Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

7.10.2009

www.navadina.net

Finally!

Melkoisen vääntämisen (muodostunut termi: koodi nysvääminen) jälkeen, saimme nettisivuni joten kuten julkaisukelpoisiksi. Heti huomio: Vanhemmilla selaimilla, asettelut saattavat pomppia ja fontit näkyä hassusti. Toivoisin muutenkin teknisistä asioista huomioita ja tietysti sisällöstä palautetta. Tutustukaa siis tätä kautta hieman enemmän Ayurvedaan ja yritykseeni. Tehkää kehotyyppitesti. Tulkaa minulle vielä parempaan testiin ja hoitoon:) Sain eilen myyntiin myös Ayurvedisia hoitotuotteita, eri kehotyypeille sopivia itsehoitoöljyjä ja kylpysuoloja, jotka ovat aivan ihania.

Toivottavasti mahdollisimman moni kiinnostuu asiasta ja tutuillekkin saa mainostaa! Päivittelen sivustoja opiskeluni myötä varmasti.

Sivuston valokuvat ovat muuten itseottamiani, mukaanlukien taustakuva.

25 kommenttia:

 1. Hienot sivut ja onnea oman yrityksen kanssa!

  Kielipoliisina huomauttaisin etusivun lauseesta "Haluaisiko alkaa elämään olemisen sijaan?". Ensimmäisen sanan typon lisäksi korjaisin lauseen suomenkielelle eli "alkaa elää" ei "elämään". :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos korjattu:) Lisää huomautuksia otetaan vastaan:)

  VastaaPoista
 3. Hienoa Heidi! Sivut toimivat mainiosti Mozillalla ja käyttiksenä OSX. Ainoa pikkujuttu on ylänavin tekstien asettelu, ne menee mulla ainakin vähän vinksalleen. Sivuillasi on paljon mielenkiintoista tietoa. Tein kehotyyppitestin ja olenkin ehkä vata-pitta :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Toinen kielipoliisi liikkeellä (kuitenkin on kyse yrityksen sivuista, missä kielivirheet saattaa tuoda sen tunnun asiakkaalle, ettei yrityksessä muutkaan asiat toimi) :) Kehotyyppitestissä ihon kohdalla on 2 kertaa vaihtoehtona kuiva, kylmä iho.. ja silmien sekä hampaiden koko: keskikoiSET olis parempi ;) "Valkoiset Hampaat vahvat ikenet" olis ehkä hyvä korjata myös. Olisiko etusivulle (tai edes yhteystietoihin) hyvä laittaa myös sukunimesi, niin tulee vähän "luotettavampi" kuva? Kuitenkin sun sukunimihän vilahti ainakin siinä YleX:n jutussa..

  Kehotyyppitestissä sain "vastaukseksi" saman kuin mitä ajattelin sun neuvojen perusteella aiemminkin, ja näitä samoja tuloksia oon saanut myös esim. "kuinka toimit työntekijänä" -testissä (en muista tän testin oikeaa termiä..), mielenkiintoista, miten pikkuvihjeistä näissä molemmissa testeissä, missä kysytään aivan eri asioita, tulokseksi tulee samantyyppisiä juttuja! Pitääpä tutustua teemaan lisää - mutta eikös kaikkien kehotyypit siis voi vielä iän mukana vaihtua? Miksi muuten pitalle ei seesaminsiemenet sovi? (Ai niin, se on muuten suomeksi kahdella e:llä, ainakin mun pakkauksen mukaan.. ;)

  VastaaPoista
 5. hienot sivut!!! :) kehotyyppi testattu, olihan se kapha (kirjoitinko oikein). Varmaan tulen varaamaan ajan hierontaan ja analyysiin..kunhan rahatilanne sen taas jossain vaiheessa sallii! Onnea yrityksen alkutaipaleelle! Oon tosi onnellinen sun puolesta, että saat alkaa tehdä sitä mitä oikeesti haluat. Ja toivonmukaan saat sillä elätettyä itsesi.
  Omassa elämässä, omissa intresseissä olisi sama haaveena..tai jotakuinkin niin että tekisi töitä vain sen verran kuin on pakko, kattaakseen kulut. Ja ne on jo muutenkin aika minimissä. Kotona lasten kanssa on vaan niin leppoisaa ja on vapaa kaikista työpaikan rasitteista, joita on paljon.

  ja juttu meni jo sivuraiteilleen..:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Erityisesti tarkkasilmäinen kte. Sitä tulee sokeaksi omalle tekstilleen, vaikka kuinka yrittää tarkistaa.

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen elämään ja paljon asiakkaita.

  Sivut pitänee kahlata ajatuksella läpi myöhemmin. Testi olikin aika tasainen. Pisteet 8,12,10. Kysyisinkin mikä on ghee?

  VastaaPoista
 8. Onko noita kysymyksiä olemassa tarkemmin? Nuissa kysymyksissä oli paljon sellasia, ettei mikään vastaus täsmännyt tai kaikissa vastauksissa oli puolet joo mutta muuten ei missään nimessä :D Ehkä oon vaan vähän kaoottinen? Vastaukseksikin tuli vata, vaikka en tod ole varmaan millään alueella tosi aktiivinen enkä edes tahdo olla. Rauhallinen ja unelias kyllä kaiken edestä sitten.

  VastaaPoista
 9. Onnea uusien sivujen johdosta,yritin äsken (keskiviikko aamu) avata niitä pariin otteeseen,enkä päässyt sivujasi katsomaan,joten uusi yritys myöhemmin...

  VastaaPoista
 10. Hienot sivut! Kiinostuin hoidosta, mutta Tampereelle asti en pääse. Osaatko suositella jotain hoitojen/kehotyypinanalyysin tekijää Helsingistä?

  VastaaPoista
 11. Kirjoitusvirhe löytyi testin puhe-kohdasta, "selkää" pitäisi varmaankin olla selkeää. Ja vaaleanpunainen teksti erottuu kovin huonosti tuosta sinertävästä taustasta, eli lähinnä nuo edellinen ja seuraava -linkit sivun alalaidassa. Tekstien oikealle puolelle jää enemmän tyhjää kuin vasemmalle, vai onko niin tarkoitus? Sivut itsessään ovat kyllä hyvännäköiset, selkeät ja asialliset.

  VastaaPoista
 12. tyttötiimi: ghee on kirkastettu voi. En ole vielä kokeillut, mutta erittäin suositeltavaa kaikille kehotyypeille. Sillä on paljon hyviä ominaisuuksia ja ehkä pistän ohjeen sivustolle jossain vaiheessa:)

  Uni: Tarkempi kysely on hoidossani, tuo on suuntaa antava ja usein kyllä pitää paikkaansa ainakin hallitsevan doshan kohdalla. Kyselyn - ja analyysin saa myös sähköisesti tilattua, jos olet kiinnostunut.

  Kati: Aiemminkin täällä on mainittu tämä http://www.srilanka.fi/ -hoitola.

  Laura: kiitos huomiosta, korjaan. Sulla on varmaan jokin vanhempi selain valkoisten tekstien pitäisi näkyä hyvin, samoin keskellä pitäisi tekstien olla...koita kestää.

  VastaaPoista
 13. kte vielä: Kehotyyppi ei vaihdu elämäsi aikana, olet syntymästä saanut omasi joka on ja pitää. Se voi tosin mennä epätasapainoon, tai jokin "dosha", jolloin pitäisi noudattaa tasapainottavia ohjeita. Elämässä yleensä kaikilla on ensin Kaphan sitten Pitan ja lopuksi Vatan "vallitsemisaika", jolloin tietyt ominaisuudet ja häiriöt ovat yleisiä.

  Seesaminsiemenessä on ilmeisesti jokin ominaisuus, mikä häiritsee Pittaa (eli on samankaltainen kuin Pitta).

  VastaaPoista
 14. Onnea uudelle yritykselle, mukavan erilaiset sivut =)

  VastaaPoista
 15. Hei, mahtavat sivut! minua eivät pikku kielivirheet häiritse - tekevät vain inhimillisen vaikutelman. muutenkin tekstisi/tyylisi on helposti lähestyttävä, mikä on suuri plussa! erityisesti rakastan tuota vaaleanpunaista väriä, on niiin piristävä poikkeus suomalaisessa ankeanharmaassa nettisivumaailmassa. itselläni on myös vaaleanpunaisen himokausi menossa :)

  Sain Vatan, kuten arvelinkin, ja tulen varmasti hoitoon kunhan sielläpäin liikun! onnea ja menestystä, t:lukija

  VastaaPoista
 16. Tää on kyllä uusin Firefox (3.5.3), että ei oo ainakaan siitä kiinni tuo keskityshomma.. Värit tässä näytössä ei ehkä ihan parhaat oo, että huonosti erottuvat värit voi kyllä siitäkin johtua. No, en tiedä :|

  VastaaPoista
 17. Onneksi olkoon, upeat ja mielenkiintoiset sivut! Hmm...ehkä kuvia(ovat parasta inspiraatiota) olisi voinut olla enemmän(esim. reseptit).
  Tykkään kuitenkin noista väreistä ja visuaalisesta tunnelmasta tosi paljon!

  VastaaPoista
 18. Kiitos taas kommenteista:)
  laura: ok, selvitän asiaa.
  Mia Lucia: Kiitos, tarkoituksena oli laittaa paljon enemmän kuvia, eli alkuperäinen idea se, että elementtiä painettaessa se muuttuisi taustaksi. Se sitten ei kuitenkaan ollut niin helppoa mitä luulin. Lisäilen kuvia varmasti ajan kanssa. Näillä tuli vähän kiire:)

  VastaaPoista
 19. Hienot sivut! Blogisi avulla olen uskonut löytäneeni uuden suunnan elämässäni. Suurkiitos siitä sinulle! Blogisi on helposti lähestyttävä, raikas ja energinen paketti. Reseptejä on kokeiltu ja erityisesti korvapuustit maistuvat. :) Kaikkea hyvää sinulle ja uudelle yrityksellesi!

  VastaaPoista
 20. Onnea sivuista (ja yrityksestä)! Kivasti väriä, tosin jossain kohdissa vähän huonosti yhteen sopivat värit (esim. merkiksi avautuvissa valikoissa), jolloin lukeminen vähän työläämpää, jos päivittelet sivuja jossain vaiheessa niin siihen voisi kiinnittää huomiota. Pitäisiköhän vielä harkita tutustumiskäyntiä kohta puoliin :)

  VastaaPoista
 21. Hienot sivut! Onnittelut suururakasta! :)

  Blogissani on Sinulle jotain! :)

  VastaaPoista
 22. Voi kiitos ElliMaaria, nämä kommentit ovat tärkeistä tärkeimpiä minulle!

  Anonyymi: Kiitos sinullekin, tosiaan aika kiireessä väsätyt:) Älä kauaa harkitse tutustumista, varsinkin jos lähiseudulla vaikutat:)

  ESC: Kiitos, jaahas:)

  VastaaPoista
 23. Todella kauniit sivut, niin ihanat!

  VastaaPoista
 24. Navadina sivusi ovat mielenkiintoisia!
  Jauhopeukaloni on keskellä kämmentä ja siksi kaipaisin lisää reseptejä Kapha tyypille.
  Iloa! :-)

  VastaaPoista
 25. Kiitos taas! Reseptejä myös Kaphalle tulossa:)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...