Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

29.11.2009

Mainostan ja tunnustan

En aio olla Ollia huonompi ja lupaan tässä postauksessa paljastaa salaiset mainoskytkyni mm.Puhdistamoon, mutta lukaise ensin muutama mainittavan ja mainostuksen arvoinen juttu:

1. Olli Super-Posti ja hänen LOISTAVA iHerb-postaus Viidakkomies-blogissa. Tästä postauksesta saat vinkin mm. laadukkaimpiin D- ja B12 -vitamiineihin. Ola on muutenkin nyt niin tulessa monen muun lisäksi, että mahtaa olla aikataulut aika tiukoilla. Ola on kingi ja lisännyt varmasti myös omaa lukijamäärääni ja ainakin yritykseni sivukäyntejä viime päivinä:) Thx!!!!!

Kerroin aiemmin, että olen lisännyt kalaöljyn ruokavaliooni ja tosiaan tuossa Ollin mainitsemassa purkissa tarvittavat omegat tulevat kätevästi D:n kanssa. Tilatkaa Ollin alekoodilla: POS721 ja näin hyödymme kaikki!

2. Seinäjoen suunnalla asuvat, huomioikaa Ekokauppa Minatur! Eräs ravintokurssilaiseni (todennäköisesti myös uusi ystäväni) elää myös valtavia positiivisten muutosten aikoja. Hän kirjoitti minulle kurssin alussa näin. Nyt hän vaihtoi ihan spontaanisti yhtäkkiä alaa ja siirtyi lähihoitajasta luomukauppaan. Onni ja "sattumat" alkoivat kohtaamaan häntä, kun hän alkoi kuuntelemaan itseään.


Minaturissa on kattavasti kuiva-tuore- ja lihatuotteita (käsittääkseni luomuna). Loistavaa, että näitä kauppoja on myös pienemmillä paikkakunnilla!

Kerroin aiemmin myös toisesta testikurssilaisestani ja hänen uusista elämänvalinnoistaa. Hänen loppuarviointinsa voi lukea tästä.

3. Puhdistamossa on nyt varastossa loistotuotteita, mutta en itse raaski ihan vielä tilata niitä. Hankintalistallani on pari muuta juttua nyt edellä, kuten piikkimatto ja kahvakuula, vaikka toki laaturuoasta en edelleenkään tingi.

Jos kuitenkin haluaisit aivan käsittämättömän hyviä laatu- ja makuelämyksiä, suosittelen ainakin näitä muutamaa superlaadukasta tuotteita mitä olen saanut maistella:

Fiesta Mole. Hinta voi kokoon nähden tuntua kovalta, mutta tavara on täysin hintansa arvosta kun sitä maistaa. Söin Fiesta Molea avokadodipin seassa ja siitä ei paljon dippi parane. Jos tykkäät tacomausteista, niin tämä on jotain 100* parempaa.

Proteiinijauhe Sun Warrior
. Hyvä vaihtoehto Nutribodylle. Sun Varrior on tehty idätetystä riisistä:

"Tuotetta on 1000g purkki, hintaan 49,00€. Yhdelle 30 grammaiselle palautusjuomalle tämä tekee hintaa 1,73 €. Not Bad, ottaen huomioon mistä laadusta nyt taas puhutaan! Kun tähän palautusjuomaan sotkee vähän gojimarjaa ja macaa, niin oksat pois." - Kauppias

Kelp-hiutaleet. Loistava ravintoarvo ja yleensäkin lisä esim. salaatteihin. Kelpiin on rikastunut 60 hiven- ja kivennäisainetta, 2o aminohappoa ja 13 vitamiinia. Se sisältää myös tärkeää jodia, joka edistää aineenvaihduntaa.

Puhdistamossa on tietysti kaikkea muutakin gojimarjoista ja kookosöljyistä raakasuklaa-aineksiin.

Okei. Eli oikeassa palkissa oleva Puhdistamon mainos ja alekoodini käyttäminen menee Vitamix "kassaan" eli saan tietyn prosentin (en edes muista) koodilla tehdyistä tilauksista. Sitten kun kassassa on tarpeeksi rahaa=tilauksia, saan Vitamixin itselleni ja aion kertoa siitä täällä perusteellisesti. Sain käyttööni siksi ajaksi käytetyn ja ylimääräisen Kitchen Aidin, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Vitamixilla ei siis ole mikään kiire. Tärkeää olisi suosia Puhdistamoa yleisesti, koska suuremmilla tilausmäärillä saadaan hintoja todennäköisesti tiputettua.

Olisin tämän voinut varmaan aikaisemminkin "tunnustaa", mutta parempi myöhään. Hyvä että avoimuutta vaaditaan, mutta asian voi esittää myös asiallisemmin. Olen edelleen myös todella avoin kaikille yhteistyömahdollisuuksille ja voin ja haluan edelleen mainostaa blogissa tuotteita joihin uskon ja joita olen itse kokeillut, hyödyin niistä sitten itse tai en. Lähiaikoina on tiedossa ainakin yksi erittäin mielenkiintoinen tuote, joka varmasti kiinnostaa lukijoita:)

Olen saanut maininnan myös kuluttaja-asiantuntija Mari Koistisen blogissa. Kiitän tästä!

Mainostukset riittävät nyt tältä erää, mutta lisää kommentteihin ihmeessä myös oman alueesi loistomyymälää tai tuote, joka ansaitsee lisähuomiota, vaikka olisikin jo "ennestään tuttu".

13 kommenttia:

 1. Oululaiset: keskustan lifen luomuvalikoimassa avokadoja männä viikolla 2€/kg... sori, ostin loput ;D .

  tuotesuosikkeja:

  - Cocovin kookoskermajauhe on lyömätön mustikan kaveri. Granaattiomena ja ananas pelittää myös sekaan.

  - Yogi-tee Rooibos: kivan pehmeä maku

  - Sunfoodin Maca ja Bee pollen on huippuyhdistelmä vaniljan ja kookosöljyn kanssa (kuten jo täällä mainostettu...).

  -Puhdistamon suolat ylipäänsä: perus-celtic ja himalayan musta vuorisuola (etenkin avokadon mausteena).

  - edullisia luomusiemeniä (ja pähkinöitä, raakuudesta nyt ei voi olla super-varma) saa muuten samsaran verkkokaupasta (pohjoisesta kun evästä saa muutenkin hakea vähän sieltä ja täältä). ekolokin myy, mutta postikulut nousee painon mukan :(

  VastaaPoista
 2. Hehkutan Jyväskyläläista Katriinan Kauppaa (http://www.katriinankauppa.fi) - TÄSTÄ EI PUTIIKKI PARANE!!! Palvelu pelaa paremmin kuin missään, ja asiakkaan toiveita ei pelkästään kuunnella - ne myös toteutetaan! :)

  Mainitsemistasi tuotteista vielä hieman:

  Sun Warrioria olen hyvällä halulla pistellyt napaani mm. raakapuurojen ja pirtelöiden seassa. Tuo vähän ruokaisuutta ja jollain tapaa kermaisuutta. Makuun joutuu ehkä hieman totuttelemaan, mutta mielestäni esim. omppu "piilottaa" sen hyvin. Toimii! - kuten myös kelp-hiutaleet naposteluhimon tappajina :) (Ja sivuhuomautuksena: nämä ostin Puhdistamosta =))

  VastaaPoista
 3. Katriinaa putiikkia minäkin suosittelen ja samaisessa kaupungissa olevaa Tarjan hyvänolon kauppaa (saa mm. Biolattea, homeopaattisia tuotteita jne, ei tosin superfoodeja), myyjä on yli seitsemänkymmentä mitä ei ikinä uskoisi. Palvelu oli huippuluokkaa.

  Chocolate Bliss ja Fire Salt ovat suositteluista huolimatta sellaisia tuotteita joiden ostamisen jätän jatkossa suosiolla väliin (kamalan makuisia ja hintaisia). Himalajan suola rocks ja on huomattavasti halvempaakin.

  Heidi: kyllä sinulta ihan asiallisesti kysyttiin kytköksistäsi Puhdistamoon. Hienoa kuitenkin että päätit olla avoin asian suhteen, niin pitääkin :)

  VastaaPoista
 4. Tuotteista puheenollen... Saako mistään Tampereella tai lähistöllä luomuvoita???

  VastaaPoista
 5. Tampereella on marraskuussa avattu Ahlmanin tilapuoti, sijaitsee Veisussa Ahlmanin oppilaitoksen yhteydessä. Siellä myydään ainakin tilamaitoa sekä luomu- ja lähituotteita. En ole vielä itse käynyt paikan päällä, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja siksi mainostan teillekin (juu, en saa provikkaa tästä ;)

  VastaaPoista
 6. Minä myös arvostan tätä avoimuutta, en muistaakseni sitä kommentoinut mutta mietin kyllä.

  VastaaPoista
 7. Juu, ahlmanin Maitobaarista on käyty viime aikoina hakemassa maitoa. Sieltä kun myydään maitoa suoraan navetasta! Kuitenkin olen ymmärtänyt ettei ahlmanin tuotteet olisi mitenkään luomua?

  VastaaPoista
 8. Toi merilevä on ihan ykköstä. Itse syön sitä "raakana", eli suoraan suuhun liottamisen jälkeen. Hyvää ja mukavan niljakasta syötävää.. ehkä oo hieman #%#&#, mutta olkoot :). Siispä suosittelen Kelppiä vaikka ihan suoraan suuhun vaan.

  VastaaPoista
 9. hmm mitäköhän mainostais... Jos asut Helsingissä, niin kannattaa käväistä pidemmältäkin K-supermarket Mustassa Pekassa, joka sijaitsee Käpylän aseman vieressä.

  kulkuyhteydet: juna tai dösät 65A, 72, 69, 64, 66, 62 (ja jotain muita, en muista kaikkia)

  Todennäköisesti Helsingin(seudun) paras supermarket, josta löytyy KAIKKEA. Siis aivan uskomaton valikoima. Tajuttomasti kaikkea luomua ja kaikkea piisaa et sinne vaan!

  Ja jos sinulla on kissa, niin kannattaa ostaa Yarrah-luomukissanruokaa sieltä (tai muista K-marketeista), on nimittäin huomattavasti edullisempaa kuin esim. ekokaupoissa!

  VastaaPoista
 10. Bisnes is bisnes ja lopulta myöntäminen on kuin housut nilkoissa kiinni jäänti.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi kirjoitti...
  "Bisnes is bisnes"

  Yrititkö kirjoittaa englantia?

  VastaaPoista
 12. Luomuvoita saa ainakin Treen kauppahallista ja joskus Ruohonjuuresta. Se ei kyllä valitettavasti taida olla kotimaista? En muista enää, kun sitä keväällä kokeilin.

  Ahlmanista postausta tulossa jossain vaiheessa! Huippua, että saa raakamaitoa! Luomuasia pitää tosin selvittää...Kuulin eräältä naiselta Ruohonjuuressa, että olivat käyneet lypsyllä Ahlmanilla polttariaamuna! Loistava vaihtoehto perusseteille jne. extreme-jutuille. Vink jollekin:)

  VastaaPoista
 13. MiNatur kuulostaa ihanalta, pitää tsekata nettitilaushommat :)

  Tänne Turkuun on avattu Luomuidylli, josta postasin muutama päivä sitten omassa blogissani. Idyllin nettisivujen pitäisi avautua pian.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...