Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

10.12.2009

The best year ever!

Tämä vuosi on itselleni ollut the best year ever ja mitäköhän ensi vuodesta tulee, uskaltaako edes ääneen ajatella? Tärkeintä on ollut sisäinen muutos, mutta myös työkuvioni ovat tällä hetkellä siinä tilassa, mitä en ikimaailmassa olisi uskonut vielä kesällä, jolloin väsäilin testikurssia tuttavilleni ja halusin innokkaasti jakaa tätä tietoa.

Olen siis todella yllättynyt kurssini -Simplify to Super-:n saamasta suosiosta, enkä voi muuta kuin kiittää teitä, jotka olette antaneet minulle mahdollisuuden viedä näitä tärkeitä asioita eteenpäin vielä syvällisemmin ja henkilökohtaisemmin. Lukekaa Soilen palaute (ensimmäinen maksanut asiakas) ja hänen kokemuksiaan juuri päättyneestä 10 viikon kurssista. En voi muuta kuin ihmetellä, miten näitä muutostarinoita tapahtuu kerta toisensa perään. Myös Kirsi päivittelee blogissaan edistymisestään ja uusista reseptikokeiluistaan ja hyvinhän sielläkin näyttää menevän:)

Tarkoitus oli siis lähinnä testata olisiko tämäntyyppisellä kurssilla kysyntää ja siksi materiaalini eivät ehkä teknisesti ole vielä kovin hienosti toteutettuja ja välillä sähköpostilaatikkoni onkin aikamoisessa kaaoksessa ja löydän vanhoja kurssilleilmoittautumisviestejä...No, ensi vuonna saan toivon mukaan tekniikan kuntoon ja varmasti entistä paremman kurssin, koska kiinnostusta näyttää IHAN selvästi olevan enemmänkin. Ja eiköhän se sisältö ole pääasia!

Kurssini on alkanut hieman joustavasti ja nyt olen päättänyt lyödä lukkoon sen, että kurssi alkaa max 2 kertaa kuussa ja tammikuun varmistunut päivä on 11.1. Näin pysyn toivon mukaan paremmin tilanteen tasalla. Ilmottaudu siis meilitse ja aloita uusi vuosi - ja uusi, pysyvästi laadukkaampi elämä.

Odotan jo innolla tulevaa vuotta ja tammikuussa alkavalle kurssille onkin suunnitteilla ensimmäinen livetapaaminen. Toki pyrin pitämään myös kaikille halukkaille "suklaa" tms. iltoja ja kyselyjä onkin tullut eri kaupungeista. Tämäkö työtä?

Yhteistyö jatkuu edelleen myös Ruohonjuuren kanssa ja Turun ja Helsingin Ruohonjuuriin on tullut kyselyä promokeikoista ja pyrin tammikuun aikana ehtiä myös näihin liikkeisiin. Myös Puhdistamon kanssa olemme sopineet yhteistyöstä, nimittäin kurssilainen saa halutessaan lahjakortin (100€) joko sinne tai Ruohonjuureen. Lahjakortin hinta menee kokonaisuudessaan kaupalle, enkä itse ota siitä mitään välistä. Tarkistin tämän takia kurssin hintaa, koska työmäärä olikin odotettua isompi (kun ihmiset ovat oikeasti motivoituneita).

Puhdistamostahan voi tilata laatutuotteita minne päin Suomea tahansa ja NYT TÄRKEÄ HUOMIO: Puhdistamon sivuille on muodostettu uusi yhteisö - Community, jossa on mm. foorumi, blogeja ja paljon tietoa puhtaammasta ruoasta, superfoodeista jne. Rekisteröidy foorumille ja luodaan hyvä yhteisö, mistä uudetkin asiasta innostuvat voivat löytää helposti tietoa ilman, että joutuu selailemaan blogiketjuja (toki myös blogin lukemista pitää jatkaa!)

Tampereelle olisi tarkoitus saada viimeistään ensi vuoden alusta enemmän järjestäynyttä ja myös vapaamuotoista toimintaa ja tämä koskee etenkin naisia (myös miehet huolitaan:)! Jos olet kiinnostunut yhteismeetingeistä, suklaantekoiltamista tai lähdelenkeistä niin laita minulle yksityisviestiä niin viedään asiaa eteenpäin! Muodostetaan ainakin sähköpostiketju, jossa voidaan helposti pitää yhteyttä toisiimme! Taidan tietää jo muutamia tyyppejä (mm. asiakkaitani) joita asia saattaisi kiinnostaa kovasti. Tehdään ensi vuodesta the best year ever, mutta samalla vietetään parasta päivää hetkessä!

6 kommenttia:

 1. Moikka! Haluaisitko kertoa, missä muodossa käytät vaniljaa esim. raakasuklaassa?

  VastaaPoista
 2. Jep, eli ihan jauheena, luomua on, saa mm. Ruohonjuuresta.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Tämä ei nyt liity postauksen aiheeseen mutta olen viime aikoina kiinnostunut raakaravinnosta ja olenkin aika ahkerasti lukenut blogiasi ja muidenkin (mm. Kirsin) blogeja. Joissakin postauksissa on vilahtanut paasto ja esim. Kirsi mainitsi, että sinä suosittelet aloittamaan raakaruokavalion paastolla. Voisitko kirjoittaa jutun siis paastosta tai antaa jotain vinkkejä. :)

  VastaaPoista
 4. Heip!

  No paasto voi olla hyväksi oikein toteutettuna. Siinä kannattaa tankata ravinnepitoista ja kevyempää ruokaa ennen paastoa, jotta oireet eivät olisi niin pahoja. Katsotaan ehdinkö tekemään paastopostausta, ainakin keväällä viimeistään. Katso ainakin toukokuun paastoaiheiset postaukset:) Itse olin sitruunamehupaastolla. Myös mehupaasto tai kevennetty smoothiedieetti voi olla vaihtoehto.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia forum vinkistä. :)

  VastaaPoista
 6. Et ole enää yhdessä Rikun kanssa, onko tämä vuosi siksi "best year ever"...?

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...