Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.11.2009

Muutamia loistojuttuja! Lue!

1. Olen aloittanut yhteistyön loistavan ekokauppa Ruohonjuuren kanssa! Ruohojuuressa shoppailu on juuri nyt ja tulevaisuudessa trendikkäintä ikinä! Lukaiseppa esittelyni heidän nettisivuiltaan. Ilouutisia siis sinulle, joka olet harkinnut ravintokurssiani, mutta et ole vielä uskaltanut ilmoittautua.

Nyt ei siis enää tarvitse harkita, vaan toimia, koska -Simplify to Super-, josta olen saanut jo todella hyvää ja kannustavaa palautetta, on nyt uudessa paketissa. Hintaan (250€) kuuluu nyt kaiken muun lisäksi myös kehotyyppianalyysi sekä 100€:N LAHJAKORTTI RUOHONJUUREEN!!! Pääset siis loistavaan alkuun uudessa elämässä:)


LUE LISÄÄ KURSSISTA (myös esite ladattavissa sivustolta) JA Ilmoittaudu: heidi@navadina.net

Jos et pysty hyödyntämään lahjakorttia niin kysy vaihtoehdosta minulta!

Ensi viikosta lähtien asiakkaani (sekä hoito- että kurssi) saavat myös pienen alekupongin kyseiseen liikkeeseen.

Koska uskon asiaani täysillä, voin myös luvata kurssilaisille tyytyväisyystakuun. Saat rahasi takaisin (paitsi lahjakorttisummaa), jos et kurssin päätyttyä ole tyytyväinen pakettiin. Reilua?


Alan myös tekemään promokeikkoja Tampereen Ruohonjuuressa. Ensimmäinen päiväni on ensi viikon perjantai, josta muistutan vielä myöhemmin. LInkitä kurssiesitettä myös tuttavillesi! Tiedät varmasti tyyppejä, jotka kaipaisivat uudistusta:)

Voisin lopettaa mainospuheeni ja juttuni tähän ja jättää ajatuksiinne kytemään ainoasti minut ja palveluideni kanssa, mutta koska innostukseni asiaan on niin suuri, haluan jakaa teille mahtaville lukijoilleni myös pari muuta ei-kaupallista juttua:

2. Ensinnäkin Tietoiseen elämäntapaan- ja liiketoimintaan keskittyvä suomalainen
loistava sivusto, jonka ajatusmalleja jo käytän - ja tulen käyttämään ja kertomaan vielä paljon lisää.

"Nykyisessä materialistisessa ja mekanistisessa maailmankuvassamme elävät ihmiset torjuvat monesti kaiken sellaisen, jossa puhutaan tietoisuudesta tai henkisyydestä. Tämä varmaankin johtuu siitä, että tietoisuus ja henkisyys sekoitetaan hengellisyyteen ja uskonnollisuuteen, jotka ovat olleet modernia aikaa edeltävänä aikakautena meille erittäin tärkeitä ja elämää ylläpitäviä voimia, mutta joista nykyisessä maallistuneessa ja materiaalistuneessa modernissa ja moniarvoisessa jälkimodernissa maailmankuvassamme ja elämisemme tavassamme haluamme päästä irti.

Uudessa evoluutiopohjaisessa tietoisuudessa ja henkisyydessä on kuitenkin kysymys modernin ja jälkimodernin ajan jälkeen tulevasta uudesta maailmankuvasta ja todellisuuskäsityksestä, jotka pohjaavat uuteen tieteeseen ja kosmologiaan ja näkemykseen elämästä jatkuvasti uudistuvana ja itseään luovana voimana, josta olemme tietoisia ja jota tietoisuutta pyrimme edelleen kehittämään. Kysymys on tietoisuuden evoluutiosta ja sen sisäistämisestä ja oivaltamisesta uudeksi maailmankuvaksi ja elämäntapamme perustaksi..." lue lisää

Tsekkaa video:


(pahoittelen eri väristä fonttia, en osannut kopioida oikein)
3. Jos tietoisuus-asiat tuntuvat vielä vierailta, tämä testi on varmasti kaikkia kiinnostava, Kyseessä on enneagrammi -persoonallisuustesti, joka joillekkin saattaa olla jo ennestään tuttu.

"Enneagrammi-systeemissä me ihmiset jakaannumme yhdeksään mielenkiintoiseen ja arvokkaaseen tyyppiin. Olemme hyvinkin erilaisia ja silti kaikki yhtä hyviä omalla ainutkertaisella tavallamme. Kohtaamme maailman, muut ihmiset ja tietenkin itsemme yhdeksällä hämmästyttävän erilaisella tavalla. Luulemme, että kaikki muutkin tekevät asioita samoista syistä kuin me, mutta näin ei ole. Teemme asioita tietyllä tavalla, useimmiten alitajuisesti, tiedostamatta syytä käytökseemme." Lue lisää

Paljastan tietenkin oman tyyppini eli tämän (4):

yksilöllinen * syvällinen * tunnerikas * intuitiivinen * ainutlaatuinen * ilmaisuvoimainen * vahva * herkkä * itseään ilmaiseva * syvällinen * aito * intensiivinen * oivaltava * pohdiskeleva * romantikko * intohimoinen * esteetikko * taiteellinen * omintakeinen * dramaattinen * vetäytyvä * tunteellinen *

Parhaimmillaan: luova, syvällinen ja ilmaisuvoimainen

Huonoimmillaan: loukkaantuva, oikutteleva, ylitunteellinen

4-tyyppiä motivoi aitous ja yksilöllisyys

"Minusta tuntuu hyvältä se, että saan toteuttaa itseäni yksilöllisellä ja luovalla tavalla. Aistin herkästi erilaiset tunnelmat ja muiden ihmisten mielialat. Haluan erottua joukosta omana aitona itsenäni."

Tuttuni voivat varmaan allekirjoittaa asian:) Mikä sinun tyyppisi on?

ps. Täällä on vietetty taas parasta päivää ikinä! Oikeastaan takana on ehkä elämäni parhaat viimeiset 3 päivää ja mitäköhän on tulossa?

15 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon alkaneesta yhteistyöstä Ruohonjuuren kanssa!
  Tykkään tosi paljon testeistä, joten tein heti innolla tämänkin ja olin muuten kans tuo 4-tyyppi ;).

  VastaaPoista
 2. Tein tuon testin ja sain myös nelosen. Ensimmäiset ajatukset oli "äh, sama kun muilla!" ja sitten luinkin tekstistä: "Neloset ovat samanlaisuudessaan hyvin erilaisia ja pelkkä tyypin kuvaileminen yhdenmukaisesti sotii Nelosen yksilöllisyyden kaipuuta vastaan." :D Eli taisi osua ihan oikeaan.

  Onnea ja kaikkea hyvää sun bisnekselle, hienoa että se kukoistaa tuolla lailla :) Tuota tietoista elämäntapaa pitääkin lueskella vähän enemmän, lyhyellä vilkaisulla ei oikein saanut vielä mitään irti.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, yhteistyö Ruohonjuuren kanssa on kyllä huippua! Enneagrammista vielä: Katsokaa mitkä numerot/tyypit ovat viereisiänn eli siipiänne: http://www.namaste.fi/enneagrammi/siivet+-+avartava+lisaulottuvuus/ niissä saattaa olla myös ominaisuuksianne. Itse olen sekoitus 4 ja 3, 4:en hieman hallitsessa. Omasta numerostasi menevät sakarat (itselläni 1 ja 2) näyttävät kehityssuunnan. Esim. näiden tyyppien seura voi kehittää itseäsi:)

  VastaaPoista
 4. Testi tehty ja täällä myös yksi nelonen! Mutta toiseksi numeroksi tuli 2. Tunnistan kyllä itseni kummastakin.

  Onnea uusille yhteistyömuodoille! Ja kiitos tuosta tietoisen elämäntavan ja liiketoiminnan linkistä, pitää ehdottomasti tutustua tarkemmin.

  Osaatko sanoa tai joku muu, millä tuon profiilikuvan saisi poistettua? Olen yrittänyt google-tilin profiilista, mutta aina se siellä vain köllöttää.

  VastaaPoista
 5. Onnea ja hienoa että aloitat yhteistyön Ruohonjuuren kanssa!!

  Tuo testi oli kyllä hauska, tulokseksi tuli seiska ja kuutos-tyyppiä vois myös vähän lukea.. Energiaa ja ideoita täällä kyllä piisaakin.

  Tiiätkö muuten jotain hyvää ja herkullista (addikti-sokerista vapaata) pipariohjetta? (:

  VastaaPoista
 6. Onnea yhteistyölle Ruohonjuuren kanssa!

  Sano niille, että laskevat kissanruokien hintoja ;)

  VastaaPoista
 7. Ei sulta saa kumppani- tai perhealennusta tuosta kurssista? :) Hitsi kun on ollut mielessä tuo kurssi siitä lähtien, kun siitä postasit, mutta tuntuu vaan aika kovalta tuo hinta, vaikka siitä paljon eväitä saisikin! Mut tuon lahjakortin kanssahan voisi ajatella, että kurssin hinta on 150.. Osaatko sanoa, miten kauan kurssin tehtäviin tms. menee aikaa? Teetkö jotkin ruokavalio-ohjeistukset tms.? Minkätyyppistä kurssin materiaali on? Onko se kuitenkin sovellettavissa muullekin perheelle, vaikka heidän kehotyyppi on eri?

  VastaaPoista
 8. käykö tuon kurssin kanssa tuleva 100 euron lahjakortti myös Helsingin Ruohonjuuressa?

  VastaaPoista
 9. Mää olin 6 :)

  Oisin toivonut että testissä olis ollut niitä negatiiviakin puolia. Ainahan sitä myöntää, että "noo, kait mää nyt sitte tosiaan oon vähän auttavainen, empaattinen ja ehkä mää nyt sitte olen se järkeväkin"

  Ois tullut vaan, että "olet pikkumainen, nalkuttava ja näsäviisas"

  Tai no, eihän ne tietenkään minun kuvaukseen sovikaan :)


  Oikein paljon onnea Ruohonjuuridiilistä! <3

  VastaaPoista
 10. Neloset rocks! Taidetaan ymmärtää toisiamme näissä syvällisemmissäkin jutuissa:)

  Maria-Annukka: Kiitoksia. En ole vielä ehtinyt tutustumaan jouluherkkuihin. Tulossa on kyllä. Olen jättänyt herkkujen tekemisen tarkoituksena nyt vähemmälle. Tosin vain pähkinä-manteli-siemen - pohjaisten, jotka söisin itse kerralla:) Tällä hetkellä menee kyllä päivittäin "kookoskarkit" mistä juuri kirjoitinkin.

  Jenni: Yes:)

  kte: No semmoisen alen voin tehdä, että analyysit tehdään koko perheelle samaan hintaan, samalla testillä se kätevästi sujuu:) On sovellettavissa koko perheelle ja paljon olen saanut positiivista palautetta. Tehtävät on helppoja ja tehokkaita. Jokainen poimii itsellensä parhaat ja toimivat jutut. Materiaalia on aika paljon, mutta ei kuulemma liikaa.

  Eli lyhyesti: Kurssi keskittyy kokonaisvaltaiseen elämänlaadun parantamiseen ja ravinnon puhdistamiseen. Materiaaliin kuuluu pieniä ja tehokkaita tehtäviä (yleensä vain 1 per jakso), ne eivät ole mitään aikaa vieviä - enemmänkin "psyykkisiä pohdintoja", osioita missä kerrotaan miksi, miten ja mitkä asiat pitäisi huomioida, mitkä lisätään, minkä laatua parannetaaan, reseptejä, pohdintaa, kauppalistoja jne. Oman kehotyypin yksilöivempiä ohjeita voi sitten soveltaa resepteissä.

  Karoliina: Käy kyllä, kaikkiin Ruohonjuuriin

  Miguel Täystuho: Heh, kiitos

  VastaaPoista
 11. Hienoja uutisia! Tosi paljon onnea, Heidi!! Tuo yhteistyö poikiin varmasti paljon hyvää, meille kaikille! Lycka till!

  VastaaPoista
 12. Hauska persoonallisuustesti, kiitos hyvistä linkkivinkeistä. Minä sain tyypeiksi 1 ja 8 eli "Tarkka laadunvalvoja" ja "Vahva vaikuttaja". Tunnistan itsessäni kumpaakin. Parasta testissä oli sen positiivisuus!

  VastaaPoista
 13. Mä olen seiska, ja taitaa tuo siipi eli realisti olla myös aika vahva. Kyyniseksikin on haukuttu, vaikken sitä omasta mielestäni olekaan.

  VastaaPoista
 14. Hehe, taitaa suuri osa tätä blogia lukevista olla nelosia, koska tässä myös yksi :)

  Ollaan niin erillaisia, että ollaankin samiksia.
  Nykyään näyttää siltä, että jos haluaa olla erillainen kannattaa olla mahdollisimman "tavallinen" kun kaikki on niin individualisteja ja yksilöitä ja edustavat tiesmitä uutta ug/vaihtoehtokuttuuria, varsinkin suomen suuremmissa kaupungeissa ;)

  VastaaPoista
 15. Täällä myös nelonen ilmoittautuu :) toinen oli mikä tuli itselleni oli 7

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...