Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

24.11.2009

Hengitys ja tuoksutTarvii näköjää vielä opastusta macin käytössä, kun video jostain syystä loppui kesken...Kuitenkin loppuun vielä, että Kapha-öljy on mm. virkistävä ja aineenvaihduntaa vilkastuttava. Tuoksuöljyjä saa ehkä minulta jatkossa, jos kysyntää ilmenee. Luontaistuote- ja luomukaupoissa on toki erilaisia eteerisiä öljyjä, joita myös suosittelen.

Öljyjä voi lisätä myös kylpyveteen tai suihkusaippuaan tai vartaloöljyn sekaan (esim. kookosöljy). Saunaveteen sekä myös parfyymina voi käyttää

Eteerinen öljy on laimennettava aina ennen käyttöä iholle! Jotkut öljyt saattavat olla allergisoivia. Ei suositella myös raskaana oleville. Suosi luomulaatuisia ja kylmäpuristettuja öljyjä.

8 kommenttia:

 1. Moi. Kiva kun teit taas videopostauksen.

  Mistä noita eri kehotyypeille tarkoitettuja öljyjä voi ostaa?

  VastaaPoista
 2. Tuli just tarpeeseen mulle tuo juttu hengityksestä, kun on tullut taas stressattua ja pintahengitettyä tänään niin pahasti.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kysyit, koska löysin tämän webshopin: http://webshop.frantsilankehakukka.fi/category/27/ayervediset-hoito-ja--hierontaoljyt

  JOsta saa myös käyttämiäni hoitoöljyjä! Tilatkaa ihmeessä kauempana asuvat :)

  Jenni: Hengittämisen muistaa aina sen hetken, sitten se taas unohtuu...Jännä juttu

  VastaaPoista
 4. Minkälainen Mac sulla on? Mistä ostit ja paljonko maksoi? Onko huomattavia eroja edelliseen koneeseesi(sehän ei ollut mac?)? :) Olen nyt vuoden miettinyt macin ostoa ja sen takia kyselen, ei ole mikään pakko vastata :) Niin ja muidenkin mac kokemuksista kuulisin mielelläni.

  Sinulla on todella mielenkiintoinen blogi, olen saanut täältä paljon todella hyviä vinkkejä, kiitos niistä!!

  -Elina

  VastaaPoista
 5. Erään Tarzanin vanha mac eli käytetty, 2.5 v vanha, perus applen macbook.

  Oon kyllä tosi tyytyväinen, jos vaan saisi tämän vielä tyhjäks kaikenlaisista härövideoista.

  Pientä opastusta vielä tarvisi, mutta tosi näppärä kyllä kaikin puolin, suosittelen.

  Kiitos, kiva kuulla:)

  VastaaPoista
 6. Jos yhtään jaksaa kiinnostua, niin hopeisesta ompusta saa lähes kaiken avun maccien käyttöön: www.hopeinenomena.net

  VastaaPoista
 7. Pakko tulla kysymään täältä vinkkejä, eli mitä ruokaa tekisin myyjäisiin myytäväksi? Eli haluaisin tehdä tällä kertaa jotain terveelistä enkä viime vuoden tapaan "perus" pullia. :) Jotain pikkupurtavaa, makeaa ja suolaista olisi tarkoitus tehdä. Kiitos ohjeista! ja anteeksi Heidi että käytän blogisi kommentti osiota tälläiseen :)

  -Liisa

  VastaaPoista
 8. leivo vaikka piparkakkuja

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...