Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

8.10.2009

Tunnustus

En yleensä lämpene kiertokirjeisiin tai niiden tapaisiin juttuihin, mutta tämä oli ihan kiva, ensimmäinen omalle kohdalle osunut "kiertoviesti" blogimaailmassa.


Kiitos siis, ESC!

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Olen varmaan kertonut kyllästymiseen asti täällä itsestäni, mutta koittakaa vielä kestää:) Tässäpä siis tunnustuksiani:

1. Painoin 10 vuotta sitten 10 kg enemmän ja se oli jotain muuta kuin lihasta
2. Olin teininä pahis ja kannustin muita tupakan ja alkoholin pariin (sorry!)
3. Olen ollut myös koulukiusaaja! (ala-asteella)
4. Napostelen edelleen ollessani koneella, esim. kuivahedelmä (pussillisiakin), enkä voi lopettaa terveellisten herkkujen ahmimista (en tiä oliks uutta tietoa)
5. Ja ruoka pitää edelleen saada nopeasti eteen (Pitta-luonne)
6. Kärsimättömyyteni on ollut 0, nyt se on ehkä 3:)
7. Olin ala-asteella hyvä kirjoittamaan, sitten se jäi 20 vuodeksi. Nyt olen löytänyt kirjoittamisen ilon uudelleen! Huom, ei tarkoita, että silti osaisin kirjottaa oikein:)

extrana piti laittaa vielä se, että minusta saa ehkä kuvan, että olen hyvä kokki, mutta totuus on jotain muuta. Tämä ei kuitenkaan varmaan pidä paikkaansa, koska en ole edes yrittänyt antaa sellaista kuvaa.

Lähetän tunnustuksen ja haasteen seuraaville henkilöille:

Luonnon helmassa/Matti
Tarzan (ps. Älkää vain katsoko luentomainosta vaan menkää nyt ihmeessä katsomaan ja kuulemaan livenä, tää stoori on vaan kuultava livenä!)
Urbaani Oranki
Naturaali
Raakareseptien luoja saa paljastaa vähän itseäänkin
Iskuryhmän Chaos
Kermaomena

6 kommenttia:

 1. Osaat sä kirjoittaa ja hyvin osaatkin! Kiitos kivasta blogista.

  VastaaPoista
 2. Noi tunnustukset herätti ajatuksia. Ollaan itseasiassa sun kans tunnettu yläasteelta asti, lukiossa ehkä vähän vielä paremmin. Muistan kanssa itse millainen silloin olin, mutta ihminen onneksi muuttuu ja toivon mukaan järkeä tulee ainakin iän mukana lisää. Rohkeita tunnustuksia sulla.

  Luen muuten vakituisesti sun blogia, tykkään kovasti. Täytyy katsoa jos vaikka tulisin hoitoosikin kun Suomessa käyn. Ayurveda kiinnostaa ja tästä blogista saa kivaa potkua omaankin terveemmän elämän projektiin. :)
  Jatka samaan malliin!

  Terkut,

  Lotte

  VastaaPoista
 3. Onnea tunnustuksen johdosta! Enpäs olisi arvannut sulla olleen "pahis" menneisyyttä,mutta onneksi ihminen kypsyy kasvaessaan.....

  VastaaPoista
 4. Helou Lotte! Kiva että lueskelet blogia ja tervetuloa hoitooni anytime!

  Yaelian: Jees, onneksi kypsyy!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta ja haasteesta! Voi kyllä olla, etten haasteeseen kuitenkaan tartu... Seitsemän asiaa itsestäni paljastan sitten blogikirjoituksissani aikanaan, jos paljastan.

  VastaaPoista
 6. Mäkään en yleensä tykkää kiertokirjeistä ja tämä oli myöskin minulle blogimaailmassa ensimmäinen laatuaan. Tulit ensimmäisenä mieleen, kun mietin kenelle haluaisin tällaisen tunnustuksen antaa.

  Kiitos siis edelleen hienosta blogista, joka kerta vieraillessa täältä saa uutta innostusta ja inspiraatiota, vinkkejä/voimaa jaksaa tätä omaa arkea.

  ESC

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...