Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

9.11.2009

Arvonta 2!

150 lukijan raja meni jonkinaikaisen edes- ja taaksepäin suhaamisen jälkeen viimein rikki! Sen kunniaksi ayurvedahoito/tuotepalkinnon voittaa tällä kertaa lukijalistalla nimellä heidi s oleva hlö! Seuraava arvonta on 200 lukijan rikkoutuessa.

Otappa kaima yhteyttä minuun! heidi@navadina.net


Ihan tällaista hoitoa en vielä tarjoa, mutta onpa sitä näköjään kaikenlaista...

7 kommenttia:

 1. Aika rajunnäköistä mutta on tuo ennenkin pompahtanut silmien eteen. En kyllä tiedä uskaltaisinko koittaa. :D

  VastaaPoista
 2. Intiassa useimmiten ayurvediset hieronnat tehdään jaloilla. Todella ihanaa, suosittelen! Jos Heidi lähdet joskus Intian Mysoreen tai jonnekin muualle joogailemaan, niin kokeile ihmeessä.

  VastaaPoista
 3. Hei Heidi. Laitoin sinulle haasteen;
  "Haastan mukaan Quinoaa Heidin pohtimaan mitä aisteille tapahtuu
  kun ruokavalio on tietoisesti puhdistettu laadukkaammaksi ravinnoksi.
  Kirkastuuko mielen parina myös aistit?"

  VastaaPoista
 4. Tämä tulee nyt vähän aiheen vierestä, mutta käytätkö Heidi MSM:ää? Olen itse ajatellut lisätä msm:n ruokavaliooni koska liikun paljon ja uskoisin tämän auttavan mm. palautumisessa. Olen kuitenkin ymmärtänyt että jauheissa on suuria laatu ja puhtauseroja. Osaatko suositella jotain merkkiä, mikä olisi varmasti hyvä? Itse olen harkinnut source naturalsin msm jauhetta. Onko sinulla tietoa, tai oletko kuullut kokemuksia kyseisestä merkistä?

  Kiitos hyvästä blogista :)

  VastaaPoista
 5. "Mitä toivot joululahjaksi?"

  "Että joku kävelis mun selän päällä..."

  Haluisin heti tuollaiseen hoitoon! uskon vakaasti, että toi tekis ihan törkeen hyvän olon!

  violetti

  VastaaPoista
 6. Kokeilen takuulla jos ja kun menen Intiaan.

  tyttötiimi: Olen kirjoittanut aika paljon aistieni parantumisesta, postauksessa "aistit". Päivitystä varmasti kyllä tulee jossain vaiheessa:)

  Anonyymi: Olen käyttänyt lähes päivittäin COcovista saatavaa MSM-jauhetta. Takuulla myös Puhdistamosta saatava MSM:

  violetti: HItsi, pitänee mennä äkkiä kouluttautumaan...
  http://www.puhdistamo.fi/epages/GPL.sf/secZBDJHpBC11o/?ObjectPath=/Shops/30012009-125353/Categories/MSM takuulla laadukasta.

  Kannattaa kokeilla, itse en ole huomannut suurempia vaikutuksia, mutta olen kuullut ainakin kovempaa treenaavilta, että olisi auttanut.

  VastaaPoista
 7. Tuo öljyllä tehtävä ayurvedinen hieronta on aivan huippu. Ayurveda tai ainakin ayurvedinen hieronta on peräisin Keralan osavaltiosta. Mulla oli onni käydä Intian-matkallani siellä ja mua ei hieronut yksi - vaan kaksi !! - naista jaloillaan. Ihanan tuoksuista öljyä oli niin, että piisasi, ja tosiaan naiset pitivät katosta roikkuvista lenkeistä kiinni ja luistelivat selän ja raajojen päällä. Kyllä avasi meridiaanit ja nadit! Ihan mahtavaa! Suosittelen lämpimästi! :D

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...