olit luonteva ja valloittava! Siitä se lähtee. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että kaverini tuumas kotimatkalla, että on tainnut tyttö treenailla enemmänkin, oli niin hyvässä kunnossa..."

Nice :)

Ps. Taas uusi tutustumisenarvoinen blogi "Pieniä asioita". Hyviä postauksia mm. tämä ja tämä

4 kommenttia:

 1. Toki juttua astrologiasta, ei mene yhtään yli (tai jos menee niin ihan hyvä vaan). Kirjoita juuri siitä, mihin itse uskot!

  VastaaPoista
 2. Astrologiasta luen mielelläni lisää, että antaa tulla vaan.

  Tule ihmeessä Helsinkiin Jukan luennolle puhumaan, odotan innolla sunun luento-osuuttasi.

  T: toinen herkkä kala

  VastaaPoista
 3. Jep, toiveenne otetaan huomioon:) Pitänee varmaan tulla hkiin:)

  VastaaPoista
 4. Joo Heidi tulee seuraavallekin luennolle:) Ja näillä kahdella muulla luennolle puhutaan näistä muista, ehkä vielä tärkeämmistä asioista, mieli, sydän ja henki. 2010 vuonna on tulossa myös jo luento nro4. Se pidetään sitten kun on se 40 ihmistä jotka haluaa lähteä tälle tielle.. Nimi on kasvu vapauteen jossa käydään tietoista evoluutioo, psyyken tasoja sekä henkilökohtaisen ja kollektiivisen egon rakenteita. Ja jos joku pelästyi minun "tykistystä" niin se kuuluu tuohon aiheeseen. Luennon nimi on Energiaa... ja sillä on myös oma tarkoituksensa alitajuntaan... Uusi taso luennolla aiheet ovat ilo, innostus, kiitollisuus, rauha ja Rakkaus. Heidi vois tulla kaikille luennoille... Jukka

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...