Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

26.11.2009

Ruohonjuureen!

Olen tavattavissa huomenna, ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona Tampereella ekokauppa Ruohonjuuressa klo 12-18.

Tarjolla on maistiaisia, ainakin "hieman" hehkutettua vihersmoothieta ja mahdollisesti muutakin jos irtoaa.

Paikan päällä voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintona on hoitotuotteitani sekä superfood - palkintoja (todennäköisesti).

Kerron samalla enemmän ravintoaiheisesta elämäntapakurssistani, joka on jo saanut mukavasti tilaajia :)

Ostin viime viikolla samaisesta kaupasta tätä palashampoota, joka on tuntunut myös minusta tosi kivalta. Lukaiseppa Daily Ekon tarkempi postaus kyseisestä ekotuotteesta. Voipi olla, että pulloshampoot jäävät tämän muota (itsestään) pois...

Toivottavasti nähdään Ruohonjuuressa!

6 kommenttia:

 1. Palashampoo on kiva siitäkin kun siitä ei tuu paljon roskaa :)

  VastaaPoista
 2. Haluaisin kysyä tätä sinulta, kun ilmeisesti olet pääosin raakaravinnolla: mitä teet, kun sinut kutsutaan kylään? Syötkö mitä tarjotaan, tuotko omat eväät vai mitä?

  Sosiaalinen elämäni kärsii raakaravinnon syömisestä ja ihmisten on joskus vaikea ymmärtää, etten ole klassinen vegaanikaan kun en syö vaikkapa prosessoitua soijaa ja toisaalta saatan joskus syödä palan juustoa. Miten varaudut vastaaviin tilanteisiin?

  VastaaPoista
 3. http://www.paulnison.com/enewsletter.htm?a=105

  mielenkiintonen juttu. mielipiteitä tästä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Helppoa! Vien omat sapuskat mukanani, jos nyt syömisen tarvitsee kyläilyssä pääasia olla ollenkaan. Kaikki on niin asenteesta kiinni, ja kun olet positiivinen etkä tuomitseva muita kohtaan, niin ongemia ei tule, päinvastoin - kiinnostusta.

  Tämä ei aluksi ollut helppoa:) Muistan kanssa ihmetelleeni samaa. En muuten ole edes täysin ehdoton, vaan voin syödä pieniä määriä jotain tarjolla olevaakin. Valkosokeri-jauho-maitojuttuja en kyllä mielelläni sisääni laita.

  Ruokapöytien muuttaminen "tuunaaminen" sukulaisissa onkin projektini, joka tulee tapahtumaan itsestään ilman yrittämättä:)

  Kaakaojutun olen myös lukenut aiemmin. Tässä on kyse yhdestä näkemyksestä monien muiden kanssa. Erittäin olennaista olisi sen kaakaon laatu ja toki myös määrä. Kaakaossa (raaka) on todella paljon hyviä aineita, mutta kuoressa toki myös mm. toksiineja. Kohtuus tässäkin siis.

  Lisää: http://www.superfoodit.com/kaakao.html
  Keskustelua: http://www.luomuttajat.fi/phpbb/viewtopic.php?f=6&t=46

  VastaaPoista
 5. Taidanpa itsekkin kokeilla tota palashampoota seuraavaksi, tällä hetkellä käytän Urtekramin laventelia. Vaikuttaa hyvältä mutta silti jotenkin meh ja saman sarjan hoitoaine haisee ihan maalilta.. :D Haluisin kokeilla myös hunajalla mutta siitä pitää lukea vielä tietoa. Noh kokeilemalla selviää. =)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...