Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

9.12.2009

The best day ever

Mistäköhän taas aloittaisin? Kirjoitin hetki sitten "olemisen voimasta" ja edellen olen niin vahvasti, että tekisi mieli jatkuvasti hyppiä ja iloita! Tietoiseen läsnäoloon kuuluu mielenrauhan lisäksi jatkuva innostus ja motivaatio elämään. Tuntuu, että sisällä oleva energia on loputon ja teet jatkuvasti vain aidosti hyviä asioita.

Huomasin tämän keho-mieli-sielu - yhteyden selkeästi taas eilen, kun yritin tehdä yhtä (yhteis)työasiaa, mihin olin lupautunut muutama viikko sitten ja minkä kuvittelin olevan mukavaa. Entisessä elämässä se ehkä olisi ollutkin, mutta nyt vaadin ajankäytöltäni ja energiankohdistukseltani 100% innostusta ja läsnäoloa. Jos jokin TUNTUU vähänkin siltä, että "tää ei ehkä oo mun juttu" tai" tässä tilanteessa ei tarvi olla" niin sitten vaan GO - ja paremmat actionit kehiin! Päätin siis luopua tästä projektista ja sen "tunnustaminen" toi varmasti paremman lopputuloksen kaikille, kuin se, että olisin tehnyt sitä vähänkään väkisin.

Jatketaan siis hetkessä elämisestä ja aiheesta kiinnostuneille suosittelen enemmän kuin lämpimästi Eckhart Tollen "Uusi maa", jonka sain juuri päätökseen ja tietty "Läsnäolon Voima", vaikka sitä en ole edes itse lukenut! Luulen, että olen aika pitkälle sisäistänyt sen sanoman, mutta varmasti tulen lukemaan sen myöhemmin. Nämä ovat niitä teoksia, mitkä voivat oikeasti muuttaa ajattelutapaasi=elämääsi. Voit siirtyä tasolta 1 tasolle 2 tai tasolta 3 tasolle 4 jne, kun ymmärrät, mistä on kyse.

Sitä olen miettinyt viime päivinä, että kun olen päässyt tähän sanoinkuvaamattoman ja rauhoittavan ihanaan hetkessäelämisen tilaan, niin voiko tästä näinkin pysyvästä tilasta vielä pompata taaksepäin? Käsittääkseni ja teorioiden mukaan ei ja sekö vasta saa tulevaisuuden näyttämään pelkältä valolta, koska sinä itsehän luot jatkuvasti tulevaisuuttasi, ja jos tämä hetki on hyvä, niin on seuraavakin ja sitä seuraava ja koko elämä!

Monet ovat varmaan törmänneet raw food - hehkutukseen "the best day ever". Itsekin olin hieman skeptinen lausahduksen suhteen vielä viime keväänä. Onhan se suomalaiseen makuun aika yltiöpositiivista jenkkihehkutusta. Nyt olen sisäistänyt sen täysin: Kun pidät tätä päivää ja hetkeä parhaimpanasi ikinä, mielesi saa sinut uskomaan, että sinulla on kaikki se JUURI TÄSSÄ JA NYT etkä tarvitse MITÄÄN ollaksesi yhtään onnellisempi. Kun toistat ja mietit tätä lausetta useamman kerran päivässä, huijaat mielesi uskomaan sen - hitaasti mutta varmasti ja olet askeleen lähempänä hetkessä elämistä. Voin sanoa, että se on tavoiteltavan arvoista!

Maanantaina on ensimmäinen julkinen puheenvuoroni täyteen buukatulla (!) Energiaa Elämään -luennolla ja voin kyllä myöntää, että se pyörii ajatuksissani välillä ristiriitaisestikin. Mieli tulee välillä kertomaan ja luomaan malleja epäonnistumisesta, jäätymisestä sekä aiheuttaa jännityksen väreitä, vaikka itse tilanne ei ole vielä lähelläkään. Kuitenkin se, mitä sydän tai sisin tai aito minä sanoo on se, että se menee jokatapauksessa hyvin oli mieli siitä mitä mieltä tahansa. Pystyn siis erottelemaan ajatukset eli vanhat ajatusmallit siitä, mikä on oikeasti tärkeää ja jos maailmankaikkeus on antanut minulle näinkin hyvän mahdollisuuden ja välineet viedä tätä viestiä eteenpäin, koen velvollisuudeksi täyttää sitä tehtävää.

En tiedä, tulenko sanomaan sitä luennolla, mutta näen, koen ja tunnen sen valtavan potentiaalin meissä ihmisissä ja jos minä pystyn pienellä blogillani vaikuttamaan tuhansiin ihmisiin, niin mitä, jos meistä jokainen laittaisi hyvän kiertämään. Kaikkein eniten pystyt vaikuttamaan maailmaan sekä omaan onnellisuuteesi ja hyvinvointiisi siten, että muutut itse.

Kun alat tiedostamaan asioita syvemmin (on vaikea selittää, mutta tulee tapahtumaan viimeistään seuraavien vuosien aikana) siirryt eri leveleiltä toiselle ja pikku hiljaa sinulla on enää positiivisia ajatuksia. Luomme kokonaan uuden elämän - ja maailman. Näin evoluutio menee eteenpäin. Meillä onkin toivoa - ja paljon. Tämä muutos tapahtuu positiivisuuden ja ymmärryksen kautta, ei sen, että tuomitset muita tai että kiinnität huomiota epäolennaisiin tai kielteisiin asioihin.

Tulipa taas deeppiä tekstiä. Tarkoitukseni oli siis jälleen kerran kirjoittaa jostain ihan muusta, eli joulun tunnelmasta. Olen nyt perjantaina vielä yhden päivän Tampereen Ruohonjuuressa (kuva sieltä), jossa aion kuvailla ja poimia parhaita joululahjavinkkejä. Minua pyydettiin myös Turun ja Helsingin Ruohonjuuriin, mutta ehdin sinne vasta tammikuun puolella. Ihanaa matkustella!


Olen joulun lähestyessä tykännyt tehdä pienenpieniä joulusisustuksia asuntooni. Aamulehden arvontajoulukalenteri (joka tuli, vaikka en tilannut edes lehteä) meni ensi kertaa paperiroskiin ja kaivoin esiin tämän vanhanaikaisen kalenterin joka vaan on kaikkein kaunein ja tietysti myös ekologinen. Olen perinteisesti laittanut muutamia joulupalloja roikkumaan verhoista, ne tuo myös kivasti väriä, jos ja kun sitä ei ikinä mielestäni ole liikaa:)Yksi joululahja- tai meikkivinkki vielä loppuun. Tapasin viime viikolla Ruohonjuuressa Valannin myynninedistäjän, joka kokosi uutta meikkisarjaa myyntiin. Se, mikä tässä sarjassa on merkittävää on se, että se on AINOA KOTIMAINEN luonnonkosmetiikkameikkisarja.

Tosin koko valmistusprosessi ei tapahdu Suomessa resurssien puutteiden vuoksi, mutta raaka-aineet ovat enimmäkseen kotimaisia ja luomuja!

Lue tästä lisää Natucista ja tuotteita voi ostaa kyseisestä nettikaupasta tai Ruohonjuurista. Sain meikit maksutta kun kerroin, että pidän suosittua blogia:) Olin nimittäin aikeissa ensin ostaa niitä, mutta aikamoiseen tilanteeseen olen näköjään päätynyt. Ei paha! Kerron lisää enemmän Natucista, kun olen päässyt testaamaan tuotteita.

Sillä välin muistakaa viettää the best day ever!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä luennon pitämiseen! :) Jään innolla odottelemaan raporttia noista meikeistä, itselläni on nyt käynnissä meikkipussin inventaario, eli olen päättänyt tästä lähin ostaa vain mineraalimeikkejä/luonnonkosmetiikkaa kun nykyiset purnukat loppuvat. Lily Lolon puuteria on tullut kokeiltua ja sen olen ainakin hyväksi havainnut, mutta mielläänhän sitä ennemmin kotimaisia yrityksiä tukisi.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Laajin kotimainen meikkisarja Valanilla varmasti on, mutta esim Frantsilan kaste luonnonkosmetiikkasarjassa on esim. värivoide, puhdistusemulsio, kasvovesi, selluliittivoide ym...

  http://webshop.frantsilankehakukka.fi/category/33/kaste-luonnonkosmetiikka--sarja

  ja se on kotimainen myös :) Hienoo muuten tossa valanin sarjassa on toi ripsari, joka usein puuttuu luonnonkosmetiikka sarjoista kokonaan, joten kiitos vinkista! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon tsemppiä siihen luentoon,menee varmaan tosi hienosti:-)

  VastaaPoista
 4. Se on tosiaan the best fiilis ever, kun jatkuvasti huomaa viettävänsä the best day everiä :) Kaikki menee putkeen ja sitä rataa :)

  Tsemppiä luennolle... vaikka parhaastihan se menee joka tapauksessa ;)

  VastaaPoista
 5. todella positiivista ja ihanaa tekstiä susta pursuaa, kiitos siitä ja kiitos tollesta se on mahtava opettaja meille kaikille! ja todella, suuria muutosksia on tapahtumassa, sen tuntee jokaisessa solussa, myös jokaisen ihmisen läsnäolo ja hetkessä lepääminen helpottuu.kiitos!!!

  VastaaPoista
 6. Ihana, että puhut läsnäolon voimasta ja tietoisuudesta. Tollen Uusi Maa on ollut paras lukemani kirja ikinä ja jokainen kerta minkä luen sitä uudelleen se nostaa esiin jotain uutta ja vie minua uudelle tasolle. Tähän lisättynä vielä superfoodit ja phdas luonnollinen ruoka kyllä elämä on ihanaa.

  Sun kirjoituksen ovat asiallisia, innostavia ja
  kertakaikkiaan hyviä:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille rohkaisusta! Sitä tarvitaan aina:)

  VastaaPoista
 8. Huomasin että sinäkin olet tutustunut Tollen sanomaan, aivan loistavaa! :) On erittäin mielenkiintoista miten koko ajan enemmän ihmisiä innostuu siitä mikä on oikeasti tärkeätä. Teet loistavaa työtä blogisi kanssa, jatka samaa rataa! :)

  Ehkä vielä törmäämme jossain joskus, aina on mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia positiivisten ja avoimien ihmisten kanssa!

  Oliko sinulla jos luento? Jos kyllä, kuinka se meni?

  Let's have a best day ever ;)

  -Antti

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...