Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

19.11.2009

Muutos muutos muutos muutos muutos

Jos et ole ihan täysin zombie, niin olet ehkä aistinut, että elämme suuria muutoksen ja murroksen aikoja sekä ravintorintamalla -että koko elämän mittakaavassa. Oletteko huomanneet, että elämäntapamuutosblogeja syntyy juuri nyt kuin sieniä sateella, mikä on hienoa! Meillä on niin paljon toivoa tästä elämästä, että sitä pitää jakaa ja levittää ja maailmassa ei ole ikinä liikaa positiivista energiaa!

Olen saanut kunnian tutustua ja ystävystyä ihan uusiin ihmisiin viime aikoina, vaikka olen jo pidempään uskonut, että "ei tässä iässä enää ystävystytä". That´s the ego´s talk. Olen kiitollinen, että asiat voivat olla jotain muuta, mitä uskomusjärjestelmäni on prosessoinut.

Tässä yksi lähes uunituore muutosblogi "Matkalla", jonka pitäjään olen tutustunut hieman enemmänkin ja todennäköisesti ja toivottavasti tutustuminen vain jatkuu:) Lukaiskaa erityisesti tämä ja tämä postaus, jossa kerrotaan hieman hoidoistani, mutta toki kaikki muutkin hienot ajatukset ja klik - lukijalistalle. Aloitan vakiasiakkaani kanssa myös "täydentävän" "detox"hoitomuodon eli kahvakuulatreenivalmennuksen! Ihan mahtavan monipuolinen työnkuva minulla:) Kuka olisi uskonut...

On myös jo pidempään pitänyt laittaa linkkejä erilaisiin raw food - muodonmuutoksiin. Näitä tarinoita löytyy helpoiten googlella, mutta tässä muutama:

Raw food before and after

Tyra Banksissa raw food - muutoksia

Jos jaksatte, niin laittakaa lisää linkkejä jutun perään:)

8 kommenttia:

 1. No tää on melkein pakko lisätä tähän :)

  http://www.youtube.com/watch?v=cd1Z4snq2Jo

  VastaaPoista
 2. Hih, mahtava tuo video! On kyllä ihana lukea blogiasi (ja muita samanhenkisiä), sillä saan paljon tukea omiin ajatuksiini postauksistasi. Paljon on löytynyt myös monia itselleni uusia ja tärkeitä asioita, jotka inspiroivat tutustumaan ja löytämään niitä itsekin. Siitä tulee onnellinen olo.

  VastaaPoista
 3. Unohdan aina kommentia kirjoittaessani laittaa tuon sanavahvistuksen, joten edellinen kommentti ei mennyt perille... :D

  Eli mitäköhän kirjoitin... ai niin, sitä että Heidiä ja tämän blogin lukijoitakin saattaa myös kiinnostaa tekemäni raakaruokaharrastajan Mary Annen haastis: http://hunajameri.blogspot.com/2009/11/haastateltavana-mary-anne.html

  VastaaPoista
 4. Tällaista positiivisen muutoksen kuplintaa on hieno seurata. Pisara kerrallaan muutoksesta voi muodostua oikea meri. Yhdyn täysin näihin sanoihisi: "Meillä on niin paljon toivoa tästä elämästä, että sitä pitää jakaa ja levittää ja maailmassa ei ole ikinä liikaa positiivista energiaa!" Ja ehkä hienointa on, että on mahdollista olla aidosti tuota mieltä laman aikana, vuoden pimeimpinä kuukausina ja pandemian edessä. Pidetään porukalla kiinni tästä positiivisuudesta!

  VastaaPoista
 5. Pitää mainita kirjavinkkinä James Redfieldin "yhdeksän oivalluksen tie" mikäli joku olisi kiinnostunut. Minulle se oli aikoinaan "kova juttu" ja liittyy tiiviisti aiheisiin "muutos" ja "mayat" :)

  Tykkäsin sen kirjan konkreettisesta otteesta, kuinka voit lisätä postiivista energiaa ja asioiden tiedostamista ympärilläsi. Se ajatus vaan sitten hiipui minulta ajan kanssa...

  VastaaPoista
 6. Näyttäisi olevan, itsellekin on taas alkanut tulla kaipuu jonnekin. Luin tuon yllämainitun Yhdeksän oivalluksen tien kai noin 10 vuotta sitten, mutta minullakin se sitten hiipui. Nyt löysin tanskalaisen lama Ole Nydahlin kertomuksen siitä, miten hän löysi buddhalaisuuden (Entering the Diamond Path), ja sekin on mielettömän inspiroivaa luettavaa.

  VastaaPoista
 7. Ei voi kuin todeta, että raw food toimii! Alkaa itseäkin kiinnostaa enemmän ja enemmän. Vuosien varrella eri juttuja kokeilleena, olen itse ajatellut olevani epävarma ajelehtija, kun en jaksa kauaa olla kiinnostunut samasta asiasta. Olen esimerkiksi astangajoogannut monta vuotta (enemmän tai vähemmän säännöllisesti), mutta nyt se ei oikein kiinnostakaan (osasyy varmaan kipeytyvä olkapää). Sain asiaan uuden näkökulman, kun sanoit Heidi viimeksi tavatessamme, että sehän on uudistumista! Sitähän sen täytyy olla eikä mitään muuta. Miksi pitäisikään väkisin pysyä jonkin asian parissa, jos jokin muu kiinnostaa enemmän? Parasta on toimia intuition mukaan.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...